AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4896|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

童話我頂你肺呀 [複製鏈接]

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

樓主
最好笑係佢跟台灣出....
台灣果個死城黎~冇咩玩家玩梗係可以咁做啦~人地仲有2個ser啊!
香港得1個ser~人流又多過台灣~出埋呢個活動搞到想入童話都入唔到
仲要中好寶機率一樣~物品出一樣冇問題~但唔好連機率都一樣啦!
d強糖豆子通街係~alta唔係倒自己米丫嗎?
d糖豆要買包/娃娃機先有得拎~e+狂送....
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

euroline 發表於 2012-4-24 22:54
其實官方已經set左12/4前D ac先有,如果唔係真係人人100開
只係官方估唔到D人會有有50個AC ...

係香港跟台灣出
而台灣既人流少(可以用死城黎形容)~香港多勁多倍
再者台灣有2個ser
而香港得1個ser
所以咪搞到咁

EXP
1576 點

又到停機時間...
唔知會唔會修改d bug+降低抽中好野既機率呢.....