AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: S!U楓
打印 上一主題 下一主題

[公告] 加入論壇專用帖要求~!  關閉 [複製鏈接]

EXP
18 點
原帖由 S!U楓 於 2008-7-12 01:17 發表
對唔住...因為唔想太多無謂搞事既團...不得唔咁做....
65-69我都會考慮....如果唔合條件既話可以普通發帖..
但唔可以用專用帖呢個名...多謝提問

咩野係普通發帖,同專用帖一樣係置頂但係就冇專用帖e個名義???
不能滿足所有要求可以普通發帖...
咁我地   oO寒月殿Oo  可唔可以普通發帖呢...???

要求一:團必須達到3級團階(己經3階左)
要求二:團長必須達到70或以上(66盜)
要求三:團必須在曙光2有一定的知名度  (知名度準則: 只不要是無聊搞事就可以)(e樣野相信好多曙光人都知有寒月既存在...)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到200分(合符唔到tim><)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖(己得z樂同意)
團人數:71

咁樣係咪可以普通發帖呢...?:L
之後團合曬所有要求係咪可以轉做專用帖...???:L
希望版大比個答覆我同埋話比小弟知寒月可唔可以普通發帖...:(
thz...:)

大佬:肥liu/z樂
團:七里香(寒月分團)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
18 點
版大應下me plz=.=

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
對唔住...貴 團實在太多不合符要求了

EXP
18 點
原帖由 S!U楓 於 2008-7-30 16:48 發表
對唔住...貴 團實在太多不合符要求了

多謝版大既答覆
我會快d合曬要求ga啦=.=+

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 快樂仔仔 於 2008-8-2 23:40 發表

+非主流 ar

非主流咪開左lo...
你5係話比我聽你5知ga ma?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 快樂仔仔 於 2008-8-3 00:52 發表
no大家是否看到sS夜血盟Ss的論壇專用帖十分帥呢
is大家是否看到sS夜血盟Ss 非主流的論壇專用帖十分帥呢

理得佢咩...咁著緊做乜?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
27 點
lamlam,幫非分流開個,ok?^^
叫lamlam幫手...
要求一:團必須達到3級團階(符合)
要求二:團長必須達到70或以上(叫lamlam暫時轉過去)
要求三:團必須在曙光2有一定的知名度  (應該都符合啦)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到200分(lamlam都ok)
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖(弊...唔g e+個團長系邊個tim= =)

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 煉鰲 於 2008-8-3 15:04 發表
lamlam,幫非分流開個,ok?^^
叫lamlam幫手...
要求一:團必須達到3級團階(符合)
要求二:團長必須達到70或以上(叫lamlam暫時轉過去)
要求三:團必須在曙光2有一定的知名度  (應該都符合啦)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到200 ...

其實..................................................................................................................................................................................................
分流D人都可以係主流個帖度吹姐= =
夜血果個都係咁=0=
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 快樂仔仔 於 2008-8-3 16:46 發表
yes ar why open la?

其實開埋分流GE話未必係一件好事黎
因為如果主流D人又入埋去吹...變左主流個帖冇人回,,,沉晒底
所以最好都係5開分流專用帖
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 快樂仔仔 於 2008-8-3 18:11 發表
yes ar:lol :lol

同埋想問下非分流d人有幾多個係會上黎e度睇帖同吹水...
如果小ge話都5好開..係返非主個帖度吹就ok...
5係話我5想幫...而係人流問題...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 abg4b10 於 2008-8-4 17:34 發表
申請普通發帖~"~

要求一:團必須達到3級團階(達到)
要求二:團長必須達到70或以上(66牛戰)
要求三:團必須在曙光2有一定的知名度  (知名度準則: 只不要是無聊搞事就可以) (雷盟ok- -?)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到200分( ...
普通帖唔洗申請的

EXP
113 點
咁雷盟得唔得呀姐係 #,#~~

EXP
1071 點
要求一:團必須達到3級團階
要求二:團長必須達到70或以上
要求三:團必須在曙光2有一定的知名度  (知名度準則: 只不要是無聊搞事就可以)
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到200分
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖
團  名: o雙煞o
團  長:天天戀
人  數:40
團長等級:76
要求1:己3階
要求2:團長等級76
要求3:冇搞過事
要求4:積分己達200
要求5:己得團長批准

加入論壇專用帖的要求已通過
BY lam

EXP
2153 點
要求一:團必須達到3級團階-->有
要求二:團長必須達到70或以上-->91LV
要求三:團必須在曙光2有一定的知名度  (知名度準則: 只不要是無聊搞事就可以)-->冇搞無聊事
要求四:發帖人必須在本討論區積分達到200分-->有
要求五:發帖人必須得到貴 團團長的許可才能加入論壇專用帖-->佢話ok!
團  名: 輕舞飛揚
團  長: DNHMBV         (已改正 by黑色)
人  數:七十幾
團長等級:91LV