AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2652|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

副本 [複製鏈接]

EXP
399 點
樓主
副本NPC
    夜幕鎮(4830 “穿行者”
副本列表
(一)千里走單騎
    准入條件:組滿5人隊伍,全員等級60
    難度選擇:普通、精英、英雄。只有全體隊員均完全通過較低一級的試煉之後,才能進行更高一級的挑戰。
    流程一覽
     1)許昌城別操退匪
     2)東嶺關上斬孔秀
     3)洛陽城下誅二將
     4)汜水關中滅卞喜
     5)滎陽城外殺王植
     6)黃河渡口破秦琪
    相關規則
     1)只有完成當前地圖的所有必要任務後,才能進入下一張地圖;
     2)副本進度存在于當前隊長,只要隊伍沒有被完全拆散,副本進度就不會丟失;
     3)單人玩家可通過遠端組隊中途加入副本,隊長在副本裏的時候,暫離的玩家可以在NPC處選擇“我想進入副本”,直接進入到副本之中,進度與隊伍相同;
     4)每12小時內,只能獲得一次經驗獎勵;物品與金錢獎勵不在此限制之中;
     5)出現獎勵進行投骰時,可以選擇“需求”或“放棄”:選擇“需求”即為投出點數,點數最大者獲得該獎勵;選擇“放棄”即不參與投骰,如果所有人都選擇放棄,則隨機分配;
更多產品詳情請見 《夢想世界》官方網站- ([url]http://www.henhaoji.com)[/url]
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
198 點
我頭先都係大陸官網度睇到

不過我諗香港無咁快更新啦-.-

個副本好似WOW個設定咁既:loveliness:

EXP
576 點

友誼之星勳章

個副本好難打.......第三場係要連打2次,冇得休息,不過都值得去睇一下關二哥果招100lv招式,勁型,一下打3萬幾.....:lol
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
198 點
原帖由 平安 於 2008-7-16 10:07 發表
個副本好難打.......第三場係要連打2次,冇得休息,不過都值得去睇一下關二哥果招100lv招式,勁型,一下打3萬幾.....:lol

3萬幾囧  咁咪仲屈機過神兵:L

平安兄  今晚幫戰見  :kiss:

EXP
576 點

友誼之星勳章

原帖由 luke 於 2008-7-16 10:49 發表

3萬幾囧  咁咪仲屈機過神兵:L

平安兄  今晚幫戰見  :kiss:

我都唔打幫戰同四國既,70先啦~慢慢玩,
用咁多錢,玩得咁辛苦,升到70,80先要換裝備,不如慢慢玩到70,先換啦
冇70lv,我唔會去pk~
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
198 點
原帖由 平安 於 2008-7-17 11:14 發表

我都唔打幫戰同四國既,70先啦~慢慢玩,
用咁多錢,玩得咁辛苦,升到70,80先要換裝備,不如慢慢玩到70,先換啦
冇70lv,我唔會去pk~

尋晚想玩幫戰個陣.....  條線出左問題上唔到網:'(

話時話都真係用左好多錢:L

EXP
0 點
我也好想打副本 台灣開放好慢 這幾天才開放75級:Q  有一些戰士情報真難找說