AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

《童話》新的幻獸,由您設計 - 投票階段    關閉 [複製鏈接]

EXP
147 點
樓主
cin0308 發表於 2012-5-4 15:27
投了草泥馬一票WWW

thank you!!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
147 點
黑格黑斯 發表於 2012-5-5 10:24
講真, 21邊有咁好?
我極度懷疑有人已經請左打手

你好,我係21既作者 :)
首先,多謝你意見,我都知我畫得唔夠好,但請你體諒我唔係專業畫圖同冇讀過art,我亦知道仲有好大進步空間,之所以係度獻醜係因為想自己鍾意既幻獸有機會同大家見面。
對於我既作品得到大家既支持我表示非常感激!係度同投左我票既朋友講聲多謝支持!
至於打手既問題,由於各下既懷疑我係度利申一下先 :D
我只係個冇財冇勢既小人物,冇能力去請打手,我亦相信係冇好處既情況下冇人會傻到開新號洗閱權去幫我投票,因此我相信投我票既朋友都係真心鍾意同支持我先會選擇投票比我。我唔否認我有係朋友之間拉過票,當然投唔投就佢地自己既選擇,我亦唔會知佢地有冇投,但打手就一定冇請過 :)
希望可以解答到你既疑惑,多謝你既留意 :)

EXP
147 點
NAOKI 發表於 2012-5-7 17:07
草泥馬唔係唔好 , 但係佢都係基於外間有既野 再投放落童話到 都唔算係新設計WO....

例如 滑鯊小子 同 27個 ...

哈哈,因為本人其實幾鍾意草泥馬所以先參加尼個比賽等草泥馬有機會出現

EXP
147 點
點解我個陣比人話冇人企出黎幫我講野
無辜辜中箭

EXP
147 點
ISAC鋒 發表於 2012-5-7 21:09
你同佢都唔係fd  你有無搵fd撐你場先?
其實我都幾鍾意草泥馬

如果我話冇同過FD講參加左就係呃你
不過有幾多個真係投左我就唔知喇....
但係睇我上次比人話都冇人幫就應該..........心照喇

EXP
147 點
ISAC鋒 發表於 2012-5-7 22:17
其實我都覺得唔應該用一d吾恰當既言詞去批評人地既作品
人地既作品係自己創作都總好過係抄人

我欣賞你