AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Divinaluck
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 哪個才是最珍貴的回憶! 支持月費伺服器   [複製鏈接]

EXP
73 點
樓主
我係支持變番月費制既!
但亦都希望官方同時重新審視番童話既平衡性同遊戲性
唔好令佢同而家既童話只係得月費同唔係月費既差別!
遊戲系統亦要改進!
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
73 點
GentlemanBeard 發表於 2012-8-31 12:34
有個很重要的問題希望各位認真回應一下(幫忙請比較少到AGames或Facebook的朋友來給個回應吧)。因為是影響力 ...

個人認為魔幣機制係要 但我唔希望廠方將而家呢個魔幣機制全盤複製上去新童話上面
希望廠方可以下調魔幣既影響力

亦希望魔幣可以改為遊戲入面拎到
令收費玩家盡量享受到要用點數先享受到既服務

EXP
73 點
Divinaluck 發表於 2012-9-2 23:08
例如打遺跡有機會掉落魔幣的方法, 都是不錯!

但不希望從點數/現金方法得到魔幣!! ...

如果真係當番去舊版本就解決左問題既話 好似有d少少將問題簡單化
有好多新野係要del
但係新野都有可取之處
我唔係話某樣實體既野 我係指意念上既
其實官方有d idea都ok 只不過為左賺錢
搞到一個好既idea 出左爐都變成唔好既野

EXP
73 點
miles23 發表於 2012-9-4 02:36
建議提供 申請免扣點既掛工作技ac, 呢d ac 只可以用尼掛工作技, 唔可以升lv, 參加活動等等.
要新手自力更生 ...

個人認為呢個方法唔可行...會有玩家因為免扣點而係咁開分身
再者,比錢玩既人一定比唔比錢玩既人玩得勁,呢個係ONLINE GAME既常態,真係冇得怨