AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7759|回復: 35
打印 上一主題 下一主題

[重要消息] 一個曙光只有一個Agames公會  關閉 [複製鏈接]

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
樓主
大家有冇諗過曙光都開一個Agames既公會呢
大家覺得如果如一個公會最好有咩利益...(唔要膠野)
姐係例如每個月一次活動....有活動...團員優先咁....
大家都提出一下意見..................

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 S!U楓 於 2008-6-7 00:38 發表
大家有冇諗過曙光都開一個Agames既公會呢
大家覺得如果如一個公會最好有咩利益...(唔要膠野)
姐係例如每個月一次活動....有活動團員優先咁....
大家都提出一下意見.................. ...

團員係唔係指Agames既公會的團員??

利益是指什麼???

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 隱形人 於 2008-6-7 00:43 發表

團員係唔係指Agames既公會的團員??

利益是指什麼???
咪又係要你地提出一下囉-3-

EXP
1646 點

友誼之星勳章

WOW///咁個盟咪超勁...

不過我都入唔到太低lv

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

回復 4# 的帖子

版主又無話低lv唔比加入!!

天才你問下版主先吧~~

EXP
265 點
agame  咁多xx人   開左既話  一定得d低lv同dxx人入
本人liukit12345

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 z樂 於 2008-6-7 07:49 發表
agame  咁多xx人   開左既話  一定得d低lv同dxx人入

其實我都覺得會好多低lv既入到黎=3=

EXP
475 點
你好無聊= =...就算開左我都唔覺有咩會好囉
小雞雞

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
呢D叫食飽飯冇屎ALL
冇野搵野泥做

如果入團要係因為想要利益
你用(利益)E個字泥引人入團    好似係因為D人想要錢先入團咁

同埋  就算你開左團  都冇乜用
乜你真係認為你可以攪好個團?你連個版都未攪好
你認為你個團  D人會長留係到????
你話個團會攪活動個D
比盡你未  攪活動/有野派個刻多人囉

如果你開團係因為咁  吾好開好過啦

BB同我講過  團吾係酒店
吾係想入就入  想出就出
你開D咁既團吾知做乜Q就吾好開啦
而家大部份人都有自己既團  你姐係想佢地出團入你團
對大家都吾好囉   
所以  咪攪D咁既無聊野啦
得閒諗下點整好個版  點攪D大家都中意既活動仲好啦!

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
265 點
be好惡><   

be  我msn加你左啦
本人liukit12345

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
朕見到-3-''
你中於有MSN了-0-
不過點解你有我MSN架= =''

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 11# 的帖子

因為你論壇個個人資料顯示左你個MSN出黎
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
468 點
搞事份子唔該唔好係度搞事

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
9#呢位小姐.....你又要我一個一個未咁同你解釋牙?!
上次潛水唔夠一個月又游返上黎...呢條大魚都好惡姐

如果入團要係因為想要利益
你用(利益)E個字泥引人入團    好似係因為D人想要錢先入團咁
第一....我冇以任何「利益」去吸引會員....
第二....我跟本就未開團...咁我未開團又點「吸引」人牙?!

同埋  就算你開左團  都冇乜用
乜你真係認為你可以攪好個團?你連個版都未攪好
你認為你個團  D人會長留係到????
你話個團會攪活動個D
比盡你未  攪活動/有野派個刻多人囉
第一...請問我個版有咩搞唔好...個個會員都好有守則..唔似得一D人咁...
第二...你又知我唔會搞得好個團.....難道你係「先知」?!

如果你開團係因為咁  吾好開好過啦
好多謝你呢個意見........

BB同我講過  團吾係酒店
吾係想入就入  想出就出
你開D咁既團吾知做乜Q就吾好開啦
而家大部份人都有自己既團  你姐係想佢地出團入你團
對大家都吾好囉   
所以  咪攪D咁既無聊野啦
得閒諗下點整好個版  點攪D大家都中意既活動仲好啦!
第一....佢地團入咩野團有佢地既選擇....點由你話事呢...
第二...你唔好話我知你冇轉過團或冇離開過團牙...
第三...仲有...我每個月都有一個論壇既活動...仲有鐘意既定義係點先....
你掂到D你覺得好熱既食物就叫好熱...可能我覺得好凍呢...
你又唔係AGAMES會員條蟲...你又點知佢地心諗咩野牙....

而且你已經犯了本版規第2條:
2) 嚴禁引起罵戰,人身攻擊,或使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以)。
現禁止你訪問本版區一個星期,即時生效。

睇黎我唔洗解釋俾你知你衰咩野喇....仲有唔好開第二個新既帳號喔..
否則俾我CHECK到個IP一樣就封IP架喇......

好了....大家可以繼續發表意見...
除非有D人繼續搞事..否則都唔會關帖

EXP
475 點
你封左人地ip= =人地點睇= =同埋我覺得真係無咩用囉,活動呢d野...上次就睇到d人有幾唔配合啦...人數又唔多,d獎品又無咩實用性......利益....可以比d咩利益呢= =?唔通派錢?一人1m都80m...都比唔到幾多...比野!?更加無可能啦= =真係覺得無咩用囉,團員優先= =?入到去個個都係團員啦= =仲點優先?打團戰優先行去石度= =?升lv搵地優先打完塊地先比返人= =?唔該板主答下

小雞雞

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-7 19:53 發表
你封左人地ip= =人地點睇= =同埋我覺得真係無咩用囉,活動呢d野...上次就睇到d人有幾唔配合啦...人數又唔多,d獎品又無咩實用性......利益....可以比d咩利益呢= =?唔通派錢?一人1m都80m...都比唔到幾多...比野!?更加無 ...
唉....我宜家係禁止佢訪問本版區一星期...唔係封左佢IP....
活動係俾人享受遊戲既樂趣.....獎品係吸引人既手法姐...
利益我已經作出左一兩個例子...唔係你所講既「派錢」
你明唔明我所講既「團員優先」係咩意思牙...係論壇活動既優先...(下次睇清楚先好講喇)

EXP
475 點

回復 16# 的帖子

你打清楚d麻= =....壇既活動= =,你講o個一句,鬼知你想講咩
小雞雞

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-7 20:26 發表
你打清楚d麻= =....壇既活動= =,你講o個一句,鬼知你想講咩

姐係例如每個月一次活動....有活動...團員優先咁....
睇都明喇...話明每月一次...=口=
算吧....原諒你=w+

EXP
475 點
凸= =自己講都唔清唔楚話原諒我,好似我錯左咁=﹏=
小雞雞

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-7 20:29 發表
凸= =自己講都唔清唔楚話原諒我,好似我錯左咁=﹏=

講真...你所講果D跟本就唔係活動...關團戰咩事....
活動牙......-口-.......係你錯-口-