AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

《童話》新的幻獸,由您設計 - 投票階段    關閉 [複製鏈接]

EXP
73 點
樓主
NAOKI 發表於 2012-5-7 20:24
請你地尊重下人、亦尊重一下你地自己,
你地自己可能都有參加童話推出既其他比賽,
試設身處地咁想想,人 ...

路過問一下=.= 其實你點知佢係考生,你地係FD黎?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
73 點
NAOKI 發表於 2012-5-7 20:42
凡事唔好睇表面 , 留意下人地回過D咩post講過D咩啦

我一早已經爬哂文啦,唔見佢有講過佢係一名考生囉
所以咪想問下你點知姐

EXP
73 點
NAOKI 發表於 2012-5-7 20:49
唔係呢個POST , 佢之前係我既POST入面提過 之後編輯走左

原來係咁炸嘛= =

EXP
73 點
mayday823 發表於 2012-5-7 21:02
點解我個陣比人話冇人企出黎幫我講野
無辜辜中箭

你同佢都唔係fd  你有無搵fd撐你場先?
其實我都幾鍾意草泥馬

EXP
73 點
其實我都覺得唔應該用一d吾恰當既言詞去批評人地既作品
人地既作品係自己創作都總好過係抄人

不過其實講真  有大把作品既畫功仲差過以上比人針對批評既作品啦
但點解d人又唔會去批評佢地呢?
並唔係佢地唔鍾意件作品
而係見到件作品並唔係話十分優秀  但又有咁多票  只係dislike佢地種票既行為而已

作為評論人地 未必係妒忌人
可能只係基於公平性既問題而作出批評
就好似上次facebook logo比賽咁
有張就咁cut d online game圖整出黎既作品贏左 大家都覺得唔合理先去評論
當另一張合理既logo 即係而加童話facebook專頁既logo轉左既果張
大家都覺得好合理 自然就唔會去批評 反而去讚好

其實好多人都有大把朋友 只不過係佢地唔叫佢地黎投姐
一張好既作品唔洗叫fd黎投都大把人黎投啦 係咪先?