AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1150|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[分享] 對天羽的祈望,希望能引起共鳴 [複製鏈接]

EXP
23 點
樓主
大家好
我係Emmanuel:victory:
天羽開左都1年幾
大家對天羽都總有d唔滿意
(某人話:成日都去買點,大佬,我d血汗錢黎嫁,gm你俾左d咩我地牙?)
於是,我都有少少既不滿,所以搵左d人,問過佢地既意見。
大家都覺得,如果天羽有番以下既野,應該會好d
當係gm送俾我地支持左佢成年既禮物都好
1.如果d裝/物品用完唔會綁,咁幾好??
   加速天羽既貿易,對玩家/gm都有好處
2.如果有番個手動更新
  玩家玩既時候就唔駛咁煩,試諗下,一個本身對天羽有d興趣既人
   一到更新呢個位,:Q邊個會想等??等1個鐘都算,等2-3個鐘你等唔等到?
3.如果有番個寶石換經既系統
  對新手有極大既幫助,d寶石又唔駛尊登番部先有經
  去搭車果時順手換埋..:lol方便到極
4.如果打區王有裝既機率提高番少少
  咁d裝既價格唔駛咁高,玩家都可以
  係呢個通脹得好嚴重既環境下鬆一口氣:em800_101:
5.如果裝同石合成唔駛體力
  1日可以合到好多裝備,唔駛驚合完裝冇體力傾計:P
6.如果係每個月既某一日
  商城既物品有8折,可增加玩家買點既意欲
  gm賺大錢,玩家又買到平野,一舉2得
7.如果出多d活動
   咁咪可以吸引到d玩家
   唔好10年不變1次
  而家唔係咩大時大節都冇得玩d好玩既活動:hug:

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
135 點
同意同意 不過我最唔同意就係gm送元 送元既話就冇人買點 其實我最想同意係 d怪小d攻 唔好咁多攻同防 咁樣好難打:o

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

"係呢個通脹得好嚴重既環境下鬆一口氣"

呢家天D野只有越黎越平.冇越黎越貴.何來通脹?

EXP
821 點
區王時裝除了惡尾值錢
其他都係用黎整/換時裝(EG:鬼面+小醜面+600戰績(有排儲- -)=土著面)
係D有問題人士將D價錢提高

EXP
88 點

回覆 2樓 風達達達 的帖子

咁咪變相令玩家買少左點?
其實我覺得師徒分攻冇上限已經係一個敗筆

EXP
275 點
最好的方法就係del左師徒分攻佢:D
低師徒分攻又話D人好狗靠師徒分攻:D :D
高果D又去P場做德州殺人狂;P
DEL左的話D人個個正哂6品