AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: o茉莉
打印 上一主題 下一主題

「過期活動」 ` 無謂污染各位漂亮的眼睛~ 醜照己被銷毀~*v* [複製鏈接]

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 嬡乂小良 於 2010-9-24 08:55 發表
雖然成年冇玩;P
刀俾cM你@@

:cheer: 謝喔....

原帖由 hk62333185 於 2010-9-24 14:08 發表
令女w0w
小姐有冇男朋友@@?
住邊頭呢~

多謝:cheer: 但係我不美的~
冇男朋友呀~~:em800_35: 係有老公姐xd <-被打飛..
我住香港的o_o"
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

:em800_66:  感謝大家~
TO:啡啡老公.
     嘻嘻xp 你對我真係好~
TO:很年輕的sam~
     都話左我唔靚了T^T

EXP
718 點

個查看好好意頭!! :em800_66:  5220

EXP
718 點

原帖由 花葬血 於 2010-9-26 20:25 發表
茉莉你慘了! :D  人地 半日就16GP~ 你遇到強敵la!快d發揮你既洗版神功! 我地會支持你!

花花!! 超愛你呀!! 估唔到你真係離左! :P

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 20:30 發表
wa!! :lol  人地真係好勁! 吹漲佐! 16GP ! 我地1齊幫莉莉莉豬洗帖! 誓要幫手拿第1 :)  haha,, 莉莉莉我係咪對你好好呢!

哈哈...菜菜都離左 >v< ~ 好開心~ 估唔到大家咁幫我呢

EXP
718 點

原帖由 戒指 於 2010-9-26 20:21 發表
我黎啦..  你要做噶野我都做左啦
5該你羅番我出黎  睇下..冷靜下      主人佢仲掛住你啊..

:L  請問你係邊個呢...點解會講埋D同主題冇關既野架!
不過算啦~~ 因為我有頭緒你係邊個了=3=
另外真係唔該哂大家!辛苦哂~~

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-26 20:39 發表
:em800_111: 莉莉~我班馬幫你拖啊~:em800_52: 感謝我嗎?

信信 :em800_111:  你真係好阿!! 大家互幫 =v=
好啦~ 咁e家我地互不拖欠~ 我都唔洗你賣身喇! :em800_52:

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-26 20:41 發表
:em800_101: 莉莉唔理我

我理左你啦~~ 上一頁呀姐姐~ =3=

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 20:42 發表
亞戒..你都黎埋啊?   好啦..一齊幫個條友求情啦

莉..  原諒佢啦  好5好?

個ac我知道係佢開丫! 唔好以為我唔知啦 =,=....戒戒聲
咳咳!至於原唔原諒~ 就要睇佢自己既做化喇0v0 :em800_05:

EXP
718 點

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 20:48 發表
好縗la !莉莉莉! 你幫信BB就要信BB賣身芘你!
衣嫁我都幫你la! 苷你又5賣身芘我... :bigcry:
唉...芯淡la...我走la...

菜菜子大人! :em800_101:  唔好走呀! 喱個帖好需要你架!

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 20:48 發表
咁你都知?  真系神機妙算
原諒佢啦

先生...我唔係傻架.__.
同埋呢...請你唔好再離題好嗎 :em800_111:
我明白佢既心情,, 但係私事..係公開場合討論唔係咁好丫嘛.. 唔該啦

EXP
718 點

原帖由 雪乂霓 於 2010-9-26 20:53 發表
真人幾多人呀 ~
等我都黎幫下手

雪雪!! 再1次多謝大家! :em800_111:
另外頭香萬歲!! :em800_05:  聞唔聞到好香既味呢! :em800_34:

EXP
718 點

原帖由 花葬血 於 2010-9-26 21:02 發表

臭茉! 好臭囉你v___v 多謝其他人都唔多謝我!
我剩系聞到臭莉D臭味囉!
花花!! 超愛你呀!! 估唔到你真係離左! :P

車~~你盲架T^T 好衰呀...我個頭香不知幾香!

