AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

《童話》材料換經驗活動公告   [複製鏈接]

EXP
315 點
樓主
咩原來果種不能交易既超E可以合埋嫁    1路都唔知添    本來對今次換超E冇咩興趣    聽你咁講可以合又有番少少都換的衝動
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
315 點
係喎睇番上面GM又話會改易D既    點解仲未改嫁

EXP
315 點
咩原來已改左啦    好遲才看到公告以為未改    上次又話FB讚好之後有更多精采活動    會唔會就係寵經同換超E咋?    星期3會有維護七夕?

EXP
315 點
其實官方可以照出舊既活動    好似06年七夕既禮物係1級禮盒,2級禮盒,3級禮盒同神秘禮盒    台灣唔改禮物    香港自己可以用9527,9529改囉    應該唔會有人仲有儲住大量依D材料掛    當佢地係材料(即貓眼原,冰淇淋,仙人掌)換第2樣野(如:超E,超幻,愛心,OK,屬調等)    反正依家都換緊超E    比多樣選擇玩家揀

另外,今年中秋會出06年果個打兔子小偷有特製月餅,食月餅有字條既節日活動?   
依個活動可以換到    1)變月兔2小時    2)中秋節頭銜    3)低階封印石禮盒    4)娃娃禮盒    5)卡片禮盒    6)幻獸用品禮盒    7)神秘禮盒    8)藥丸禮盒    9)特級神秘禮盒
唔知有冇人記得神秘禮盒同特級神秘禮盒可以換到咩呢?    相信到現在都不是太吸引了    當年我只是儲娃娃    娃娃禮盒開過好多稀寵,融寵娃
如果官方出依個活動    可以更新1下D獎品?    如娃娃禮盒可以開到由主程式至糖果屋的所有娃娃等     其他禮盒也提升下至與現時的吸引度