AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1918|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 《童話》新年活動得獎名單(已完成派發) [複製鏈接]

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

樓主
GentlemanBeard 發表於 2012-2-6 10:07
我查看紀錄您應該已經在2012年2月2日 13:19得到全數獎品。

其實搞埋d冇咩吸引既活動
想增加人流都難
再者有好多玩家係出重點果時冇玩
e+想玩返 個差距太大 叫人點玩?
點解唔出多次重置點數比全ser人重呢?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

GentlemanBeard 發表於 2012-2-6 16:59
其實這方面我已經在研究了,因為老實說我對遊戲本身不太熟悉。所以需要和原廠多一點溝通,也在研究九周年 ...

9週年希望搞返個網聚啦....
重置方法越早搞掂越好
因為大部份舊玩家跟唔上個差距 而放棄左玩落去

EXP
1576 點

GentlemanBeard 發表於 2012-2-6 16:59
其實這方面我已經在研究了,因為老實說我對遊戲本身不太熟悉。所以需要和原廠多一點溝通,也在研究九周年 ...

今日咪314...研究左d咩?
吉活動定星期6/日又*2?