AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2327|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

傻欣相集 [新] [複製鏈接]

EXP
202 點
樓主
由於ImageHost故障,本人使用ImageShack上存圖像,如有死圖等問題,請在此post提出!by傻欣>_<

而家終於沖上70lv"" 第一次有個7字頭^^"好開心~
FD個個去哂幻境 我當然跟埋去升啦! 不過依家有D FD高lv左去左第度升lu 有D FD又唔on~得返我一個人 唉~ 希望各位朋友唔好唔記得我^_^
FD包括:雪虎之王,幻之龍卍,守護之龍女,xX小安Xx,卍鬼影卍,逆乂風,Elvis輝..可惜大多數都唔係幻境迷城啦已經../口\'' [可能仲有隊員名稱無提到!介意既就回覆叫我補返你個名上去^^]

今次既相包括左我自已影既相@v@ 仲有同某D FD影既相^^~

=口=我試過幾次彈Game之前個人都會發光''勁唔勁=.='

上次接任上飛放煙花個陣影-_-星星 很美^^

@@~Lag完之後上飛既情景-.-'

女仔怕比男仔恰嗎?不怕!本人教你最佳絕招 :大腳踢 [咻~]

又一個Lag機後既情景-.- 無頭怪獸

世上最強既造型=0=

同FD囝們打塔個一日影既相!![唉..我同FD打得一次就無再打啦/口\sad]

(講個secret你知~其實係因為虎個日唔記得帶飛寶出黎-.-..笑..>V<)

你..你咪過黎呀!! 唔係我射死你架!![??:嘻 不要走..~ ~]

手下升個陣偷影既^^

曠寂發現既化石~

冰岩怪好多隻手 仲有魔術手!

團戰前影既相

基本上我上台就比某衰人打死 所以打普通石影佢爆個陣既情況就算

又玩圍攻"

其實我唔夠隻王打 哈..借景~

我既別名 其實係:拳頭欣[由於太懶 唔想修武- -]

原來呢個角度都幾令架^^

以下係同雪虎分身影既相:

第一次入左呢個地方-3-:

巴士神:我原諒你,你走吧

借虎舊50+3雲影既令令相>3<[好想要T.T]

咦?唔知點解我見到要禁張圖先睇到幅圖呢 唔知係我上網問題定係shack不嬲係咁-口-''
請大家多多包容~

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
109 點
gd,fd有我份{逆乂風},但好傷心個次無位比我打塔:'( :'(

EXP
202 點
=口=風 我正想搵你同你講我開左po 估唔到你已經睇左=3=:) :em800_111:
估唔到打多左次雪虎個名 改先

EXP
325 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

搶唔到第一添-0-
好唔抵:em800_101:
欣整得好好 讚好...

EXP
202 點
多謝支持~ 由於Now既網路有點問題=.=狂斷線=.=...所以整左成2個鐘~
希望各位支持^^:em800_05: :em800_111:

EXP
47 點
我己重返=.=

EXP
11 點
睇吾到圖囉:'( :'(