AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 細細粒
打印 上一主題 下一主題

如果曙光真系汁左你會點?   [複製鏈接]

EXP
597 點
樓主

認真想曙光快啲汁,五好怪我黑心== 我係度直話直說了(我真係好想等啲死昆狗昆得甘辛苦的野同昆番黎嘅ac,一無所有,等佢試番種滋味,我就比人昆哂啲野了,ac又廢嘅,汁左大家五好玩姐)我而家都係hey住玩== 玩下war 3 信長,得閒咪on 下曙光

我憑良心講句,曙光畫面真係令,game設計得好好,但lv就難up 左了了, game 品質係好,但玩家同gm品質麻麻==
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
597 點
曙光汁L左咪算 或者 改名叫做 (昆狗online)    甘先襯到隻game

EXP
597 點
細細粒 發表於 2012-11-3 01:42
不如你都改翻個名 叫做{洗公用的傳人}

如果有得改角色名的話,我會考慮

EXP
597 點
細細粒 發表於 2012-11-3 01:43
級難升你唔掛得GM,如果要掛GM既話 等佢地真系禁外掛你先好掛佢地。 明? ...

要等到禁外掛先黎怪GM已經遲喇,傻的,我一早就怪緊GM點解五set易啲up lv== 同多啲副本任務(多exp)果啲 甘起碼五會逼到個個用外掛!!!

冇新手玩就係甘解,你估個個當你有外掛?冇外掛啲新手咪眼紅五玩,甘佢地應該怪邊個? 怪有外掛的人定GM好丫?

EXP
597 點
細細粒 發表於 2012-11-5 16:11
個個都經新手變成老手架啦   咁新手自己唔識問人姐 一定要老手話 黎黎黎好靚既外掛咁? ...

五係問人,人地就肯比,我相信好多人都講條件==