AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7836|回復: 109
打印 上一主題 下一主題

退出夢世.真系專心讀番書orz [複製鏈接]

EXP
403 點
樓主

好吧-_____-"首先呢我就自己介紹番喇v3v I am 帥哥唯@@咳咳後面大家心照喇

回憶起...當初夢想開左無耐的時候...已經開始玩鳥:time:時間過得真快...不知不覺...

咁就玩左3年:time:...[有一年時間係因為曾經被人爆ac所以冇玩的].

記得我岩岩玩的時候基本上因為咩都吾識比人小到B街:(...最GAG既係...我第一次打天兵我以為隻鬼火系最快死所以打左2野:em800_27:...即時比人踢出組orz

所以我由一個唔識打天兵既新人去到現在我識到好多fd...我最記得的是...7月15我生日

全幫既人竟然真系送左句生日快樂比我:L超開心的說...最開心既系

【月月】送左1份報紙比我,【笨v】饅頭幫幫主-送咩吾洗講都知

好喇-_____-"開始專心讀番書,搵番條後路行=gd

月:由我第一日識你,已知你會對我很好鳥,多謝妳一直對me的照顧!!:)

膠軒:每當我有事有困難既時候,你都會幫我解決,好多事吾明問你就算me幾煩u都很有耐心的!! 很偉大呵<3

小木:好吧!!咳咳..點識你就吾講喇【吾記得左】但系你對我好好的...成日都很比我老屈-___-"還記得你送鳥如    意10給我@@:)

黑才:雖然你成日都傻下傻下甘...但同時都能夠帶比我好多既歡樂

賢佬:吾知有咩多謝你好-____-"搵日信長見面吧@@呵呵

肥怡:之前激果你真系好對吾住呵-_____-"現在沒喇吧 希望你能原諒me:handshake:handshake:D

諒我.FD:em800_02:

肥豬:訓多d吧@@嘻嘻 第時真系有日會玩番 要見到你肥左架

仲有好多的朋友...本人唔得閒再落去...希望有一天...可以再一起夢世見...最後...

講多壹句【真系好多謝你地呵】特別是低b月...平時陪我癲<3得閒打比我玩吧

:time:由這裡結束本人生涯:em800_35:

打完呢篇野..突然覺得好有成功感

彩彩同笨日多謝你地平時陪我癲呵v3v 無論咩事都吾會dllm我的彩彩=gd的好人 有緣再見8888888888888:yeah::yeah:

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
403 點
:em800_16: 當然自己搶番喇v3v

主打遊戲
夢想世界
EXP
1128 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 吹水勳章 藍寶石勳章

第2:em800_35:  唯唯唔玩t.t:bigcry:

夢想世界
南遙服:冰刃絕映 已停玩 前名:紫乂楓(AC已放)

EXP
403 點

回覆 3樓 龍仔~. 的帖子

:em800_02: 吾緊要吧 信長再見亦是朋友

主打遊戲
夢想世界
EXP
1128 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 吹水勳章 藍寶石勳章

有緣信長見面:em800_35:  叛逆~賢 vlan名

夢想世界

EXP
403 點

回覆 5樓 龍仔~. 的帖子

當然吧 可以msn直接叫我的:em800_35:
可能只可以玩一場呢-____-"條女吾比玩tvt

EXP
403 點
陰公-____-"對我黎講作呢篇野甘多字系好耐的 入黎睇完no cm勁9:em800_31:

主打遊戲
夢想世界
EXP
1128 點

我依家係屋企:em800_27:  netbook :em800_27:  玩5到信:em800_37:

夢想世界

EXP
403 點

回覆 8樓 龍仔~. 的帖子

:bigcry: 幾時換機牙bb 壹系u有時到網吧 msn震爆me

主打遊戲
夢想世界
EXP
1128 點

嗯嗯 應該1月中搬完屋 應該有新機 :em800_35:

夢想世界

EXP
403 點

回覆 10樓 龍仔~. 的帖子

:cheer:  0h yes baby 下次同u玩 要見到u勁左架v3v

主打遊戲
夢想世界
EXP
1128 點

應該得掛 練緊本多 d膠裝

夢想世界

EXP
403 點

回覆 12樓 龍仔~. 的帖子

快d幫手叫人留cm 好累人憎 入完黎吾留-_____-"同埋同月月講 d野我送比佢的v3v

EXP
40 點
你食蕉啦.又潛水你個仆.街:@
扮晒偉大:@ 快d話俾我知邊個係你條女啦#98

EXP
403 點

回覆 14樓 `蠢人× 的帖子

:em800_02: 認真架傻豬月 呃你托咩 相中人就是me條女 陪讀orz

EXP
40 點

回覆 15樓 .★﹑小唯× 的帖子

你都搵到條甘令既#34係咪假架

EXP
403 點

回覆 16樓 `蠢人× 的帖子

:em800_02: 呃你托咩? 條條女都甘令架喇

EXP
40 點

回覆 17樓 .★﹑小唯× 的帖子

你節省d啦#54今日先同我講你係玩女個d#54
e家即刻又搵到條女陪你讀書:L kai兜

EXP
403 點

回覆 18樓 `蠢人× 的帖子

:em800_02:  玩女堅系爽 玩完萱-___-:又覺得悶

EXP
403 點
:em800_02: 你吾系當真系同萱一齊牙-.-?解悶品黎orz 呢條女就真系一齊耐