AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: dingdong
打印 上一主題 下一主題

伺服器清嵐及加洛的玩家,你們支持這兩個服合併嗎? [複製鏈接]

EXP
179 點
syy4syy4 發表於 2011-11-30 09:32
所以你見到天寧ser好多人了??你自己講既野都係間接支持緊我說法你仲有咩好講????
你咁大反應係因為你就係 ...

算啦,我都唔想同你爭執落去,只係覺得你講咁多野,重頭到尾都係因為驚合ser 追唔到,而你所講因為hkd 要逼走人,搞到人轉ser,我就真係唔認同,只覺得有堆人走就係因為好似你咁,有果種少少付出就想稱覇全ser既思想,而你問人覺得天寧ser 人數,我地從頭到尾都係想3 ser 合的,唔信你自己可以參考下相關topic,想多人一齊玩之餘而又有番d 競爭目標

龍仔~.  3ser合南遙有危險xd  發表於 2011-12-19 04:55:47
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
79 點
炫火║ 發表於 2011-12-2 09:51
算啦,我都唔想同你爭執落去,只係覺得你講咁多野,重頭到尾都係因為驚合ser 追唔到,而你所講因為hkd 要 ...

驚追唔到 如果係人人都要靠解修任升修 有這個可能嗎??有錢人 就可以"稱霸全ser" 呢個係夢想先做到 唔講寶物 就經驗可以直接拎到已經係問題

龍仔~.  呢個世界 錢唔係萬能 但冇錢萬萬不能^^  發表於 2011-12-19 04:56:52

EXP
79 點
donahue 發表於 2011-12-2 02:29
你咪又係想講抽包hkd先令人流流失 唔好係咁扯啲冇謂話題 免費game本來就係咁 個機制係咁 根本唔關開包事  ...

乜有免費game係可以用現金換經驗??請舉大量例子唔該
大把免費game既商城都係提供一d時裝  可以同提供經驗相提並論?
起香港有好多game都冇廣告出囉 巨商RO就冇人玩??你冇事吧?

我表達緊依加玩家追求既只係治本不治標 點解又同主題無關??合併就有用嗎??
合併就可以持久嗎??我都想成班人繼續玩夢想 但係絕對唔係合完就由佢繼續腐爛落去囉
我付出小小??我相信我都係自己口中既hkd 我就係睇住個ser既人一個一個咁走 無錯 我屈人係好快樂 罵戰過後呢??我唔覺得用現金去換d乜野可以叫做付出

我見過唔少人好努力咁做任 so what??我一兩粒聰果就換到佢地全日既辛勞 你夠膽講呢d叫做公平???慳d啦

EXP
79 點
合ser唔好嗎??人多唔好嗎??你覺得我會無啦啦搵野黎講叫佢唔好合ser玩單機???

問題唔係有冇一千一萬個人玩 係應該搵返個問題根源 今日比你地辛苦爭取到合ser 難保聽日又變返死城
白費白血燒銀紙就係想換d咁既野??

EXP
179 點
syy4syy4 發表於 2011-12-2 15:22
驚追唔到 如果係人人都要靠解修任升修 有這個可能嗎??有錢人 就可以"稱霸全ser" 呢個係夢想先做到 唔講寶 ...

拎經呢個問題我反而覺得完全唔係問題,基本上我日日就咁係大方掛果2個鐘,再加上打下天兵,職任,就科技研發升lv 既速度,已經足夠俾你突破所有技能上限及爆埋儲經上限,相比某些online game 既商城x倍經驗丹,夢想已經係更公平,而聰果果d,其實同其他online game 既商城鍛裝一樣,反而其他online 鍛到某個階段唔係商城買粒野,失敗就左會爆裝,而夢想鍛裝100%成功呢幾點,我真係睇唔出夢想用hkd 比其他game 更有優勢

EXP
79 點
等我舉個極端d既例子啦 如果一個人起第一日就100lv 唔用錢既人 要用10日 咁無疑係一件幾令人灰心既事
無錯係有大方送 但係送既經係跟等級比例 天兵職任拎既經都有限 真係好運既連開2個經已經60m經
唔知你有冇發現 其實夢想有一排d包係冇經送  我相信個代理都會發現到 但係遲左囉
鍛裝既原料 都係可以用錢行捷徑 咁我就理解唔到了 認真 鍛12要幾多榮玉呢?老玩家都識計 鍛12你可能話太高 但係鍛6開始已經會吃力
夢想玩寵物技 真係招招技技都係錢黎 寵心又係錢 呢個真係一個好強既招數食錢

EXP
33 點
syy4syy4 發表於 2011-12-2 15:34
大把免費game既商城都係提供一d時裝  可以同提供經 ...

其實你係唔係又未睇明個主題就9搭, 個重點開包 開包啲人係為左經?睇來你真係好天真 成日將個問題放係啲小部分

syy4syy4  我有朋友就係升到115都係靠開包 你吹咩?你咁唔天真係因為你未試過用幾皮野玩落隻game度?你試過你就有資格理解咩叫hkd唔係用幾千蚊就叫hkd囉,程度 ok?  發表於 2011-12-6 10:50:26

EXP
72 點
大把免費game既商城都係提供一d時裝  可以同提供經 ...

咁你都幾好笑 一方面反對開包 一方面又係咁開  如果你係HKD既話

EXP
72 點

慳D果個應該係你  人地D聰果免費來? D錢天趺? 咪一樣用時間換番來  仲有 肪努力一日得到聰果有D係認為隻GAME既內容來  

syy4syy4  你咁講即係返緊工既就玩曬 咁d學生就唔使玩online game啦下嘛? 咩叫平衡 比你做代理淨係識搵錢 隻game死得  發表於 2011-12-6 10:38:04

EXP
79 點
風雨║ 發表於 2011-12-3 22:37
咁你都幾好笑 一方面反對開包 一方面又係咁開  如果你係HKD既話

我用過來人身份黎講有咩問題?你笑點低成咁仲好笑

EXP
79 點
donahue 發表於 2011-12-3 14:45
其實你係唔係又未睇明個主題就9搭, 個重點開包 開包啲人係為左經?睇來你真係好天真 成日將個問題放係啲 ...

我係話開包有經 冇講過開包為左d經  乜你開包可以選擇唔要經??你話我表達有問題 但我見你理解有障礙多d。
主題主題 你up黎up去咪又係三篤屁 少人 悶 ,一味9up有咩用??成千個回復成千個相同既post 依加叫你灌水??
睇完人地講乜就答乜,唔識用腦思考,仲要我教你???既然咁樣叫小部份咁你講下d人點解要離開,分享下咩叫大部份,仲有唔該你爬文唔好重複我講過既野

EXP
79 點
唔識治本 合合合 合黎為乜?

EXP
510 點
syy4syy4 發表於 2011-12-6 10:46
唔識治本 合合合 合黎為乜?

收爹拉你= =

EXP
944 點
syy4syy4 發表於 2011-12-1 21:00
由頭到尾一句講曬 夢想有得開包根本就係hkd坐大 本身已經有缺陷 唔係你話合左ser人流就會多

炫火awen你地 ...

收爹啦你~玩game只係想開心~冇錢人會廢?都可以打副賺....人地唔會一定係追唔到而唔玩lo~講到底~你唔想合姐~講埋一堆廢話~投票少數服從多數
你咁不滿呢樣果樣~咁你不如唔好玩game啦~影衰哂人

syy4syy4  你咁講你唔_諗下d人點解要走?個個都咁諗d人點會走到依加咁_樣啊傻仔 我有話唔想合??_你傻既都識爬文啦 乜_野叫少數服從多數??我影衰人你影衰你自己z  發表於 2011-12-12 11:00:27
syy4syy4  冇錢人唔廢咁有錢人點解要用錢?冇腦  發表於 2011-12-12 10:55:38

EXP
45 點
syy4syy4 發表於 2011-11-25 09:36
hkd都有好多個程度 你3個肯定係到發燒既程度囉 我都有玩清ser   燒完幾萬蚊想人地追你lv追你修?
...

我明白你心態,如果係之前我會支持你觀點.
但現時加/清ser人數真係越黎越少..比武活動天啓果d無咩人玩.個game的確越黎越悶.
至於你話要追實力,我想表達係玩遊戲未必要做最強你都可以叫D朋友停lv,個game唔係最強或者
最高lv先算贏.我反而重視的是整個遊戲ge氣氛.你要明白呢一點.我好懷念之前加洛開ser果時,世頻
永遠都唔會停,但e+變得冷清好多,試問仲會有咩心情玩落去呢?我雖然不願合ser,因為我之前由清轉加ser
都係想轉新環境,但e+要接受現實,整個遊戲越黎越少人玩,我唔想玩單機.

syy4syy4  你唔係放左ac咩- -  發表於 2011-12-12 10:56:21

EXP
74 點
合左ser又點- -
清ser既玩曬 加ser原有既幫一定撐唔住
就算hkd又追到幾多呢 到時個個都爆點姐係追唔到啦-,-
何況合左ser有幾多個會番黎?
開隻ac上夢境望下就知 點解愈黎愈多人走
人地gm個個禮拜都派點 唔多 少少地 吸引唔爆點既玩家
幫入面 有人好耐無on 踢左轉個頭又收番兩三個
mx會唔會做到?

EXP
74 點
syy4syy4 發表於 2011-12-1 21:00
由頭到尾一句講曬 夢想有得開包根本就係hkd坐大 本身已經有缺陷 唔係你話合左ser人流就會多

炫火awen你地 ...

如果隻game無得開包 甘一早就無人玩啦

EXP
21 點
小楓★唯 發表於 2011-12-18 16:34
如果隻game無得開包 甘一早就無人玩啦

夢境夠冇啦你又玩kai子唯=.=

EXP
115 點
小楓★唯 發表於 2011-12-18 16:31
合左ser又點- -
清ser既玩曬 加ser原有既幫一定撐唔住
就算hkd又追到幾多呢 到時個個都爆點姐係追唔到啦-,- ...

個個禮拜都派點.....都幾好wor....支持你

EXP
149 點
世界上無完美既事情...............系度嘈都係無用