AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3386|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

坐騎技能選擇III——術士篇 ps:冬冬for u牙 [複製鏈接]

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
樓主
****************陰陽篇****************
佛同陰陽  選騎就最無奈 主要選系法防,防,魔導幸運
點都好,佛系戰場度必須夠硬,5硬就冇用啦個佛:em800_105:
:em800_111: 法防:
都系for + 修  術士比法打系人都知痛到死:em800_89:  
所以法防系第一選擇 
推薦副技:法力吸收  個人認為呢個最有用  比法打吸收法力:em800_38:
佛既mp用得好快 (我都系佛 所以我好清楚)呢招都算系有d用

防:
都系+修 都系令自己夠硬  企系到幫隊友但5系做隊友既負擔:em800_101:
推薦副技:保護 (廢話來:em800_18: ) 無敵w0r 大家都知點用la ....不過.....6%既機率..... 睇你人品爆5爆發la :em800_124:

魔導:
呢個主技本身對術士系冇用架.....但系有用在副技:em800_47:
推薦副技:我佛慈悲(佛必學) 同 魅力四射(陰陽必學) 必學又冇咁你就5好正騎:em800_105:   但2個技佛同陰陽都學得:em800_38:  佛要魅力來用六道封 xd  陰陽咪+血用我佛lo:em800_82:  

幸運:
降低比對手必殺既機率  超有用
推薦副技(首選):幸運祝福  用増益法術有20% 加大至3人 學幸運就系為左佢:em800_66:
ps每場戰鬥最多3次全體祝福:em800_82:
推薦副技(2):幸運躲避 物理躲避率提高10% 都系有用既技:em800_52:

我比大陸d  example 你地睇:em800_38:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~佛~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~陰陽~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

陰陽有少少5同牙d技
後繼者:如果有隊友被擊倒,則自己增加倒地隊友氣血上限10%的氣血;增加其魔法上限10%的魔法;該效果在觸發後的3回合內將不能再次生效,如果隊伍中存在多個擁有該技能的玩家,恢復效果將受人數影響而削弱
推薦副技 : (對有用d) 祝福結晶  在施放增益和恢復類法術後,有20%概率為選定的目標提高攻擊和法術修煉2回合提高級別與自己魅力有關最多各5級  用仁者樂山,恆河沙果d 正牙:em800_18:
推薦副技 : (對陰陽有用d)咒術結晶:封印命中後,有30%概率降低目標的防禦和法抗修煉等級3回合,降低級別與自己魅力有關最多各5級

下次到儒la  (法同術)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~完~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
有咩系度再問我la :em800_05:

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
:em800_16: O左......專FOR ME!?開心了

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
我主修陰陽,副修佛...咁點搞:question:
另外,你ADD左我!?

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
系牙  不如你開個南遙ser ac la  我清嵐ga
方便你問我:em800_38:

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
順便笞埋你  你d技主陰陽 就用番有利你既
魔導,防,後繼 ,爆都得:em800_82:

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
-口-你點搵到我!?
我都冇打名出來呀..

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
:em800_18:  你之前有d po 你有打個id出來ma :em800_52:

ps : 我id115843 仲有:em800_101: 點解你宜家仲系80既?@@

EXP
81 點
:fly: w0w愛你一萬年a___________a"

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
...........
我長停呀MA