AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1944|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

新手剛剛玩 好多問題問下高手(定時更新) [複製鏈接]

EXP
22 點
樓主
1.想問咩係防禦修煉?
2.初級道士應該學咩技?我指用聲望換個種
3.師門任務以外,還有什麼值得去做的任務?

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
38 點
1 * 吾 明 -_____-

2 * D 技 要 領 悟 -__________________-

EXP
35 點
1.防 禦 高 低 既 問 題

2. 同 上 面 一 樣 , 招 式 係 要 領 悟 架 ~ 你 領 悟 到 咩 就 係 咩 ~

EXP
15 點
1.防禦修練影響你既防禦的高低,升一級可以加2%+5防
修練點可以係以下途徑領取:
1.修練任務(要準備10m),係集市既修練指導人那裡接任務
2.食聰靈果:食一個加300修練度,而家市價係15~20m左右
3.靈犀果:一個加400修練度,同樣係修練指導人那裡買,40萬抵用金一個

2.技除左領悟,仲可以係各國首都既尊武宗師那裡用聲望換取,而我因為無玩過道士,所以唔知用咩最好=,,=
而聲望可以從以下途徑領取:
1.可以用15世貢(即係7.5點數)換一個榮譽之玉,一個榮譽之玉可以係尊武宗師換取100聲望(個人不建議用此方法,因為這個方法只適用於有錢人,對於那些不太有錢買點的人負擔太大)
2.可以帶新手(即低於自己10lv的人)打鬧事的妖怪,一埸有3聲望(本人也不建議使用這個方法,如果用此個方法,恐怕你打到出年都未換到一招中級招式,因為一招中級招式要成5千~8千聲望)
由於只有以上2個方法,而且都不太實用,本人還是建議大家升級領悟招式好=,,=

3.除左師門任務,如果你缺錢,可以做跑得快or跑鏢,如果你想升lv,可以組隊升打除魔任務,完成後有不錯的經驗獎勵哦.

本人係game入面叫:0o飛鳥。軒o0,正招收令令唔係人妖既老婆,要清嵐國,意密:loveliness:

已有 1 人評分EXP 收起 理由
平安 + 2 我很贊同

總評分: EXP + 2   查看全部評分

EXP
198 點
補充下先-.-

帶新人好似唔係加聲望   係加善惡值的:L

另外打國戰都會有國家聲望    解劇情任或者幫人解劇情任都會有

EXP
7 點
打鬧事ge話你加聲望的~~~~