AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3623|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

'ゞ✿開不開心都是這樣 為何要令自己笑得如此牽強;? [複製鏈接]

EXP
3 點
樓主
*'ゞ✿開不開心都是這樣 為何要令自己笑得如此牽強;?*
*警告(今次應該吾洗警告,佢跟本就系吾知羞既)某位人士,不懂欣賞便快快滾開;*
*仲有啲所謂既義氣囝囡,要幫人出氣就行開點;*
*朋友是不在乎貴賤,在乎的是長久;*
*如要在此洗頻,我多謝先,幫我留甘多個comment;D*
*麻煩戈幾位別自辱其身;o*
*甘鐘意話我,整到我吾好意思囉;D ha`*

*我把心壹直放在你這,就要換來你多壹句我愛你*

*愛你多久都是我的榮幸,那怕再多壹輩籽*
*晴天有你,雨天也有你,我怕甚麼;?*

*我寧願你壹輩籽都記不起我,這個令你心傷又心傷的家姐:)*

*我愛你都不怕長久,怕的只是不能再說多句我還想你*

*離別又離別,我和你緣份,現在又用何來牽扯;?*

*我都忘了這張照片藏在我心底多少年,當初我們擁有的;*
*不比任何任何任何東西少泥..澀*

*細柏柏柏- -v,幾上鏡;!*

*細佬:)`家姐愛你呀;*

*你所說的事,我有那次我是不明白的;?*
*你每說的壹句,我都清楚明白,就算是我裝傻不清楚;*

*就只是有時候愛累了就愛累了:)*

*上鏡;D 柏柏柏2;*

*我最愛傲剎堂;$ 我龍兒講既;!*

*花少你真系壹隻ET;D*

*影得幾靚:)`*

*最靚既壹張相結尾;$鴻兒;D*

*你我都沒緣再走在壹起,為何淚還止不住的掉落;?*
*湘妹,寶妹;D 好久沒見你們了,壹日不見如隔三秋;D*
*你地都知你家姐傻咖啦...系到post...都無人睇到...*
*旦我真系好掛住你地...ha...:)`*

*假使時間再次重來,我倆定會重新再愛;?*
*有時...吾系話自己想就可以的,你要諗下周圍人既諗法.*
*我都想壹走了之,咩都吾理,屋企人戈啲全部都吾理.*
*旦好好諗下,系佢地養大自己咖,做咩甘傻泥?*
*點解吾好好愛惜自己,對待自己.*
*做咩要諗歪泥;?*
*我無後悔戈時無拉住你,因為放開你,你先知出面既世界有幾大.*
*你先可以知道,有好多人關心你;*
*都壹樣有人企系原地等你;*
*就算幾愛都好,就算幾吾捨得都好;*
*你幸福就好;*
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
324 點
:$ 龍殤哥@@整得好令!
加油

EXP
3 點
:kiss: 拎番自己個1.先

EXP
3 點
龍兒.....  D相都係咁靚:victory:   我可能唔玩曙光啦...

EXP
3 點
輝兒;D 那..你要幸福喔@_@`
D相小左你既身影泥...

主打遊戲
曙光
EXP
2698 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 吹水勳章 麻雀勳章

又冇我既@@ SoSaD
留學日本

EXP
202 點
下-.-傳閒呢個團有不良資訊
不過改圖改得幾令
讚@@b

主打遊戲
曙光
EXP
2698 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 吹水勳章 麻雀勳章

什麼不良資訊-0-
講比我知;P
留學日本

EXP
10 點
嘩你又係度po d7.7相
自辱其身;P ;P ;P
笑左 ~唔好意思:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

EXP
3 點
系囉a_a`我又吾系啲吾知羞戈啲下話;
   a_a`我都知你post戈啲好靚咖啦;$
                       超醒目囉你a_a`
      `我提埋名都系要吾知羞入黎留comment;

EXP
0 點
...好多人死左:funk: