AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: redballoon
打印 上一主題 下一主題

傻仔水魚再開POST 不喜勿踩 本人自認7頭 [複製鏈接]

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
第1第1 :cheer:
捧場xD~
唔樣衰阿~~~:em800_02:
係學校影的嗎?~ :em800_35:

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 redballoon 於 2011-1-8 06:58 發表
呢位靚姐真眼利    係學校影GA  因為岩岩搬新校所以影下@@

唔係...因為係後面見到個類似著校服的物體經過-v-,, :em800_52: is your friend?

EXP
718 點

你個fd張相....=口=..反白眼??

EXP
718 點

原帖由 redballoon 於 2011-1-9 15:36 發表
咩咩反白眼呀-.-  邊張呀-.-

http://j.imagehost.org/view/0324/P060111_11_25
咩成個青山逃犯+低能仔呢.

原帖由 redballoon 於 2011-1-9 15:39 發表
可唔可以賞面比個MSN泥呀你地 -V-:pig:

t.coby@live.hk  <--很長的.*vv*