AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

《童話》新的幻獸,由您設計 - 投票階段    關閉 [複製鏈接]

EXP
10 點
樓主

NAOKI 狗公到出哂面 護主手法低劣
簡快樂的羊駝可以係鐘意草泥草
簡龜仙人都可以鐘意龍珠
話人種票都有

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
10 點
NAOKI 發表於 2012-5-7 21:29
我出黎講番句人話 , 就話我係狗公 , 你係男人有賓周就唔好用埋D岩岩開既AC出聲啦 , 你怕咩姐?
你都識講  ...

無玩開agame 都要申請個ac入黎話下你又唔比 唔好咁獨裁啦hihi
又話我有賓周唔好用d岩岩開既ac, 你估我好似你咁毒咩2009年ac 巧威威

EXP
10 點

-close

EXP
10 點

"再者 , 我話有種票成份 , 唔係話全部都係種票, 當然有朋友既支持" 引用於NAOKI #78樓

你知唔知你自己講過o的咩

引用於NAOKI #65樓

我願意以一千萬作為賭注,以上作品,有十五票,甚至十票以上既作品,都係有種票成份於其中。 <你都1999又矛盾

點解要個別針對一啲你地自己唔喜歡既作品?
呢個活動一推出就知道少公平性可言咖啦,如果你地自己都明知,想贏個一千點,咪參賽囉,何必係到妒忌人地。

成日話人種票種票,以票既多少決定人地係咪種票,會唔會武斷左?朋友既支持係咪都相等於種票先?人地多朋友支持咁點?
起碼都有百分之五十係由ALTA決定,你地咁傷害人為左啲乜?

種票定義 zh.wikipedia.org/wiki/%E7%A8%AE%E7%A5%A8#.E7.A8.AE.E7.A5.A8
做票為選舉舞弊行為之一,在投開票過程中,利用不正當手段使特定候選人之得票增加或減少,進而改變投票結果的行為。其中種票是做票的一種,出術者在選區安插額外鐵票選民,令指定候選人增加勝算機會。

讀多幾年書先講野啦ching
總結: NAOKI 幫(女性)朋友幫到上哂腦

EXP
10 點
Beryl 發表於 2012-5-7 22:32
哇,好精彩既對戰!!!!!!!
為佐食花生等睇戲 :-)
戀子我投定你啦o3o

開分身自hi做咩 頭先見到你未修改之前篇文了btw, 祝你入圍