AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1317|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

小小分享~猜猜我是誰 [複製鏈接]

EXP
127 點
樓主
夢想在香港立足左1年之後..漸漸人多了起來
我~就係一年前的新手...
當時 因為我無幫無派 而且個個都睇唔起新手...我23lv識左個師傅之後 26lv就話升得太慢比人踢左...
果陣的我 唔知邊度買點 升到50lv 枝槍有200攻已經偷偷地開心,身上d裝備段到1已經元氣大傷,法寶有1招已經日日拎黎晒..隨著人數增加及越來越多人買點,我在別人眼中 越來越垃圾,要贏我輕而易舉...仲要指定日日要我去舞C比佢地打,打完仲要羞辱一番,話我打佢好似蚊咬之類..難聽的說話
副本冇人組我 話我唔識打
陣任冇人組我 話我易死
螢鬧冇人組我 話我冇錢掛心
除魔都冇人組我....話我係負累
當時的我 無論咩活動 都冇人肯+我, 冇朋友 冇幫派 冇錢 冇實力
我好希望會有個朋友,但無論邊個,都對1個不起眼的垃圾新手冇咩興趣
從此...對我種下了仇恨心,令我買a卡
初初買左a卡 拎去開箱(果陣冇包,dA卡都仲要一包包賣)..先開始有人同我收野,令我覺得,只要開箱就會有人識 有朋友..所以拼命買點開箱..冇變強到,有d強人指點我一兩步 叫我升修同換裝..
但我付出的金錢冇其他高級敗家仔多...佢地都打得贏我 羞辱我...但40副都開始有人侵我
有一日 個40副4男1女  都係羞辱我果幾個..當時整個頭像都已經算有米  個女仔整到個頭像好令 好得意
我一直都冇出聲 靜靜地打  希望佢地唔好羞辱我 快d完事就好了..但果幾位仁兄 搏命鬧我,屈我,笑我
逗個女仔笑...我完完全全比人擺上台 仲要屈我話癩蛤蟆想食天鵝肉......我記住了
之後的幾個月 我同佢地旗鼓相當 佢地以前的態度都有變 開始對我改變...我亦都溝到果位女仔 同佢結婚
但我1d都唔開心 唔幸福...因為,我係想證明,想贏..結果 我第一段婚姻失敗..
我終於贏左果幾位羞辱我的人..但我1d都唔開心,因為我果幾位[朋友]都決定杯葛我..紛紛斷交左
今次作到咁多先  我係唔知南遙定天寧的一員^^

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
127 點
.............家變了

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
好呀,你再作呀,作得唔好你等跪玻璃:handshake

EXP
5 點
冬冬唔好嬲啦!!

EXP
127 點
話說我第一次離婚之後...同我時不時40副的一名紅顏知己(其實姐姐黎,大我5歲)..跑黎安慰我,40副的時候我已經對佢印象幾好..有d喜歡佢 見到佢黎安慰我 我頓時感動了..但佢有左老公 高lv過我....不過 過多幾個星期,佢離婚了 轉左黎天寧國...我想即刻追佢,但見到105lv的先生,已經追緊..而且19xx攻...我自卑了..所以一直都未有行動 到了2009 09 19的那一日
佢地結婚了....

EXP
437 點
:(  咁你e家點???  :time:   e家d人太屈..所以g.m先會開新ser  ..:$  咁玩唔玩好....玩要用真$.... :Q
^hi^  我係^天使^黎ga!...天使嫁到...

EXP
372 點
-.-樓主係休,,?!

EXP
217 點
:em800_11: 樓主你好慘

EXP
133 點
支持你>3<