AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1486|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

天羽職業#24 [複製鏈接]

EXP
208 點
樓主
本人浪風對職業既評價:yeah:
武士,劍客2個職係 最勁 :武士有(封魔)令對手唔可以出技 只可以普攻 , 劍客有不死技 可維持 15秒以上 :武士對劍客 只係睇下邊個出不死快定封魔快D姐.
  而我係術士  搶王較易中:em800_35: 甩都好難 (有瞬移技) 過河 不過PK好廢:em800_27:
   天C可以講係搶王,PK都勁 最重要係個招:變身技 就係咁都勝於術士
    EC:補血神手  係打副本最佳拍當 可以幫人復活 解技 +血 不過EC解唔到劍客既不死 只可以解術士招護盾同火環 如果武士封魔 EC只係比人捱打:bigcry:
  以上係我個人覺得職業既好處 :em800_02:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
821 點
武士:出招速率較其他快
劍客:都是出名不死
術:主搶王+清怪
天C:變身術用葉就OK PK搶王好唔厚道
EC:全智就暴E 全精就神E:P

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

變身術宜家改左-口-
你就算用葉都有機會失敗;P

EXP
142 點
浪風  寫得好好:)

EXP
606 點
55=.=:P
伺服器:軟雪糕(波板糖)

天羽online :為你變乖(106 lv)
密id:71794或自+

EXP
1746 點
術士寫得廢了一點...
我玩的術士....上下限5LV以上或以下既 任何職...都唔係好多隻夠我打架炸WO- -...""不過我冇玩了e家-3-

EXP
142 點
好好ar:victory: GD

EXP
275 點

回覆 樓主 浪風 的帖子

點解武士封技會玩哂呢?
你唔記得左訓介?
訓介訓ge時間會耐得過封技?
仲有,天羽係有反射技,2個一起封哂都係冇用
你咁講武士最勁係因為個個味沖介,少血,一封技會好易比武士打死

EXP
275 點
100%反對天c用變身技先打死得術
天c 0秒出寵 多d暈寵佢就玩哂
變寵可e用葉解,效果比較少(所e我覺得天c第2勁)
我反而認為ec pk最勁
第一係黑+暈+訓+ma
黑:黑mon唔係重要,係-50%命中果到先係重點
ma:10幾秒ge ma技可e比ec+血
訓:姐所為訓介30秒佢一宜都可e+血
暈:2秒暈可e比你打多佢幾野

第3就係劍某先生(唔想開名,廢是佢又講3講4)一直話封技玩完
其實只要同佢拉開就得了 +上劍客有媛慢技,令佢行得慢,再拉開距離 再有冰技 跟住暈技 暈完打多2下都差唔多回技 因為劍血都係唔少,佢仲有一招(放技同時唔排除會打唔中,中訓or反射技,e上都只係我ge玩法)
到劍絕招:無敵 e招對天c外都有好大傷害(天c因為吸血技可e連無敵都破埋) 佢一開得出大+只有等佢中訓la 仲有,術一係放冰技有咁快走咁快,一係等死 武士可e 試下用暈技-->走過去封技--->再開暈寵走佬等到佢招技完,不過高lv無敵時間都幾長都係靠中訓為主要

第4就到武la 其實 武同劍差唔多姐 大+都係當佢第3算

武打人小弟完全唔熟 識講唔識用,我都講下la
一開波 60cdge暈招 -->無量 --->>封技--->佢係法攻職ge請用第2招暈技 再爆技
劍ge佢企係到吉你ge你陪佢砍lo,血佢應該唔夠你泥 佢走ge等到d技cd完 重復第2開始

到術la,術佢係個職唔夠勁姐 自身小攻 0暈技 血少
劍暈技再打你已經比佢打左好多血,+上一招免死金牌 術常常在低處
ec 唔洗講la,又係黑+暈+訓+ma,88
天c,又係暈寵 la
武士,佢果一招xx無量本身+好多攻,+封技,一封術就一定大件是,佢中訓都打到你好傷la

講到尾la,玩錢ge點都勁,天羽玩錢+少少技術 你就可e企係天羽e個世界上(e上只係我ge玩法)

EXP
88 點
樓主你一來話武士劍客pk最勁, 之後又話天師勝於武士:L
武士屈既唔只在於封技, 佢兩招暈技配合得宜都足以秒殺貧血既人
其實同武士打要一開始就拉開距離係好難架, 除非對面個個係腦殘黎
只要隻武未開波就跟隨左對手, 你反應慢d都比人斬開左十碌八碌啦, 又暈又封技如果再醒多隻暈寵比你嘆就早登極樂了
我之前玩武士最怕遇到天師, 0秒出寵實在太麻煩, 慢幾秒出手就唔使玩了

EXP
142 點
我通常用劍客前1秒開不死:cheer: 天c就打人=搶boss:yeah: 狂開技

EXP
208 點
拉開距離?  1,武士有招飛去人後面,又可以搞到對手行得好慢 2,如果我係武士  我先暈你 打你1~2下 再用封魔 3,EC第1勁?我100%反對:em800_11:  如果武士1招封魔 佢係對手嗎? 又唔可以解技,補血 咁易拉開距離? 係既 術士就玩哂啦(有瞬移)

EXP
208 點
啡哥  你睇錯左  唔係天C勝於武士  係天C勝於術士:em800_31:

EXP
275 點

回覆 12樓 浪風 的帖子

你命中好高?
有回ge可e回左佢:lol
同佢知唔知咩叫魔力之鏡 反彈呀:lol :lol

EXP
211 點
講多都冇為...有錢就贏晒...武士 封技? 劍客 無敵? ec麻黑? 天師 鬼火? 術士...唔知乜...!?以上技能 一隻 技能禁固 介指 全部886~:em800_02: