AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 從來沒有:)
打印 上一主題 下一主題

★原創故事-夢的開瑞(: [複製鏈接]

二級平民會員

-夢太美 回憶太心碎;!!

EXP
93 點
幫万b po:D
-

第13集;-*
跟住萬同可樂就手拖手甘過左去啦:$`
啤;哇:-s!您地;-o.
可樂;shyshy><`
萬; :$:$
寧;哈`兄弟女都可以搶^^`?,
PS.寧吾鋸可樂好內..ha`
可樂;散左既囉`好冇a?
寧;未算散囉,智障糸;o)
萬;算啦寧`睇下a膠先;!
..

膠;您又糸=,=?..
萬;葉萬晴a diu u.
膠;哇`= =你化左妝?`
萬;吾比?哈.你自己都化緊妝。
(萬比左塊境a膠)`
膠;哇= =點解我會化妝既?`
萬; -,-.真糸甘大獲既.【詞語過濾】= =;
寧; 糸萬幫你化既!佢去左學化妝班牙嘛..哈哈;
膠;幾時既事=,=?.. 糸啵;你高左甘多既.
啤;吾糸個思想停左糸小學伢嘛;
可樂;怪吾之得拒講野低bb左甘多;哈。
寧;你乜LUN野事阿?`郁9你阿拿;).
可樂;驚^^^`
寧;哈!應該既應該既;)`
可樂;..
膠;糸啵JJ萬`點解我糸到既?`
萬;糸阿,你阿= =比老師嚇1嚇就暈左`米黎左呢到囉-,-...
其他人心唸;好假..糸我都吾信...
膠;又好似糸甘.
其他人;..............無言晒,ha`
萬;我第日再黎探妳拉,88`
膠;88`SMS啦;-*搵番部電話先`....e=,=呢部吾糸我架喎..
PS`膠小學同中學部機吾同`!
萬;哦-,-你個部糸我到`呢部我新買既;我家陣拎番黎比你拉.傻豬`
膠;好牙><!`

-
啤;UM`點解你講比老師嚇1嚇`佢信既?
萬;佢細個好淆老師-.-`真糸會暈.哈哈;
可樂;你重記得佢以前糸咩機咩?`
萬;記得=,=.
寧;但糸小學時代個陣既機;家陣重有冇可能有得買A?`
全場呆左..
心唸1句..糸啵.........
鴉鴉鴉鴉鴉:d!(烏鴉叫haha
-KWANHOIPEI;;
-YIPMANCHING;;
-TAMTSZKA;;
從第一天都知道交心知己可以做:$
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

二級平民會員

EXP
93 點
-

第14集;`

[第2日]`
啤.宁.万同小唯去左醫院探膠
膠一見到小唯就攬住拒.
啲人o哂-口-;`
万:哇.你做咩攬住小唯啊.
膠:下.你吾記得上個星期我地挽簡佬公拉^o^?
万:咩黎嫁-0-;?
膠:我地簡班上面既男仔做自己佬公嘛:d`
膠:我記得你簡左嘛詩洛.
膠:蓓jai簡左啊翼嘛.
膠:之後我見冇人簡咪簡小唯囉^o^`
万:.....好似糸wo(心諗:個時細個吾識先簡嘛詩洛姐..依家仲提.想嘔#110)
膠:糸啊我想番學啊:(
万:...糸啊.你知吾知我地比人抽中左去中學實習啊;?
膠:下.真糸嫁;?
万:糸啊^^
膠:真糸好拉^v^
-
[第3日]
[學校]`
膠喬住小唯入學校.
蜜蜂見到呆左.
行過去話:喂.你地做咩啊;!!
膠:小唯啊.我上次糸醫院就糸見到拒拉.就糸拒冇拉拉攬住我拉:-S`
小唯:蜜蜂..吾糸你諗既咁.我地行埋一邊講......
蜜蜂:我諗我地冇野好講..
蜜蜂行開左去樹底.
蜜蜂糸咁打顆樹.
拒話:我做錯啲咩!!點解要咁對我!!!
膠見到尼個情況.
拒問小唯:尼個邊個黎嫁.拒點解咁怪既-3-?
小唯:....吾好傾住拉.快啲番班房先拉.夠鐘上堂嫁拉.
[班房]`
膠一入到去.
万就行埋黎話:BB我吾見左你部電話啊SOR
万:你用住我個部先拉^^
膠:吾緊要^^
啜紫見到膠.就行埋黎.
啜:我DIU你.人扮失憶你又扮失憶-,-
啜:你扮咪算囉.條仔你都搶番拉仲扮.
啜:你糸博可憐定糸HURT蜜蜂啊-,-?!
膠啲眼淚BILL哂出黎.
之後同万講:點解啲人咁惡嫁..仲有啊扮咩失憶...?
万:冇野既冇野既.拒挽下炸:)
之後万睥9住啜示意拒咪再搞膠.
之後啜成張'木台'飛埋去膠度
啜:咁J中意失憶;?我要你真糸失憶^^
[醫院]`
膠醒左之後見到好多人圍住自己.
膠:蜜蜂尼..蜜蜂尼.?
万:膠.你咩都記得番哂拉;?
膠:糸...蜜蜂糸邊..我要搵蜜蜂..
可樂:拒好似糸沙灘..
膠:我要去搵拒...
啤:咪住啊醫生話吾可以出院住..
膠:我吾理..
膠跑左去沙灘.
[沙灘]
拒見到蜜蜂坐左糸度飲緊酒..
膠跑過去攬住蜜蜂.
蜜蜂推開拒.話:你想點;?
膠跪糸地下喊住咁話:我記得拉..我咩都記得拉...
膠:我最愛個個糸你..
膠:蜜蜂..對吾住啊..我吾應該呷啜紫醋..
膠:我更加吾應該去做啲傷害到你既事黎睇下你心入面有冇我..
膠:原諒我拉...
蜜蜂:你一時扮失憶一時又扮咩都記得哂.你挽完未;?
膠:我冇扮到啊,,,
蜜蜂拎左部錄音機出黎..
播左果次糸天台膠同啤同宁既對話出黎.
蜜蜂:你仲有咩好講;?
蜜蜂:果次你同啤同宁既對話比啜紫聽到.
蜜蜂:啜紫錄底左琴日比左我聽.
蜜蜂:哈.如果吾糸啜紫錄底左.
蜜蜂:我自己仲成個傻仔咁比人挽緊都吾知:)
膠:吾糸咁嫁..真糸吾糸咁嫁..
蜜蜂:行開!!
蜜蜂走左.膠留左糸沙灘糸咁喊...
---------
下回分解xd`;
下集.宁有新戀情*v*;?
對象會吾會就糸落宜尼0v0;?
-TAMTSZKA;;

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

從來沒有:) 發表於 2012-1-4 22:12
-

第14集;`

膠一見到小唯就攬住拒.
啲人o哂-口-;`
膠:下.你吾記得上個星期我地挽簡佬公拉^o^?
万:咩黎嫁-0-;?
膠:我地簡班上面既男仔做自己佬公嘛:d`
膠:我記得你簡左嘛詩洛.
膠:蓓jai簡左啊翼嘛.
膠:之後我見冇人簡咪簡小唯囉^o^`

膠喬住小唯入學校.
紅字為重點`

′★.hakman;D.  吾好甘自作多情拉伢叔xd`  發表於 2012-1-9 17:35:17

二級平民會員

EXP
93 點
★ˉ-WizarD` 發表於 2012-1-4 22:59
膠一見到小唯就攬住拒.
啲人o哂-口-;`

姐糸點^o^;?
-TAMTSZKA;;

EXP
191 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

您阿媽終於得左^^.
agames玩野糸要玩到甘;!
玩到我好攰囉(:`
認證認成粒鐘先收到封email-,-.
收到之後話認證號碼錯誤?;
食你既屎咩真系;p
吾講甘多xd
作故先xd
?

EXP
191 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

-
第15集;p.

第2日膠番到學校.
啜:米系佢囉`好賤架..55!系伢:S
膠:講乜野阿! (勁大聲#10
啜:咁大聲做乜咩:)家陣成個f1都知啦xd`
跟住有個f1大家姐去bad左膠1野.
佢叫帶9停xd`
我地可以叫佢停姐^_^.
膠:你乜事-_-?
停:我睇吾順眼;p.吹:)?
膠bad番佢1野.
膠:我都睇你吾順眼:)`

膠番到課室同宁佢地分享左呢件事之後xd`
宁就著晒燈咁話小息要落去打到佢變殘廢-_-.
-(小息)`

啤:你就系個個乜野f1大家姐阿^V^?.
萬:好威阿^V^?bad我膠膠(:
萬一野拎起佢張台`掉左落街.
萬:重有你書包^^.甘多垃圾既?睇你都吾想讀書架喇`我幫你啦.
萬燒晒所有書xd
宁成兜屎水林去帶9停到`
其他f1仔見吾多掂`就閃晒.
(暴力場面吾講.)
跟住膠打到佢訓左落地xd`
停:你伢媽-,-.我會報仇架:O!
萬:點報?用你對波夾死我地xd?
膠:報報報我報你屎fk窿!`
boom1聲`膠將佢個頭撼左埋牆;
萬:喂走啦`我聽到MISS0N9既腳步聲.
0N9:邊個係到搞事`
膠:我地都吾知..個女仔訓左係地下..老師..快d叫救護車牙~
萬:我好擔心佢):
宁:系囉..T.T
0N9:你地真系好同學.我一定會搵到個兇手出黎;o
萬:55>_<

跟住小息完既鐘聲就響左:D`
膠想走個陣.比蜜蜂拉住.
蜜蜂:你幾時變到咁架?`
膠:關你咩事姐`您阿媽;D
蜜蜂bad左膠1巴.
蜜蜂:你醒未阿!
膠:你今日bad我.我話你知我第日會10陪還番比你(:
蜜蜂: ....
膠:我.好.憎.您(:
?

二級平民會員

EXP
93 點
-
第16集;`

放學.
帶9停吹左3條女出黎.
啤見到尼個場面.就番左學校搵万.宁.膠.
之後同左拒地3個講.
万:哇.我好驚驚啊:(
膠:我瀨尿tim拉:(
宁:驚糸拒;?出去拉.
啤:行拉a_a`
出到去學校門口.帶9停叫停左拒地4個;`
停:就糸尼4條8婆拉.
女1:8婆.做乜打9停停啊;!
膠:有冇聽過:先撩者賤.打死冇怨啊;?:)
女2:DIU你咁J串.
宁:你有冇J DIU啊;?
女2 BAND左宁一把.
宁同膠同啤同万著9哂:o)`
打到個3條女連帶9停口腫面腫.
之後拒地即閃水:d`;
尼個場面比可樂同蜜蜂見到.
可樂同万:万万你好叻啊;p
万呆左.
可樂:你糸我眼中做咩都糸最好嫁<3`
蜜蜂:可樂.我冇眼睇你-,-
蜜蜂行左去膠度.
蜜蜂:譚梓嘉我對你好失望.
膠:我吾須要你對我有希望:)
蜜蜂走左.
可樂:万b.我去睇睇蜜蜂先.
可樂都走埋去搵蜜蜂.
宁:妖你個可樂好嘔心.
万:糸咩我覺得拒幾可愛:)
啤:膠.你無事丫嘛:)?
膠:冇啊:)
-TAMTSZKA;;

EXP
191 點

-
第17集.

膠:冇阿.
啤:咁就好啦:*

可樂個邊:*
蜜蜂:你又點牙:@
可樂:我黎睇下您.
蜜蜂:有咩好睇AH:).
可樂:系人都睇得出啜紫系扮野拉.就算吾系扮野.你都吾算甘對膠架!.
蜜蜂:關你事:):):):):)):):)?
可樂:我當你系兄弟先題你^^
蜜蜂:吾LUN洗:):):):):):):):)::)朋友太多假仁假義亦太多:O!
可樂:哦.898.

夢:紫紫紫紫紫紫紫紫.我系你以前個FD阿^^
啜紫:下,真系架:$?
夢:系也系也:*我地1齊玩啦:)
啜紫:好:)
夢心唸:haha`真系失左憶!!好;D作為好姊妹我就幫你爭取到蜜蜂:$
啜紫:HIHI!唸緊咩牙:D呆晒既?:)
夢:冇:)我地去玩啦:):):):)`
跟住啜紫跳跳下`
無啦啦仆左落個台角到`
個頭爆左江-_-.
夢:哇!!!血牙!!!!!
跟住夢就打999:o)

(醫院).
醫生:病人系甘嗌住1個人既名.我吾知佢系邊個.但.你都系帶個個人黎睇下佢好d`
夢:下?`佢嗌邊個?(心唸`1定系蜜蜂啦v_v
跟住夢入到去.
啜紫:牙行):牙行牙行牙行!!!!!!!!!!!我要牙行阿!!!!!!!!!!
夢:牙行:S邊位?.
啜紫:咁你又邊位牙牙嬸;]我要牙行伢:o.
夢:下-__-?邊個牙行`可吾可以同我講你發生咩事-,-?.
啜紫:我發生左車禍.跟住無啦啦就黎左呢到-,-.我要牙行吾講甘多:)
夢比塊鏡佢.
啜紫:點解我-,-吾同左樣既.........=__=
夢:撞鬼啦真系-,-`呢個樣系我FD.你上左身?`
啜紫:下-,-我點知?`
夢:下-,-咁你叫咩名?
啜紫:我叫牙芷`
夢:同啜紫個名咁似既`呢條女都系叫紫.你聽到啜同紫都叫緊你:)`
啜紫:下-,-電視劇阿-____-?*
夢:我都覺..係你身邊好凍-__-....~~~
?

二級平民會員

EXP
93 點
-
18集;`

於是.夢就帶左啜紫去搵拒大姨媽.
ps.夢既大姨媽糸做問米既:d`
大姨媽:尼位就糸你朋友啜紫;?
夢:糸啊.
大姨媽:一句講哂.你點先肯走.
紫;我覺得好好挽.我吾走;!
大姨媽:咁你吾好怪我!!!
之後搞左一大輪野:-S
大姨媽:拒走左拉.
夢:YA^V^
啜紫:夢.尼度邊度黎.
夢:冇啊.我地去食野拉:*
啜紫:好:-D
---
第二日;
[學校]
落宜:喂喂喂..我有喜事宣佈.
全班:?
落宜:我同左宁一齊:$
宁::$
全班:WOW;!!!
宁:嘻:$
万:落宜得米拉*O*
啤:真糸吾簡單*V*`
正當大家溶入糸尼個歡欣既氣氛中.
膠沉默左.始終拒都糸愛蜜蜂.
突然.拒見到拒[木台]面有張子條.
子條:
譚梓嘉.
      我想請你今日下午糸圖書館等我.
                                                迪.
膠雖然吾知糸邊個.不過對尼個不速之約有好大既好奇心.
---
LUNCH.
可樂落黎接万一齊食.
可樂:万B:*
万:樂B:*
可樂同万拖住手走左.
停:8婆-,-
啤:你糸咪又想比人打姐-,-
停閃水:(:(:(
之後落宜又同宁去左食LUNCH.
啤:膠.
膠:?
啤:又得番我地2個-_-V
膠:SORRY啊啤.我今日都陪吾到你...
啤:咁算拉.
啤行到出班房門口..拒見到大梨.......
大梨:HI.咁岩既.
啤:糸啊.咁岩既..
之後拒2個另轉身打算走個時..
大梨同啤又另番轉面.
大梨:其實今日我都糸自己食LUNCH..不如一齊食啊:)
啤:好:)
---
[圖書館]
膠去到見到一個男仔.
個男仔行過去.話:HI.我叫林梓迪.叫我啊迪:)
膠:HI..你叫我黎做咩..;?
迪:我知你同過蜜蜂一齊.又知你忘記吾到拒.
膠:關你咩事;!!之後膠轉身就諗住走.
迪捉住拒隻手話:但糸其實我都中意左你好耐.比個機會我;!
膠停左糸度話:我同你素未謀面.你中意我啲咩;?
迪:你就糸吸引我.之後咀左落膠度.
迪:做我女朋友好嗎.
膠:好.
--
尼個消息話咁快就傳左出去.
蜜蜂落左黎搵膠.
蜜蜂:你要激.你都吾好隨便搵個男仔拍拖黎激我.
膠:你以為你自己好重要;?吾好意思.吾糸囉:)
蜜蜂:好.但糸林梓迪糸個好花心既人黎.你同拒一齊.我驚你受傷.
膠:乜你都會關心我.驚我受傷嫁;?笑話:!
之後膠走左.
-TAMTSZKA;;

EXP
1350 點
叼 個故事好【詞語過濾】呀  個男咀一啖女  就做到男女朋友,現實系咁就爽yy啦:)

EXP
1350 點
作得好 繼續吧!

EXP
191 點

matthewman999 發表於 2012-1-10 21:30
叼 個故事好【詞語過濾】呀  個男咀一啖女  就做到男女朋友,現實系咁就爽yy啦:) ...

話明系故仔嘛;)`haha;p
?

EXP
191 點

-
19集.

之後膠走左;D.
蜜蜂:diu!

膠同萬兩條友就去左飲酒~_~.
膠系系系甘飲-_-.
萬:吾好飲甘多啦-,-.*
膠:吾好理我啦:$
萬:有咩吾開心姐?有新仔喎-,-林梓迪呢;'s.
膠:好牙好牙ava.就叫林梓迪出黎x)!!
萬:好..甘你飲小d:)

萬:喂?!林梓迪~_~.
迪:您系?
萬:我系牙萬呀~_~.出吾出黎牙;)?
迪:去做咩?
萬:陪你條女
迪:好牙` 彤彤`我去陪我fd啦:)下次再同你傾過;*
萬:你同個女仔1齊?!
迪:我送佢出去先:)你地系邊?
萬:海旁.
迪:喔`我等等黎.8 (收左線*

迪:好-,-..凍..
膠:迪迪CHU>3<!
迪:@@
膠:><!!!!!(1野攬住迪-_- (winG左-,-.*
迪心唸:洗吾洗咁主動:$?不過你送上門我都吾緊要><
迪:我叫多d人出黎啦=)=)`
迪叫左佢d兄弟:o. 羊羊:$旻旻:p龍龍xd蔡蔡xd`
羊:迪哥:D`你條新女;?
龍:你條新女吾系牙彤咩-,-@@?
迪:-.-...痴線`佢有仔架-_-''玩T&B好冇?
龍:吾要-_-玩猜每:)`輸左飲酒.
迪:-.-''有酒咩?
羊:我帶左好多xp`
萬:ICE*0*!!!(衝埋去.
旻:@@hi女女`
(旻系女都岩-v-.
萬:HI!^^呢兩支ICE系我架喇88`.
跟住萬就自己開黎飲~_~.
旻:(問迪)條女叫咩名?
迪:萬囉-.-''吾系想溝呀嘛@@`佢有仔架~不過佢條仔就好薯既;]
旻;姐系我搶1定搶到?
迪:一定啦-.-''佢吹晒全校加埋老師都吾夠你做啦==''
旻:A_A好,咁我行動~

羊同龍就去左猜每-_-
萬:膠嘔牙-_-;DIU=.=!!!~好核凸..
迪:我黎照顧佢-_-你去旻到玩住先.
萬:我又吾識佢=.=玩毛牙?我要睇住膠牙.
旻:吾識米黎認識下囉^_^~
跟住猜每;萬系甘輸.系甘飲-_-V
跟住萬電話響.
旻;我幫佢聽-.-e...可樂?
旻:喂?!
樂:喂-.-?搵萬牙`
旻:我呢.就係佢條仔`佢呢就系我身邊`佢話吾會聽你電話架啦!你死心啦:)
樂:....(收左線)`

迪:我送膠番屋企先啦!
其他人:ok:)
萬就wing到不省人事-_-`咩事都吾知!

迪:A_A系你自己送上門架炸:$..
番到屋企之後:o.
迪就對膠進一步咁行動;s....

到底之後會點a0a;?
?

二級平民會員

EXP
93 點
-
第2o集;`

[迪屋企]
迪錫左膠一啖.
之後打算抱拒上張床到.
尼個時候蜜蜂衝左入黎.
蜜蜂:你想做乜J野啊.放底拒.!!!!!
迪:乜野做乜J野-,-?
蜜蜂:你抱拒上張床度吾糸搞9拒仲有咩搞?!!!!!
迪:你都0N9-,-
蜜蜂BAND左迪一把.
尼個時候膠咁岩醒左.見到蜜蜂BAND9迪.
膠:黃立峰.你挽完未;?你做咩BAND9我條仔-,-?
蜜蜂:拒想搞你啊0N9.
膠:搞條毛啊搞-,-?
蜜蜂:拒岩岩諗住抱你上張床度.
迪:拒WING左我抱拒上張床度訓有咩問題;?
蜜蜂:你收嗲拉.
蜜蜂拉住膠話:膠.我地走拉.
膠FING開左蜜蜂隻手話:你都癡線既-,-
蜜蜂:你吾好信拒拉.
膠:拒糸我條仔我吾信拒我信邊個;?
膠:我吾似啲人寧願信其他人都吾信自己既情人:)
蜜蜂:......
之後蜜蜂走左.
迪:我多謝你肯信我.
迪:我真糸好愛你我吾會搞你.
迪:因為你我吾會再花心:)
膠: :)
[晏屋企]
正當晏打算除左万件衫個時.
可樂同大梨同小唯衝左入黎.
打J7晏.
之後万醒左.
可樂抱住万.
可樂:佬婆我真糸好愛你吾會比你有事.
万:下.發生咩事-0-?
小唯同大梨講哂成件事比万聽.
之後万勁驚.
可樂:佬婆.一日有我糸到我都吾會比你有事:)
万:#01
可樂:我會保護你嫁<3
万: :$:$:$
小唯&大梨:頂..嘔心:-S
-TAMTSZKA;;

EXP
191 點

-
第21`
跟住佢地去左唱k.
萬;好能悶阿-,-
可樂;明知他貪新厭舊亦不理-.-...
萬;-,-?講乜春阿.
可樂;-,-?唱歌炸wo`
萬;冇歌比你唱牙7投;o)?`系要唱呢首.我黎M牙!讓下我得吾得牙;-)`
可樂;哦-,-
萬;你系米低能牙-,-
可樂;哦-,-
萬;唉算啦;你繼續`
可樂;5.
?

二級平民會員

EXP
93 點

-
第22集;`
個日之後.
雖然可樂對万都仲有啲冷淡.
不過其實拒地都糸愛著對方的:*
其實拍拖鬧交糸小不免既 只要相愛咪夠囉;*
愛不是小朋友挽泥沙.
得到了.就不要輕易放手:-)
--
[放學後]
迪約左膠糸學校門口.
迪話有野要同膠講;*
膠落到黎.
膠:迪b:*你搵我做咩;?
迪掩住膠.示意叫拒收聲.
迪:傻妹..你知吾知我點解會咁愛你;?
膠搖搖頭.示意吾知.
迪:由我第一眼見到你.就比你雙眼吸引.
迪:因為你雙眼總是藏著一些悲哀...
膠:傻瓜...做咩無拉拉講啲咁既野.
迪:噓..
迪:但糸我好清楚知道.
迪:你雙眼之所以吸引我之所以悲哀.
迪:糸因為你望住既糸蜜蜂而吾糸我.
膠:...
迪:傻妹.我吾可以再同你一齊拉.
迪:因為我知道你值得去愛一個你最愛既人;*)
膠啲眼淚流出黎.
眼淚流出黎既原因並不是因為迪要離開.
而糸膠好感謝迪尼種大方同深愛..
迪抱緊緊住膠.膠亦緊緊抱住迪.遲遲未放手.
他們知道.他們不是不愛只是相遇得太晚:')
膠:我們還是朋友嗎?...
迪:當然(:
這種朋友不像普通.而是像戀人一樣卻永遠不會再在一起的戀人.
他們相戀.只是這種愛不像戀人的愛.又不比朋友的愛小:*
--
膠走左之後.
迪去到搵蜜蜂.
迪:黃立峰.我有野想同你講;
蜜蜂:我同你之間仲有咩好講;?
迪:我同膠散左.
蜜蜂呆一呆.之後講:關我咩事.
迪:其實膠最愛個個糸你
蜜蜂:我吾愛拒:-)
[bom]迪一拳打落蜜蜂度.
迪:尼拳糸我為膠打你既.
[bom]迪又打多拳落蜜蜂度.
迪:尼半糸我為你自己打醒你既.
迪:你自己諗能清楚拒拉;!!
------
[第二日]
啤.膠.万.寧出左黎傾計
啤:膠.万.你地尼排做咩啊.
寧:糸囉.
膠:我同迪散左..
啤.寧.万:下-口-;!!
膠:拒點醒左我.我最愛既人糸蜜蜂:*)
寧:你知就好拉^^
万:唉..我依家同可樂都吾知點拉...
啤:唉..你2個吾好咁拉..
膠.万:我地想嫁咩...?
寧.膠.万.啤:唉...
----
[第三日]
老師:王瑋寧.李啤儿.譚梓嘉.葉万晴.
寧.啤.膠.万:乜J;?
老師:你地比學校抽中左去交流團
寧.啤.膠.万:下-口-.去幾耐.
老師:時間不定.最少幾個月.又可能一年什至幾年.
私底下傾完之後.
啤同寧決定吾去同拒地既伴侶一齊.
而万同膠決定左去.
拒地只想離開傷心地.忘記所有^^.
---
大梨:喂可樂.蜜蜂.
可樂.蜜蜂:?
大梨:万同膠要去交流團.
可樂:去幾耐.
大梨:短既幾個月.長既可能幾年
可樂沖左出去搵万
大梨:蜜蜂你仲留糸度;?
蜜蜂:關我咩事;?
大梨:拒人都就走拉.你吾好再咁吾嗲吾吊拉.
大梨:就算點都好.吾好比自己后悔拉.
蜜蜂都去左搵膠.
--
[可樂個邊]`
可樂抱住万.
可樂:万..你吾好走..
万:..
可樂:我真糸好愛你..
可樂:我知道我吾應該咁小氣..
可樂:我吾應該對你咁冷淡..
可樂:吾好走吾好離開我..
万:可樂..
可樂:万..吾好走..
万:怎麼要在這分手一刻對我好;?
可樂:吾分手..得吾得..;?
万:你還會對我好似以前一樣嗎;?
可樂:會.仲會比以前更加好更加好;!!
万微笑.
可樂:只要你吾好離開我..
万同可樂互相擁抱.
万:傻佬.吾好喊拉.我吾走拉:)
可樂:好:*
--
[蜜蜂個邊]
蜜蜂:膠..
膠:恩;?
蜜蜂:你要走;?
膠:恩:)
蜜蜂:吾好走..好冇;?
膠:點解;?
蜜蜂:我地重頭黎過..好冇..
膠:點解;?
蜜蜂:比次機會我.
膠:我珍惜你個陣你又吾去稀罕;?
蜜蜂:之前糸我衰..對吾住..我冇好好珍惜你..
蜜蜂:我依家好后悔..
膠:因為我要走;?
蜜蜂:恩...
膠:你知道嘛..我想要既吾糸你尼種失去左先識得珍惜我既人..
膠:我想要既..糸會一直珍惜我相信我既人:*)
蜜蜂:膠...
膠:我同你一齊左咁耐.
膠:你有邊次信過我;?你有邊次真正了解過我;?
膠:你信人地.仲多過信我啊!!!
[下回分解:d]
你只需伸手抹我淚水.我不要墨爾本的翡翠;*
-TAMTSZKA;;

EXP
191 點

-
第23集.

蜜蜂:系我吾好..我會改!
膠:改?你次次都話改`你有幾多次真系改到ah:)?
蜜蜂:我真系好愛您..
膠:我都好愛您.但系應該停啦.
蜜蜂:點解牙?;
膠:我為左搞左甘多野出黎.我吾攰架咩?我都系人:)sor.
蜜蜂:我都好攰牙..我吾識分邊個岩..邊個錯..以後你黎作主好冇?如果我再系咁,一次機會都吾好比我...
膠:(心唸:咁就差吾多)你講架`
蜜蜂:系拉;)吾好走啦;)
膠:好喔;)一次機會炸;D.
跟住佢地相擁:*

sweet^^
-
不過都放新年假啦XD;
終於可以盡情玩:)!!`
佢地約好左去夏威e;
今日就黎到碼頭集合拉;`
萬:不如去遊冬泳?`
呢個時候膠叼住飛煙番黎`
萬:哇,,..蜜蜂系到你都...
膠;佢以後會聽晒我話:$.
萬:正喔..
可樂:蜜蜂你點可以咁架;o)`
蜜蜂:關你q事咩-.-
可樂:...
膠:可樂?扮晒野^^
可樂:.....
萬:hoho~出發去夏威e-_-!
無啦啦有隻龜走埋黎;
龜;令妹你吾系要番學架咩?重食煙?
呢個時候船到左-.-'
萬:放左假好內啦~系甘啦縮頭烏龜yoyoyo!
跟住佢地就走左.haha-v-.
?

EXP
31 點
-
點阿ツ
等緊你地作阿;!!
支拎支持ツ

′★.hakman;D.  - bb丁;-*;-*  發表於 2012-2-3 12:43:32
-
難得風雨沖擊都不拋低
    無論悲喜高低都一起

萬晴ツ 啤兒ツ 梓嘉ツ 凱蓓ツ 瑋寧ツ

二級平民會員

EXP
93 點
[b]哇哇哇`
今集有新人啊```
關凱蓓:$

-
第24集`

[夏威E]
万:哇.真糸好春熱ah/田\
啤:夏威e緊糸熱拉xd
寧:不過好令ah"
膠:ahhhh.不如去游水拉*o*
可樂&蜜蜂&大梨&落宜:好啊A_A
万:成堆死淫虫-,-
可樂:NO#01
寧:吾游;!!
啤:咁不如去食雪糕.我知道尼度有間買甜品既好好味嫁:P
膠&万&寧:好AH *V*
可樂&蜜蜂&大梨&落宜:糸既:(
[甜品店]
膠:WO.尼度好令啊.
啤:糸啊.長子糸全粉紅色姐.仲有啲貝殼貼糸上面*V*
寧:燈仲糸用吊燈.ho令令啊*V*
万:啲枱仲ho cute cute tim ah*v*
可樂&蜜蜂&大梨&落宜:又真糸好可愛**
坐低左之後.
拒地拎左張餐單簡甜品.
女侍應:請問想要啲咩尼:)
万:吾該要情侶3號餐:-D
啤:我地要情侶6號餐:-D
寧:我地要情侶9號餐:-D
膠抬高頭.望住女侍應.
之後膠好驚訝咁大叫:關凱蓓;!!
女侍應嚇一嚇.之後望住膠大叫:譚梓嘉;!!
之後拒2個緊緊抱擁:$:$:$
蓓:佬公*V*
膠:佬婆*333*
其他人O哂.
膠:下.你地吾記得拒拉;?關凱蓓WO.我條女ah;!!
万:我記得喇吊你*v*
啤:衰妹去左邊咁耐吾見人ah;!!
寧:糸wo.你做咩糸度做野既-_-?
蓓:說來話長拉真糸.!!我戈時黎夏威e散心.
蓓:之後本來答飛機番黎既.!!
蓓:上機戈刻先發現吾見左張票.!!
蓓:又冇錢買過張.又連屋企電話都吾記得埋.!!
蓓:咪糸度做野搵錢買票番hk囉/_\
啤&膠&万&寧:你糸得既-口-;!!
蓓:hehe:p
膠:吾緊要拉.我幫你比拉.你吾好做拉.我地一齊番hk拉*v*
蓓:好ah*v*
蜜蜂:哇.佬婆你做咩冇拉拉咁大方ah-口-'!!
膠:關你鬼事ah;?要你理;?
蜜蜂: -口-!!
[度假屋]
万:租間大屋.一齊住拉.
可樂&蜜蜂&大梨&落宜:好ah:D
寧:下-,-
啤:吾緊要.拒地溶吾到我地既:D
落&膠:我地冇所謂啊:D
入到房.
蓓:哇.好大ah;!!
膠:糸ah:-D
蓓:我要同佬公一齊訓:$
膠:好AH好AH*V*
蜜蜂:咁我點啊-_-?
膠:自己訓囉-,-
蜜蜂:...
蓓:佬公我地出去食煙咯:P
膠:邊個比你食嫁:@
蓓:我冇食AH.我意思糸我陪你食.
膠:好AH:D
膠同蓓出左去.
万:蜜蜂你吾好怪膠AH.
蜜蜂:拒依家理都吾理下我-_-
啤:你吾好咁拉蜜蜂.
万:其實你有所不知拉.
可樂&大梨&落宜:你吾糸想話膠糸LESS啊@@
蜜蜂:下#10;`
寧:咁你地又吾可以咁講既.
啤:膠同蓓糸由細識到大既好朋友好姐妹.
蜜蜂:哦.都好彩,
万:但糸有次膠同蓓一齊比仔挽.
可樂&蜜蜂&大梨&落宜:下.之後點啊;?
啤:之後膠同蓓決定左吾再同男仔一齊.
寧:拒地仲當正大家佬公佬婆咁tim.
可樂&蜜蜂&大梨&落宜:哇-0-;!!
万:戈次蓓失蹤膠不知喊左幾耐-_-;
啤&寧:糸-_-
蜜蜂:咁我點算-0-?
尼個時候蓓同膠拖住手行番黎.
蓓&膠:你地傾緊咩咁開心ah><
可樂&蜜蜂&大梨&落宜&万&啤&寧:冇ah:d
蓓&膠:噢:o)
---------
你說過牽了手就算約定;-*
下回分解:d
-TAMTSZKA;;

EXP
191 點

-
第25集.

到蓓訓左之後.
膠都訓埋:-D.
-
膠系廚房見到萬:$.
萬對住膠微笑左1下:-S.
膠:咁夜糸到做咩?
萬:無牙..望下自己間屋:-D..好耐冇機會望。
膠:傻左咩@@我都想間屋系我既牙xd
萬:呢間真糸我間屋.不過系我生前:).
膠嚇到杯水都跌左落地.
萬:譚梓嘉:D`
膠:您糸邊戈阿?...
萬:你吾覺得間房好熟面口架咩?..
萬:有我同您既回憶;!!!.
膠:您..您糸?..
萬:真糸吾記得拉?.
膠望下周圍.突然腦海浮現一段野:P.
{ -  楊:老婆:)你煮d野食好香喔.不過你重香:)
{  - 膠:傻佬.吾比您食阿那..
{ - 楊:等我爸爸死左呢間屋就糸我地架拉:-D.
{ - 膠:我吾糸中意您d錢:-)
{ - 楊:我知道..旦糸..我地都要有個安樂居架..
{ - 膠:哦`
{ - 楊:..
膠:楊楊?!`楊楊..!!`

-
膠跟住就咁壓醒左-,-!.
膠:楊楊..
跟住膠就行去廚房到.
真糸見到萬.
膠:楊楊!!您點解當初要飛開我阿?點解要失蹤?點解要離開我?.
萬慢慢甘零轉身 ..
萬:????你乜料阿【詞語過濾】膠xd
膠:冇野.咁夜糸到做咩`
萬:訓吾著米飲熱牛奶囉@@!溫暖開心:-D.~~
膠:我發左個好惡既夢!..
萬:系米夢見您ex黎搵您:-D?.
膠:您點知架!! ( 又嚇到杯水跌左落地.
萬:下;我估:-*.真架?-3-....DIU。好恐怖.
膠:陪我訓阿!!`
萬:好-3-....
跟住膠同萬就醒住系地下講佢地d心事:-S.
點左支立足:-D好浪漫:$
蓓就訓到好似隻G咁.xd
跟住膠唸唸下..
唸左頭先發夢.楊講個句{生前}`-_-..
{ - 萬:呢間真糸我間屋.不過系我"生前":).   (REPLAY -★.
膠:吾通..
膠唸唸下:S.
佢會吾會去搞小風?!.
FUCK:-D.
萬同膠就甘傾天光.
到左凌晨4點答4個陣:D.
無拉拉小風去左開晒全屋燈,
個個【詞語過濾】【詞語過濾】佢:你咩事阿-,-
小風就話:我見鬼!!!!!

下集繼續xd
我真糸好中意作靈異野:D (巴.
?