AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1992|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

有感而發   [複製鏈接]

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

樓主
點解只有大老板的白金卡/金卡/普卡 及狂戰士的急電斧可以於攻城扣多於1點傷害呢
其實的職業唔可以呢?無視左其他職業既存在?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

GentlemanBeard 發表於 2012-5-22 09:49
其實在早前的更新已經嘗試過調整成所有職業攻城傷害統一了,但當時收到非常多的投訴。所以才改回原設定的 ...

多投數?
果d投數者只是大老板/狂戰吧!?
果d自私既大老板/狂戰~對佢地黎講仲洗搵食既!?
一係就全部可以扣多過1點修害!一係就全部扣1點修害!
你地可以修改返老板/狂戰扣返1點修害!
點解唔修改其他職業都可以扣多於1點修害?

再者 攻城戰一出果時官方網站寫明*全部攻擊只能給於1點傷害力*
大老板/狂戰可於攻城扣多於1點修害(之前台灣一出流星爆擊都可以扣多於1點修害~但後期修正返啦[台灣話係bug])...明顯係bug!
官方修正返bug好正常!投數又如何?
唔通有人投數~有bug就唔修改?

EXP
1576 點

GentlemanBeard 發表於 2012-5-22 12:10
是修改完後有意想不到的投訴數量,所以不得以改回原設定而已。
當然並不代表官方不去跟進平衡性的問題, ...

咁有冇可能修改其他職業都扣多1點修害呢?

EXP
1576 點

cin940308 發表於 2012-5-22 15:21
我覺得你唔可以話人自私囉
有唔少人特登開斧戰士/大老板黎打攻城戰
佢地知道依種職業可以打多過1先開一隻 ...

咁如果呢個本身係bug 之後官方發現
去修改返!之後就嘈官方~咁算係正常?

佢唔修改返老板/狂戰
可以修改其他職業都可以扣多過*1*架姐

EXP
1576 點

aa9061425 發表於 2012-5-23 17:39
其實........D商人升左上200 突登黎打次 等佢地投資左咁多錢去打
無啦啦改 好似有小小欺騙既成分囉
...

欺騙?
官網寫明只可以扣1點傷害
何來欺騙?
官方修正個bug 係正常做法!

EXP
1576 點

aa9061425 發表於 2012-5-23 19:28
好似上次咁改 一改既話
只能水波降攻 用唔到暗智降命
爆eq拎小D分系好事黎?

我有講改闇寵?
你邊隻眼見到?
我一直係講扣多過1問題!
唔該你睇清楚d啦!