AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Fire戰士
打印 上一主題 下一主題

[免費版] [原創]參湯降寵極限[杜xx請入]   [複製鏈接]

EXP
142 點
樓主
himkentim 發表於 2012-8-2 01:04
咁其實妳有冇睇題目,
依家俾妳睇,係叫「參湯降寵極限」,
o既然妳睇唔明點解我要叫佢先用一枝參湯,

But妳好似漏左d野喎~
.一開始寵力可以唔只2~特製火機1lv70力就係一個好例子
.一lv升3.7又係妳計出黎o既最高值?升4.5得唔得?
.咁我又用三次開水三次雞精先再三次參湯得唔得先?
相信大多數「有錢人」都試過用雙/三香b降寵啦
.最後,人地都冇話過4000力寵剩係用參湯啦(如有可miss)
咁何來有一個特定標準﹖
(與題目無關)所以如果妳用參湯最高可以去到3912 o既話
咁我係用湯之前用一枝開水都破到4000啦...

P.s~不如下次再整個[原創]牛奶降寵極限[xxx請進]~黎試下THX

diu你老媽子,你係咪腦能殘?
你自己打能完仲話人地點解要用3開3雞3湯?
你自己打出黎架,人地都係用你個例子計比你睇架....矛盾系

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
142 點
himkentim 發表於 2012-8-4 09:24
苜先,我 假設

1.寵物1LV時力量為2

死雞王,我估你升到100都放棄啦
點升200牙?
你估真係咁易咩

EXP
142 點
himkentim 發表於 2012-8-5 00:34
死雞王,估那麼多幹什麼?可以升到的東西就是可以升到,即使你怎樣一場+1exp都可以升到。(改篇自cin0308@批 ...

依家童話最高都係冰2
都係166-167
唔知打到幾時先可以200lv呢?
你會唔會on能9到屈1exp屈到200lv牙?
你係咪腦能殘?
你知唔知寵100以後無得食玻?
你知唔知100>101 要10e經?
你連一隻千幾力都無,點屈冰2?可能你揀走去屈水木.100>200啦
如果你咁樣做我可以話你聽,你已經成能功,你既智商係無人可比
係童話最成功唔係杜生,而係
不過你咁能9醒.可能5開秒冰2呢