AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1519|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[分享] 5種職業介紹 [複製鏈接]

EXP
142 點
樓主

大家好:P

今日黎講下5種職ge好處同壞處la:)

第1:天c先:D (我個職):victory: 天c 係個好平衡ge職(pk幾勁  搶boss幾好) 分身開天c好岩ga:lol

第2:武士   武士係pk型(打boss得招拉勁.拉其實都係幫隊友  可能有d人話武士出招先 2中boss 不過我覺得好2甩):time:

第3:劍客   劍客5洗講la    技好廢  得招不死勁  pk屈人不過打boss就:em800_113:

第4:EC   EC係pk 贏術士+天c ge職(睇下個人點用la)   搶boss 5勁:em800_89:  只係幫自己/隊友+hp

第5: 術士   搶boss超勁  不過pk:em800_18: 係最廢        通常高lvl ge人都會轉職:em800_101:

以上意見只供參考:em800_52:

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 樓主 fiona6129 的帖子

天師好平衡?哇.天師D血好平衡ar
武.又5算易甩,啡色瞳孔.nono1468呢D你幾時見過佢甩?
劍客廢既你就唔會見到咁多勁人係劍客.全GAme最多劍客150lv.
Ec.."贏術士+天c ge職.睇下個人點用la"咁你講晒.我未同過差唔多實力既Ec.不便評論.不過邊個同你講Ec搶Boss唔勁?
術.打殘兵D人較有用(只適用於白2).PK廢-0-可能實力有差距.我打Ec.天C.都贏唔少.高lv既會轉職?Sor.我5知隻GAme幾時開比人轉職業.仲有.咁呂布.M7個D咩黎=0=?

EXP
55 點

回覆 2樓 abg4b10 的帖子

同意+讚好:call:

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

個人覺得劍客最輕鬆@@
天師要勁ge話實在太多野禁- -
一唔小心就去閻羅王到報到。
而且呀,劍客係屈天師ga,
唔信ge可以叫我開個POST慢慢解釋給你知。
不過據我所知,武士同天師鬥,
一般來講都係天師處於優勢,
因為天師可以用吞噬靈魂的附送效果-----減速
來屈死武士ga@@
中有好多野都可以屈死武士,
不過對術士,祭師ED就會有小小優勢ge。
對劍客就會%^&$%#%^。

EXP
43 點
我覺得拒亂講一通:L

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回覆 4樓 勤勞的企鵝 的帖子

年中比我殺既武士唔小;年中殺我既武士都唔小xDDD

EXP
72 點
自問對天羽的了解(?)

EXP
582 點
樓主 返去玩多幾年la
劍客如果高攻 劍缺  破天 不死 打到你狗咁 何來癈?

EXP
1746 點
==想當年我玩法師- -好像得娃娃夠我打...xdddd

EXP
4644 點

回覆 9樓 心霜乂碎 的帖子

話說當年有GM出現過.無限血 你夠佢打?xD

EXP
142 點
g m名:劍氣  成日係p場:)

EXP
72 點
成Q日開d廢poz博Diu ?