AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2500|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

有冇人肯同我講點解50LV任?忘卻的遺跡 [複製鏈接]

EXP
246 點
樓主
本人打死隻單挑同第一場GE組隊戰鬥,呢家要打敗古3 ge利爪僵屍,本人第一次唔知佢有鬼魂性質,一開始就打死左隻大佬..無奈..我想問應該組咩人(法C,術士,戰士)去打利爪僵屍(我係戰士)呢??仲有點打呢??仲有打完呢個仲有D咩要打??,可唔可以俾攻略我呀??:call: :call: :call: :call: 仲有,我想問有咩野攞呢(我暫時攞左個 筆書,2粒1級石,1粒2級石)THX解任急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急急
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
576 點

友誼之星勳章

加埋你組3法1佛,法用辟鬼符打,佛加血,你自己自由發揮;P
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
277 點
琴晚 2拳戰1巫法1陰陽1佛 去左解50任..
我地打法係殺左2-3隻 之後盡全力圍攻王 除左佛搵其中1/2個出群
殺完王差唔多死左既會復活.. 繼續出群就足夠完場了..

(琴晚打哂僵屍+牛妖 打10場 暈..)

EXP
0 點
我一口氣做晒2個50任
我地3個打咋
唔覺有幾難(2戰1法)

EXP
570 點
原帖由 RY天凌 於 2008-8-16 10:38 發表
琴晚 2拳戰1巫法1陰陽1佛 去左解50任..
我地打法係殺左2-3隻 之後盡全力圍攻王 除左佛搵其中1/2個出群
殺完王差唔多死左既會復活.. 繼續出群就足夠完場了..

(琴晚打哂僵屍+牛妖 打10場 暈..) ...

天凌好耐冇見:loveliness:

EXP
15 點
最好組滿人去打,可以帶驅鬼訣的法寶,有驅鬼效果10回合。
大家集體攻擊壹個,如果沒死就留著法師或會驅鬼的人去打飛小怪