AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8217|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

[再接再創]1-100盜賊通用點法~  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
盜賊(下列共127sp):
升到去80幾90幾= =咁就真係黑夜中的迅影殺手...秒左你都唔知咩事-v-
蠍毒刺擊lv1(0sp):毒技梗要學~
迷魂毒霧lv1(0sp):miss梗= =

招式封印lv1(0sp):死未= =連戰都攻擊慢哂~
毒擊亂舞lv1(2sp):
大範毒,pk/團戰隨時死左幾個法師都唔知,對戰士亦都夠屈機

通體麻痺lv3(6sp):加爆,呢招屈戰好用,用左毒用埋呢招屈佢...但係要回好耐....
閃影步法lv4(8sp):加爆~打怪似乎唔多好用,但係pk一流,有套敏裝直情miss都miss到人地喊
影縫lv4(8sp):加爆,配合潛行天衣無縫,注意既係要將d「小你飛刀」同雙兵放快捷鍵
閃影刺lv4(8sp):加爆,影縫未回仲有機會定住對方
毒刃lv4(8sp):加爆,六職中最毒係盜賊,,,,有左呢招,即使物攻打戰唔痛,,,持久扣血都扣到佢七彩
傲氣狂怒lv4(8sp):加爆...盜既會心僅次弓少少!
偷襲lv3(10sp):加爆啦.....屈哂機= =冇野好講~
範圍影縫lv3(10sp):加爆大定啊= =好正
傳染病毒lv3(10sp):加爆...團戰好用= =
瞄準破綻lv4(15sp):加爆~
封喉lv4(15sp):加爆...無法出招+扣血...可能就咁俾人秒左~
潛行lv2(4sp):配合影縫/閃影定人,,,lv2就可以用完再回...
快意擊lv2(4sp):加到lv2學毒刃
蘊氣心流lv3(6sp):夠用完再回~~盜同弓出技好重要,尤其打戰士要持久
破甲攻擊lv2(5sp):唔夠sp...
pk方式:先用傲氣,蘊氣同閃影,用埋潛行,然後用影縫,即時轉武用毒刃同通體,通體拖夠就用影縫,影縫未回完就用閃影,,,如此類推,直至屈死
另百日提出潛行後先出毒 , 再出閃影 , 最後再出通體
用影縫時LOAD完即刻換弓...攻擊就會=係弓既攻!咁樣就可以完全發揮潛完之後第1下既威力!
ps.另外學左刺殺既話...到左你90幾lv會唔夠sp學最後一個技...呢個時候你就要洗技=0=但3連係招唔錯既技
弓手點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=4605&extra=page%3D1
醫師點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5067&extra=page%3D1
盜賊點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5615&extra=page%3D1
幻師點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5966&extra=page%3D1
戰士點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=6627&extra=page%3D1

已有 1 人評分EXP 收起 理由
S!U楓 + 5 精品文章,極有參考之用。

總評分: EXP + 5   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

其實「迷魂毒霧」有咩用?
聽個技名就好似係大毒...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-6-10 19:47 發表
其實「迷魂毒霧」有咩用?
聽個技名就好似係大毒...

令到某範圍入面既人物理命中下降

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我之前見小冰紅狂用出賊高階技秒死左KING
仲有有戰sp分配都貼埋出泥,我右抽中左遺塵,要洗技= =

我之前都比d賊狂出大毒毒死左(30秒夠屈戰)

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 俠客 於 2008-6-10 20:01 發表
我之前見小冰紅狂用出賊高階技秒死左KING
仲有有戰sp分配都貼埋出泥,我右抽中左遺塵,要洗技= =

我之前都比d賊狂出大毒毒死左(30秒夠屈戰)

我想貼幻多d-3-

EXP
475 點

回復 3# 的帖子

用埋盜咪狂miss- -仲邊有得玩@@”
小雞雞

六級天王會員

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

有時間貼下戰la= =
咁多人玩戰= =

EXP
2767 點
吾錯,等你po盜既等左好奈la
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

六級天王會員

EXP
2794 點

再5貼戰我可能右要洗第3次技:'(

武鬥終於黎la,我宜家要返學exam,1點上線同你吹水
已有 1 人評分EXP 收起 理由
godzilla -5 違規內容 離題視作呃post論

總評分: EXP -5   查看全部評分

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 武鬥之神 於 2008-6-11 05:51 發表
吾錯,等你po盜既等左好奈la

仲要改良a_a閃影同蘊氣好似唔駛點爆?@@

EXP
475 點
破甲= =有名你叫...破甲丫大佬= =點會唔學丫
小雞雞

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-11 12:57 發表
破甲= =有名你叫...破甲丫大佬= =點會唔學丫

咁你話唔要咩野技好= =
要學破甲就多突15sp出黎= =
唔學2連都仲要7sp-v-

EXP
15 點
如果我隻賊100LV..............我單P一定係無敵@@(同賊打就未必)

EXP
57 點
你得先算啦- -
最難升係盜
升都升屎你啦- -+

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 幻乂影 於 2008-6-11 12:01 發表

仲要改良a_a閃影同蘊氣好似唔駛點爆?@@
要學爆架...閃影因為本身已經好小時間
心流要3lv先可以用完再回....

EXP
579 點
乜盜係最難升咩?///

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 影影 於 2008-7-27 16:59 發表
乜盜係最難升咩?///

梗係唔係=.=物防係6職中僅次於戰~~我隻盜以前23lv打4隻17蟲兵升都冇野=3=