AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 1001997
打印 上一主題 下一主題

玩曙光的人越來越少的十一大原因 [複製鏈接]

EXP
48 點
樓主
AC貶值,玩家越來越少,GM唔理,大家覺曙光仲捱得住幾耐?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
48 點
原帖由 1001997 於 2010-6-4 22:39 發表
07年d人多數係喺星末,吹林等組升...掛住嗰陣,依家既曙光只講兩個字:"利

益",完全冇友誼可言!:@ 腐敗既曙光2令我覺得我好似喺一個腐敗的國家,

予盾嚴重,豪強欺壓平民.... ...

樓上講得好岩....

其實老實講句,曙光2執粒未嘗唔係一件好事...曙光2選擇係呢個時候執粒係明智的.其實依家已經有不少玩家對曙光不滿...執咗佢,之後將成個曙光改革.唔肯定會唔會回到三年前的時光....如果改革失敗或不受玩家歡迎,執咗佢吧,無謂再喺度死撐...GM搞d活動幾個月甚至成年先出一次,有時直頭唔出,d活動又冇黎新意,真無恥...曙光現在的局面只會促使它走向滅亡...曙光本以最可愛的online game自居,依家搞到........對外宣稱好可愛,但內情卻是...相信大家心知肚明...:(

EXP
48 點
原帖由 tobyyeung327 於 2010-6-5 19:03 發表
寧願無左個ac令曙光重革就好啦...咁樣可能會返返之前好多人玩同好hit的game[有可能嗎?]

20%機會...最好暑假出,唔係汁啦...

EXP
48 點
冇錯!GM無恥!各位請支持罷玩曙光!

EXP
48 點
哈哈,唔好意思粗俗左少少,我會改番...
p.s.我想攞番粒GP幣= =31/5唔小心錯左= =都係算啦....

EXP
48 點
多昆狗囉...GM乜都唔做,kiu埋對手...聽講d GM同曙光既豪強有交情ga...
係度官商勾結,欺壓玩家.GM收X啦

請注意用詞

EXP
48 點
人地問你點令曙光再不一樣,你冇講到
P.S.講番正題先

EXP
48 點
推推推------!!!

p.s.有冇人教我點寄信比GM?

EXP
48 點
原帖由 妖樂 於 2010-7-5 17:37 發表
弓喜;P ;P ;P  玩其他game55

認真,曙光呢個game依家好垃圾,嘥錢,最重要係嘥時間:@ :@ !!
我真係好後悔當初點解玩曙光!啱啱玩嗰陣好地地,依家...
論GM,只能說rubbish!!!管理咁差(下文),做GM?
論昆狗,話明叫「狗」,有名你叫....其他game俾人昆GM立即解決,曙光???昆當平常事-.-
論升lv,難升至極....前一排見agames有人親自試升50lv嘛,1小時人手不斷升=1%!!!50小時先升1lv!!!每日玩5小時(不斷)都要10日先升..........
論物價,曙光真係....元氣鋪d野貴到咁,GM利用佢黎賺$$???有d野又要抽,抽又唔係易....bug錢搞到d人點都追唔上個價位!!!
論朋友,某程度上老手既話算係咁啦(雖然大部分都走哂,僅存老手都悶呀依家= =),但新手呢?老手恰新手,甚至昆佢地!!!個個走哂去X機,冇朋友冇組冇人同佢地傾,仲唔悶爆???新手點攞X?
論server,每日斷幾次!!!-.-斷完又死再死....GM話,用$$買0%囉,GM,用呢種方法賺錢,泡沫會唔會形成呢???
真係唔明,點解有d人仲迷戀係曙光2既世界裡面......曙光有咩咁吸引要你地為佢死心塌地....
p.s.妖樂:你唔玩曙光之後有冇覺得好左?
樓主,恭喜你正式放得低呢個"遊戲"....以上是我對樓主頭帖的看法....

EXP
48 點
原帖由 johnnylaw524 於 2010-7-6 15:35 發表
曙光昆狗係最多,:@
kai兜寵物一籮籮.:P
GM返工等出糧,:@
活動等到頸都長.:(

GM求其搬番之前d活動上黎又話係新....當玩家失憶?@@
佢地出活動目的都係$$,又成日斷ser...一日斷幾次.......
仲玩緊曙光既人,你地可能對佢有特別深厚的感情?太高lv放唔低?但係低lv想繼續升??

EXP
48 點

現仍在玩曙光的人請注意

繼續玩曙光吧,千其唔好轉game:)
thx

EXP
48 點
原帖由 妖樂 於 2010-7-14 13:26 發表
咁之後其他d game呢?;P ;P  我相信曙光咁多好玩家 又5會昆人(心照;P ;P ;P ) 又5會好似小學雞咁5夠人串就洗人頻(試過 心照@O@)bt   
此帖將於妖樂回覆後删除(請勿引用,以免冒犯他人) 5明呢句意思0.0 ...

已刪....
我驚俾一d忠心熱愛曙光既人睇到.....

EXP
48 點
受到警告 13
GM,game,外x,昆狗,物價等等固然要負上責任...不過某D玩家有時都察覺唔到其實自己都有份間接令物價上升.....

已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
lamxdxd -5 -5 12) 嚴禁推舊post,最後回覆日期計算,超過5天 ...

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

EXP
48 點
有d剩低既仲係度死雞撐飯蓋,真係既可笑又可憐:em800_18:
不過佢地都係暫時未醒未開竅姐,遲d就會醒既啦:em800_05:
早在上年就已經有個公論,估唔到佢地至今仲未明解:)

EXP
48 點
曙光既昆狗數量可以話係online game之冠
好後悔以前哂錢買咁多點....