AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 傻馬b
打印 上一主題 下一主題

你地別再做棋子吧! [複製鏈接]

EXP
374 點
原帖由 帥小餅v3v 於 2011-1-13 20:38 發表

嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩;
人地唔單止叫雞啊;.
買埋d雞番屋企養t!m.`
喂喂喂`知唔知香港唔比非法養雞架;
小心患禽流感呀 ;)

人地養雞養到啞左#65;!
越笑越見疤痕留了提示誰是極不幸;!
結局是殘酷;不必太通透`!
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-13 22:52 發表

人地養雞養到啞左#65;!

仲嘈-_-

EXP
790 點
姣婆?_? 姣極都姣唔lun到你啦 7系馬子=]"
我係鐘意自稱本少  吹lun漲?_?唔鋸咪出聲囉.
你粒餅咁lun令女  一定好lun多人溝  溝返條比本少更帥的人喔  
不然我會笑你^_^ 本少自認我帥  又如何?_? 我自戀  你吹得本少漲?_?
如果唔係餅幫馬子?_? 本少會嘈?_?  真是的.
本少很多時間係度晒?_?我沒有事情做嗎?_? 說本少淆?_?未怕過囉 已笑"
罵緊你咩?_? 豬排一定形容你?_? 你也說本少是wa啦. 現在本少罵你麼?_?  不知廉齒. 照下塊鏡 睇下自已夠唔夠班比本少嘈先啦.
罵本少雞排?_? 又肥又鈍個d?_?  我最lun憎囉. 你再形容多次丫.  睇下本少會點樣串你.   e家只不過係打篇文章^_^  發表意見而且" 就要罵9本少?_?    沒有事情吧?_?  
你做雞^_^本少驚無男人幫襯丫  叫返你個萱萱買玩具同你玩啦^_^ 八婆.
已笑.  憑本少的樣貌.  需要叫雞嗎?_?   咪lun再抵毀車米怡.  本少非常之不lun鐘意.   
如果你唔想嘈. 就咪lun回.  想做返fd既.  就唔該.  咪lun幫馬子.  本少非lun常之憎馬子.  唔係因為佢昆先回. know?  唔係話邊個吹雞 得?_?

EXP
374 點
原帖由 wawa2052 於 2011-1-14 22:41 發表
你粒餅咁lun令女  一定好lun多人溝  溝返條比本少更帥的人喔  
不然我會笑你^_^ 本少自認我帥  又如何?_? 我自戀  你吹得本少漲 ...

下-0-;!
我餅餅多吾多人媾又關你憎馬子事l0R-口-;!!!!!
再者;你有見到之後依家餅餅仲幫馬子咩-0-;!
我地冇出聲好耐啦w0;
糸你自己冇啦啦要嘈番炸-_-v
再者;我同萱萱挽咩關你咩事-_____-;!
之後囉;話米米做雞戈戈糸馬子囉;
吾糸餅囉;又要鬧餅糸雞囉-_-V
最後囉;吾糸想吾想嘈既問題;
你憎馬子咁你咪鬧拒,嘈拒囉;
我地之後都冇幫拒啦;
你什麼事情要話餅餅啊;?

EXP
374 點
原帖由 傻馬b 於 2011-1-13 23:31 發表

仲嘈-_-

你啲fan比人鬧你吾銀火既;?

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-15 01:13 發表

你啲fan比人鬧你吾銀火既;?

吊'咪叫左唔好嘈囉;
條硬膠真係好得閒;
自稱[本少]果位,
你吠9完未呀,
咁9中意車米怡咪攬9住佢訓囉;
番歸啦,
你d工人準備餵你飲奶奶呀;

EXP
374 點
原帖由 傻馬b 於 2011-1-15 01:23 發表

吊'咪叫左唔好嘈囉;
條硬膠真係好得閒;
自稱[本少]果位,
你吠9完未呀,
咁9中意車米怡咪攬9住佢訓囉;
番歸啦,
你d工人準備餵你飲奶奶呀;

叼;
又關銀我事;?!^0^;!!!!!!!
吾糸我嘈吾銀嘈既問題囉;!!!
拒吾話餅;我地壹定吾會出聲囉;!

EXP
705 點

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-15 01:26 發表

叼;
又關銀我事;?!^0^;!!!!!!!
吾糸我嘈吾銀嘈既問題囉;!!!
拒吾話餅;我地壹定吾會出聲囉;!

我意思係叫左唔好嘈了;
係有人無聊搵野嘈:em800_82:

EXP
374 點
原帖由 傻馬b 於 2011-1-15 01:37 發表

我意思係叫左唔好嘈了;
係有人無聊搵野嘈:em800_82:

咁算囉v0v;!

EXP
790 點
~___~ "養雞"  <-句lun野句子?
  馬子你仲吠丫?__?話本少吠?_? 狗真係狗 特別愛跟人說話
你地唔出聲咪得囉~___~  但唔好串到話養雞囉.  
咁e家唔好嘈咪得囉.   本少靜串馬子^__^ 死傻仔.咁lun多爹.
無聊人?  乜lun野無聊人?_?  
番乜lun野歸  咁多爹 . e家邊lun個搞件事出黎?
嘈乜lun野.  最lun憎d唔lun識負責既人.  
都唔lun都你係咪男人  做完d野唔洗負責  
叫d女幫你搞lun掂   軟飯王  廢物.
上次唔係情姐幫完你. 我會算?
一句對唔住都唔lun講   
無lun野呀?  
錯又唔lun認  
廢物 挑.  
咁lun多爹既  去夢想度打返幾場啦.   
8x lv做乜lun野要打個55lv呀.
嘈嘈嘈.

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

#10 串唔掂就人身攻擊喔~~
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

原帖由 wawa2052 於 2011-1-14 22:41 發表
不然我會笑你^_^ 本少自認我帥  又如何?_? 我自戀  你吹得本少漲 ...

我有認咩.0.
打咁大段野做乜.0.? 晒人地時間要睇晒佢 .0.
本少本少 .0. 你有幾帥丫 ? 擺張相上黎睇下 .0.?

姣婆姣婆.0.`;
你隻雞咁得閒同我地d姣婆嘈.0.`
咁佢米重姣? .0.`
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

原來我系主角 0.0
我唔嘈原來華哥係唔會出聲架 :em800_113:
咁我唔出聲啦啵 :em800_08:
大肥婆小淫滴

EXP
445 點
叼;乜你咁lun多Lun呀? 你Lun得好好聽呀.
就連戈名都咁鬼死有女人味. 你宜家係到嘈埋我粒餅餅. 話淨嘈馬子?
自己去佢遊戲私頻到嘈啦.咁多爹.
你鐘意自稱[本少]無人吹到你.吹你吾漲^^  我鐘意話你係敗家仔丫^_^
如何?  我粒餅餅的確係好令女.你又吹漲? 你有幾令仔? 去參加香港先生好吾好丫?  你自戀咪自戀l0r. 咪見過d男仔咁自戀.真係吹你吾漲.
你宜家話我戈餅餅.點解我地吾可以話你戈車米怡?
哇.好好笑l0r.你估你自己乜料呀?吾夠班同你嘈?我地宜家咪同你嘈緊L0r.如何呀?  我買玩具同餅餅玩.  咁你去同你戈車米怡搞la.小心d丫.大左肚好大手尾架.   壹直都無諗過同你呢d敗家仔做朋友架啵. 咪咁睇得起自己啦. 以為自己乜水.你就算係特首都吾想同你做啦.影衰曬自己t!m. 你咁Lun多雞. 何必再叫雞呢.難怪你話吾洗叫雞啦.屋企成堆啦係咪呀?  餅幫邊個輪到你理麼? 我覺得你真係得閑無野做l0r.我地吾回 就吾會嘈? 前排邊個話吾再嘈. 我亦講過 . 你地吾開聲我地就吾會再嘈 . 宜家邊個錯呀?  諗清楚啦你 . 男人婆,
Su o b Bg  

EXP
374 點
原帖由 wawa2052 於 2011-1-15 10:52 發表
~___~ "養雞"   

好啦;咁你慢慢串拒啦^_____^;!!
仲有;我地話'養雞'糸你自己上一個留言話我地餅餅糸雞先囉:$
你吾再話餅餅咁我地就全部收聲B-)

EXP
705 點

百幾lv打8xlv就得;
8xlv就唔可以打55lv?:time:
擂台玩要原因嗎?
你都幾0n9嫁b0,,