AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2694|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

你地重慢慢禁打怪.領技?  關閉 [複製鏈接]

EXP
18 點
樓主
我用我e個方法...我最快c過.打7場,就有技.....想唔想知?
你地可能同我講.-6j......但我唔信4次...因為小弟家下有4招中技..都係領的@@真係好2..我c過..一定唔洗1個鐘1扣...(我c.j)@@.......
可能你地都知....但都唔理...想知的...留名,id.....1人30m....我講你知@@(你知的.都冇得俾番你)@@
貴?呃?....
一定得?信定唔信.就唔知你.........(不果我c.真係好快.好快得)...
.但同你講....30m..唔係1招技的....唔係1招..大家都明la@@

留id...名........
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
39 點
收當啦你,好多人都得啦

EXP
576 點

友誼之星勳章

樓主....你打咁多字出黎..我淨係睇得明"一人30m"係咩意思=.="""
其他內容我一d都唔明.....又咩-6j..又c.j.....唔通係傳說中既火星文@@??

以上內容純粹個人意見,與本論壇立場無關
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
32 點
原帖由 平安 於 2008-6-24 15:44 發表
樓主....你打咁多字出黎..我淨係睇得明"一人30m"係咩意思=.="""
其他內容我一d都唔明.....又咩-6j..又c.j.....唔通係傳說中既火星文@@??

以上內容純粹個人意見,與本論壇立場無關 ...

55 me 2 a!:L :L :L :L :L :L

EXP
32 點
想領悟快d姐一升升幾lv再打1~5場怪就領到
米傻啦你係到坤人

EXP
18 點
原帖由 abcabcet 於 2008-6-24 21:42 發表
想領悟快d姐一升升幾lv再打1~5場怪就領到
米傻啦你係到坤人

真係好**好笑:lol @@

睇你個染樣...都一定唔過20lv.la染頭@@...你唔過20lv..唔怪你........你打到1~5場.領到技到唔怪你....因為你(神).:lol

你知咩?..你知家下.d人...打左成3個幾鐘都領唔到技的感覺咩@@嘈..你地新唔怪你地@@(新手真係好易領技家):lol
死冇知仔@@....唉......夢想冇希望@@..禁多**仔.....又多死白痴...又多死冇知@

EXP
15 點
原帖由 aesopo40120 於 2008-6-24 23:02 發表

真係好**好笑:lol @@

睇你個染樣...都一定唔過20lv.la染頭@@...你唔過20lv..唔怪你........你打到1~5場.領到技到唔怪你....因為你(神).:lol

你知咩?..你知家下.d人...打左成3個幾鐘都領唔到技的感覺咩@@嘈..你 ...

咁你又好勁,你幾lv呀,係到串,我而家就57lv,同埋係7,唔係染,我完全唔知咩係染樣囉,呢到係地球呀,唔係火星,返你個火星啦,死白痴仔

EXP
4 點
我用我e個方法...我最快c過.打7場,就有技.....想唔想知?
你地可能同我講.-6j......但我唔信4次...因為小弟家下有4招中技..都係領的@@真係好2..我c過..一定唔洗1個鐘1扣...(我c.j)@@.......
可能你地都知....但都唔理...想知的...留名,id.....1人30m....我講你知@@(你知的.都冇得俾番你)@@
貴?呃?....
一定得?信定唔信.就唔知你.........(不果我c.真係好快.好快得)...
.但同你講....30m..唔係1招技的....唔係1招..大家都明la@@

留id...名........

你up乜

EXP
18 點
原帖由 dinoau01 於 2008-6-25 12:18 發表

咁你又好勁,你幾lv呀,係到串,我而家就57lv,同埋係7,唔係染,我完全唔知咩係染樣囉,呢到係地球呀,唔係火星,返你個火星啦,死白痴仔

唉...話自己幾LV...就用7........如57LV:lol ......話人染頭..可以用染.....如:...死染頭....57LV...J.......57LV..好**,勁?:lol

EXP
80 點

回復 9# 的帖子

你up 乜- - 你話果個染頭????死染頭????你果個係個染料個染字- -.... 染髮個染...正確既**字係咁樣ge"""**"""...字都唔識多隻就學人出水黎扼人... 教你打啦 速成"水木6" 唔係水木5.... 唉 唔識字ge- - 難怪講d野我睇唔明:L   呢d就係人講既所謂火星文 o .i.c:victory:

EXP
198 點
變左罵戰:L    平安返黎關左個po吧:L

EXP
35 點
都唔知你呢條火星人係到發咩up風,

番番去你既火星啦 . \ / .:@

個「**」字都唔色打,

打個「染」字出來。

地球有好多反火星協會,

佢地都有強大既兵力,

你呢條火星佬番去啦!!!!!!

仲有呀,

要領悟招既話打多d怪咪得囉,

洗mud俾埋晒d無謂錢要你教呀!!!!! . \ / .:@