EXP
718 點

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 21:09 發表
病了..   快撐不住了
莉..我幫左你手  快d黎照顧我啊  :em800_113:

又講埋哂D冇關既野=3=
其實我有D想打你>__<

看到的一瞬間..我真的後悔了...
難道這是叫人幫手的後果嗎..

EXP
718 點

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 21:17 發表
喂喂喂喂!!!!!!!!!!5好再叫菜菜子:@
縗人莉莉莉賣身芘我芽! 5好扯開話題芽!
我幫你查看左2m次芽! 功勞5少嫁!
:lol 乖乖受死............................................................ ...
哈哈xp 菜菜子.....
唉...今次扯開唔到話題tim...失敗...:em800_11:
哇哇...2m查看...菜菜子 咁猛...D人際網結真係勁 :kiss:

原帖由 楓€月 於 2010-9-26 21:18 發表
莉莉幫你推推推:em800_35:

等左你好耐lu :em800_02: 楓月大佬
點呀...吹水大王.__. 你搶左我個頭香囉!! :em800_31:  咁衰架! 1離就搶野~

EXP
718 點

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 21:20 發表
哦..  原來系咁
咩先叫正題?
我係講緊同我個帖有關既話題丫._.!

原帖由 楓€月 於 2010-9-26 21:21 發表
我冇呃分!!!:em800_31:

heyhey我改左了! :em800_27:  還我頭香!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
記得頭先仲有位靚女留左言同GP比我架!
信信大人班馬.... :yeah:  謝謝了!

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-26 21:24 發表
:em800_38: 莉莉豬~加油啊~

信信!! :cheer:  

吹水大王果然係勁.__.
+埋信信就係吹水夫妻~
實力果係不容忽視~~

好過份呀!! :em800_31:  200分! 你地衰人離...1離就2個英雄!
-->英雄吹水2人組? :em800_11:
200分炸!! 我會努力吹多D水!

EXP
718 點

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 21:25 發表
你當我流架咩! :o  
haha....是福不是禍,是禍擋不過...

好好好! 菜菜係堅既 :em800_137:
咦!! 你腦殘左~? 你居然會用諺語~你唔係不嬲用文星文咩!?

原帖由 菁菁 於 2010-9-26 21:30 發表
推推推推推推推推推:em800_16:

菁菁妹 :em800_02:  謝謝~

EXP
718 點

原帖由 楓€月 於 2010-9-26 21:32 發表
莉莉殺你 同佢死過:em800_35:

:eeeee:  係我個post度講埋D咁既野! 好衰呀!
:boxing2:  打爆你! 係咪死過先?

EXP
718 點

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 21:35 發表

受人所託..  2對2

死仔!! 算你識做啦! XDD

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-26 21:37 發表
:em800_52: 頭香系屬於我同我老公的~

你2個死野丫!! 入到離就霸我地頭 :em800_47:
雖然你地有幫過忙!照殺呀!
搶我頭香者!殺!

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 21:39 發表
你好野芽! 話我腦殘!
腦殘蕪藥醫嫁! :pig:

:em800_68:  你好似好有研究咁喔...火星姐姐...

EXP
718 點

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 21:42 發表
今日去睇精武風雲..真系好好睇  :em800_111:

死仔! 又講埋哂D冇關既野 :em800_105:  

原帖由 楓€月 於 2010-9-26 21:42 發表
莉莉 唔第一 好難:em800_18:

有你地幫手=] 嘻嘻xp~ :em800_111:

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 21:42 發表
對5住 ! 衣家2對3lu! :em800_35:

哇哇! 原來腦殘的火星人都識得幫我! :em800_34:  好開心

原帖由 瘋信子 於 2010-9-26 21:43 發表

莉莉:em800_111: 你真的要殺我:em800_111: 要的聽日女廁等啊~:em800_111:

:em800_05: come on baby~~ 看看誰殺誰哦! 我要殺就滅哂你地口 :em800_35:

EXP
718 點

原帖由 菁菁 於 2010-9-26 21:39 發表
5講住.仲有大把功課未做:em800_11:

妹妹真係懶懶ava~ 加油! 快D做功課喔