AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Divinaluck
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 哪個才是最珍貴的回憶! 支持月費伺服器   [複製鏈接]

EXP
56 點

友誼之星勳章

樓主
2轉應該有 , 但唔應該好似而家咁痴線.. 商人傷害可以比戰士仲高..

戰士系響呢個game無限地弱化...刀戰更甚..

應該平衡番 , 商人係用黎搵錢就強化番搵錢果面...(唔好同我講話帶升搵錢=,=)

恢復番負重制度 , 會令到商人既4倍負重更加特出 , 可以大老闆負重係8倍
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
56 點

友誼之星勳章

真係要突顯番每個職業既定位... 以前收費ser果陣

打王一定要劍戰 / 斧戰 , 刀戰可以幫清怪 , 祭司提升全場效果 , 光師奶媽 , 法師輸出 , 暗師弱化

旅人系只有 拳師一個係戰鬥 , 捉寵幻師 , 商人搵錢...

當出現左 封印壺 , 全體秒殺攻擊 , 傷害仲高過劍n倍既 鞭,算 之後 , 成個童話世界都已經癲左

至少我回流番黎呢段時間 , 我真係見唔到超過10個既"刀狂"... 好似變左傳說中既職業咁

全部1lv , 上體裝 , 比少少錢人帶升 , 一日就已經2轉 , 轉生...

難聽d講真係同個私服冇分別..

所以我支持 重開月費制 , 用舊制度玩!! 重獲兒時的感動

EXP
56 點

友誼之星勳章

Divinaluck 發表於 2012-9-6 21:07
以前月費時, 職業真系平衡好多, 個個職業有唔同定位,

我當時仲記得系僧侶, 組隊最好就搵1個僧侶, 1個暗 ...

係 , 如果開番月費制 , 應該要著重番響呢個位置 !

一個遊戲如果失衡就會趣味大減了