AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4890|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

童話我頂你肺呀 [複製鏈接]

EXP
1147 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

樓主

星星活動應該是官方倒自己米....
新手玩家賣星星搵$得,抽野賣搵$得
+上D野賣到甘平D新手反而易上手左
你幾可見商城制online game 送貴野?
你甘不滿個物價唔通你之前接火棒家下蝕到喊?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1147 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

karol233 發表於 2012-4-24 00:27
點會降左價呀大佬 我指整體物價 唔係單純呢次活動可以抽到既虛寶

你試諗下個活動完左後 如果有新手玩童 ...

請解釋點解活動完左D野會升價....
btw...我日日都入到去玩..

EXP
1147 點

黑格黑斯 發表於 2012-4-24 20:36
樓主係講咁因為拉低曬市價
而且一人20幾50開  做到個個ser都爆人
本身無咁玩的人入唔到ser 而已

其實官方已經set左12/4前D ac先有,如果唔係真係人人100開
只係官方估唔到D人會有有50個AC

EXP
1147 點

幻乂魂 發表於 2012-4-25 11:02
又到停機時間...
唔知會唔會修改d bug+降低抽中好野既機率呢.....

停機前抽晒野+放晒D黃星走

EXP
1147 點

karol233 發表於 2012-4-25 14:18
1. 而家每個玩家都多左好多好多錢 我話俾你聽就係呢活動令到需求大左呀
2. 外掛個度  我想講如果你話你試 ...

其實我想講個活動係拉低晒D物價
首先大家都明白好多人賣星,賣中獎ge野搵左$
但D$係邊到黎?
係係個班''好野人''到黎,
一買一賣,D$只係由1個AC轉左去第2個AC
$係無多到
而你見到D野多左係真係平左
好似核心已然去返去岩岩開Ser時個價
香B 2000m趺到家下400m
新手容易左有核心寵同易升到能力好ge寵,拉近返D玩家差距

而童話通脹係因為隻Game打怪係有$,掛技又搵到$,
仲有係官方係D包,娃娃機派$
但可洗$的地方很少
最多只係轉生同抽卡,仲有賭$......
所以D人多左$,D野貴左

同埋講咩需求大都唔知你講咩,又唔講明咩需求大

但我支持你去抗議官方無更新的!!!!!!