AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3022|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

要求合ser~   [複製鏈接]

EXP
466 點
樓主
呢家天空ser少人到不得了,
要求合多次ser~!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
5196 點

友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

放棄吧啦,轉過另外1D ALTA GAME

EXP
981 點

同意;)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

根本冇可能再合.
合落去反而令到更多人走
唯一可以做既就系代理能夠推出新野
一早同你講過呢個問題架啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

代理如果系識諗既
應該短暫吾好為左金錢而做生意
推出新野去吸引新人
稍為為新手玩家著想.
宜家所謂既"抽包"梗系令game沒落既地方
推出呢d遊戲包吾系問題.
而問題包入面既野 吾系大多數令玩家全部受益

EXP
112 點
係 ACARD好貴.  同埋 競爭力好大 人地好HKD 有錢. 點同普通人鬥. 好多活動都係比武有關.  人地廢次次打唔贏HKD  我有D覺得人地好HKD  出現競爭力大的現象  我都有好大壓力. 人人整好裝我未整. 係咪都要買點保持實力水平 實力唔會好公平.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

aask123 發表於 2012-7-17 19:32
係 ACARD好貴.  同埋 競爭力好大 人地好HKD 有錢. 點同普通人鬥. 好多活動都係比武有關.  人地廢次次打唔贏 ...

先補充. 我非全部認為"點卡"貴吾貴既問題
夢想世界以50蚊為400點其實已經較為平.
玩家有錢佢地心甘情願扔落去.無錢既玩家自然一定吾抵得
畢竟宜家講既問題系 有人 與 無人 其實只系一線之差
但系照你所講既 比武 其實玩遊戲 特別夢想世界
你想去同人比較實力 勁與廢 甘你呢種玩家一定好快走
一系直接D去收AC囉 做第一 最勁實系你 又吾需要長期扔錢
又有得威. 不過我完全吾建議甘做 最勁不過系一個形象
玩得開吾開心由系另一回事 想吸引新人 保留玩家數量
就要睇代理既做法
我地呢D玩家 識發問題 但系冇個真心去搵解決方法
官方知問題 意見接受 行為照舊
呢個系事實黎 遊戲代理就系為左搵錢 供大家娛樂之用
如果呢兩個問題 同玩家之間既耐性 解決到 自然會有人玩番

ps. 如果你太在意hkd問題 你可以用耐性時間自己玩5隻人 整一隊出黎打副本搵錢

宜家大部份野都可以系精品到買 已經好好 想當年乜都冇的 我吾信你玩十年都吾勁啦= =

EXP
981 點
d a卡係唔貴,但買d野貴呀媽;(

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

jackyLau 發表於 2012-7-18 19:53
d a卡係唔貴,但買d野貴呀媽;(

都系買個運.
覺得不值可以吾買. 呢d系玩家既決定
中左你就當然自然開心

所以遊戲既野無可否認都系玩家既問題
已經平左

EXP
981 點
所以咪走哂啲人囉

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1047 點

可以吾買點玩既姐-,- 各花入各眼 你想勁就要付出 一系時間一系金錢

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

其實呢..本身1個南遙ser係冇問題;冇啦啦又出天寧ser..令人數分散左,有好有唔好啦~
咁最蠢既係點解要出多2個新ser??大部分人過晒去新ser.令人數少上加少;老手又走左.新人玩新ser;
後尾知衰啦.合番2個新ser為1ser;有用咩?? d人都走得7788啦~好地地改版轉個神武幣出黎;
咪姐係商城;有錢人既玩意~我冇所謂,但唔等於個個冇所謂嫁ma-_-.

我建意天寧同天空合;南遙人數都ok.話晒第1ser;咁樣人多左.自然好玩左~
打副多個伴,好過自己5開lag機;講起lag機呢;要叼下gm先.改1次版就比1次lag~
你係有心定無意先?唔該你改番順少少;唔係打副都冇得打.搵鬼玩咩

主打遊戲
夢想世界
EXP
1128 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 吹水勳章 藍寶石勳章

哈哈睇黎我聽日動漫節 唔買250包了

夢想世界
南遙服:冰刃絕映 已停玩 前名:紫乂楓(AC已放)

EXP
113 點
你自己轉過黎la

EXP
365 點
別合了,合了不能多開,要合就4合1吧,身邊的人全部見過了,個個熟面孔的

EXP
250 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章

天空搵隊人都難啦,少到咁

EXP
112 點
價錢貴係因為 競爭大呀傻仔= =  人地有錢.實力越強大. 邊個唔會想拎全SER最勁. 又話哂點.. 人地大把錢合到令裝. 您地冇HKD.合下合下整唔到令裝(合得小) 仲話貴 傻仔 冇錢唔好玩喇 THX  
記住::: 友誼第一. 遊戲第二. 唔講求實力

EXP
365 點
我是時間級玩家,不久後會追上HKD

EXP
208 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章