AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1926|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

超唔公平@@真係好唔公平 [複製鏈接]

EXP
18 點
樓主
我家下47lv.........學點得 5百幾......(1日上線有24點).....我只係升過...1招技..到5lv.....

但家下.我開新人...哈....6百幾學點....我真係笑左@@.......之後..我有個同幫的fd>.玩..都有一開始有6百幾學點@@

重有...家下d新人....10lv到.好2打到範圍技囉.........我地之前打n禁內都味出@@

所以我覺得家下.對d.老手好唔公平........只係同你講點解.新人多成6百幾學點j.我@@
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
576 點

友誼之星勳章

學習點係人人都一樣,計算ser開放時間,一曰24點(抽獎開箱吃果子得到既唔算),就算係新手老手都一樣,新手入黎會計返晒比佢
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
18 點
唔係b.....我之前老手我5百幾點........隻新開的新手的學點重多過老手

EXP
198 點
咩唔係呀.-.-
咁咪岩囉  
人地都講明 "計算ser開放時間,一曰24點"
咁你老手早過你新手既AC
咁一開始你老手個AC 小過 你而家新開既AC有咩問題呀

例如你 10號開個人物(老手)  個陣學習點有 100咁黎計
之後你11號開個人物(新手)  學習點會有124  但咁唔代表你新手既學習點多過老手  因為你隻老手係11號既時間會再有24點學習點
咁計埋咪一樣124點囉   

明未呀:L