AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1906|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

記憶中的夢想人物..... [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
樓主
       我係南SER 嬈乂天 90259
       可能大家不認識我,但我已經離開夢想有大半年喇。當我睇完2弟肥翼果個告別貼後令我感到有D後悔,因為當時可能我唔系GAME或冇上搞到我冇留意住兄弟們既動態,我連你離開夢想既事都唔知,我係度講對唔住,我呢個做大哥既真係做得好衰,不過係成立【夢幻四帥】呢日開始令到我真係係咁多GAME之中過得最無憂無慮最令我擔心既遊戲。==、

二弟   肥翼:                係遊戲度2弟你係一個好聰明好有智慧既角色,無論比武、草裙、副本果度既指揮係令我最覺得你有指揮能力既一個。希望二弟你終有一日搵到個屬於你既奇跡之扉.

三弟    肥星:                記得你以前係個唔多用腦既人,成日係遊戲度溝女同買親AC都比人呃。但你係我記憶中係一個成日講笑話既搞笑天才,因為次次副本我同翼或小時比怪秒, 你都系最快笑果個 仲要係黯然一笑 。而家你應該仲係夢想既系咪?我記得之前上夢想見你收左無法入夜影個ac啵 你好叻搞到個ac有聲有色而家勁過我多多聲啦,到最後冇令我失望睇到你聰明既一面,就係你終於冇比人呃。

四弟     小時:                雖然我同小時你既認識不及肥翼同肥星多,但係你比我既印象好好 ,係遊戲度你同我都係法師 每次單P都很期待遇到你呢種高手,因為想睇下誰勝誰負 我也是好勝的角色我諗你都唔咧外啦,有一次你打贏左我 我感好開心 因為你既勝利代表左你係夢想既成就。小時我唔知你仲有冇玩夢想,但希望你睇到呢篇野之後問肥星拎我FB。

妹        小星女:      妹我真係不配做你既啊哥,我之前係遊戲度成日轉AC仲有只係顧住自已玩自已既完全忘記左你呢個寶貝妹對唔住啊 。楓我相信你可以保護同陪住啊妹一齊渡過漫長既歲月 對佢不離不棄  呢個係我既心願呀。

老婆      魅:            老婆你係遊戲度真係夠曬幽默,我講左幾十句你先回答我果一句 每次傾計我都諗緊 你係咪唔想理我呢,但係最後你都解釋比我聽你細妹係度玩緊 哈哈你真係陪住我到而家既人啊 老婆你睇到既話打個電話黎啦 日日短信我有D眼花繚亂。

細妹     笨小詩:        細妹真係好對唔住,我走都冇講聲比你聽,我知你實好擔心我喇;因為你好多時都唔系本人搞到我以為你又唔玩先冇ADD你, 若果你睇到呢篇野既話問肥星拎我FB。

大佬     夢兒:    豬夢真係超級非常之對唔住 令你好失望啊,我係夢想度最想多謝既就係你 你令我體會到高級角色既生活同競爭  係你令到我係80lv果時過得最刺激既一段日子,日日放學開你D分身副本 時空 修羅 天兵 陣任 師任 雖然我覺得好累但玩得好開心。仲記得有1次你為左我 去清人地個幫 ,係你度我認識左好多高手 每次群P合作完美 全勝 。豬夢 希望下次再為你服務。   

奇跡之扉既各位幫眾:我離開左 仲有豬夢係度 希望你地對幫派既付出比以往更多減輕對幫主既負擔 多謝你地之前系幫派既努力 每當諗起整心法都覺得大家好齊心,大家唔會介較福利既好與壞 只係向前沖呢點我感到非常驕傲 竟然籍籍無名既新幫派會有咁多人入同咁落力,如果我繼續玩落去實力同人數絕對比舊幫好

我係夢想玩左4年多了 真係認識左好多好多既朋友同兄弟,多謝你地比個機會我做大哥 嘍囉 老公 幫主 。我既夢想已經變成水既倒影 若果有既我想回到過去....  再見。                           
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
我驚肥星冇加   FB: lauchiushing@hotmail.com.hk

EXP
73 點
我都玩左4年幾了xd我係6合,記唔記得我

EXP
1428 點

如果我繼續玩落去實力同人數絕對比舊幫好。 <--- 好有自信

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
靚女6合我唔系唔記得 系因為我太忘錄唔記得打埋落去姐    而家夢想改版改到太嚴重我冇心機玩落去 D兄弟又走曬 真系so sor啊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

天天好耐冇見. 我都脫離夢想了吧!

by.唯!. 走個陣都冇問你留低msn.

宜家終於知了haha

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
唯 好耐冇見喇  雖然我走左但係都好掛住夢想D人嫁

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

對吧. FB 同msn都加左你.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

夢想其實吾多好玩. 不過奇就奇在識到班好朋友之後就吾捨得離開
要抽身出黎的確好難

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
係呀  朋友難求 唯有遊戲先搵到

EXP
1918 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

一個game玩左禁耐呀@@ 真是好難得呀認識左禁多朋友仔!!

EXP
325 點

遊戲狂熱勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 趣圖分享勳章

夢想愈改愈差:O遲早無人玩了

EXP
73 點
仲記得我LOL
夢想真係改得太多了
好多人走哂

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
夢想  玩到好累  不過系入面玩得真系好開心 尤其是係我識4帥  豬夢 JJ雞  法【詞語過濾】 呢D朋友 每次諗翻都好開心  THX

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點
法師鬼.=

EXP
73 點
lol 你講個d都走得7788

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
133 點