AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 26555|回復: 296
打印 上一主題 下一主題

新晴空物語 - 呃人名單 - 希望幫到你地 2013.07.07 已經更新   [複製鏈接]

EXP
351 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 用戶勳章

樓主

話說眼見愈黎愈多人 用太多方法去呃人 所以希望呢D名單幫到你地  買賣借帶之前要諗諗信唔信得過

收帳號人士注意 - 最緊要搵信得過既人收 因為有身分證就可以拎番帳號

海神花園SER:

69等級 海溯夜瀧    磨牙              已我所知呃人次數3↑以上

61等級 極真御靈    狐狸x瑤            已我所知呃人次數3↑以上

69等級 霸拳武尊    老公jaii             已我所知呃人次數3↑以上

61等級 不破塔皇    cute版塔塔         已我所知呃人次數3↑以上

65等級 不破塔皇    暗殺ex            已我所知呃人次數3↑以上

70等級 滅焰神巫    淚xTiNG            已我所知呃人次數3↑以上

65等級 霸拳武尊    星淚雨            已我所知呃人次數3↑以上

60等級 霸拳武尊    kee呼呼               已我所知呃人次數3↑以上

60等級  塔皇     o櫻漓o            已我所知呃人次數3↑以上

61等級 不破塔皇    king少            已我所知呃人次數3↑以上

63等級 凌煙疾風    滅咒             已我所知呃人次數3↑以上

61等級 極真御靈    魚柳包xp           已我所知呃人次數3↑以上

64等級 穿心雲狩    趙山河0v0           已我所知呃人次數3↑以上

60等級  御靈     3C

70等級 凌煙疾風    大哥

65等級 不破塔皇    一賓賓樂一

61等級 震日霸星    不滅童話乂粄

61等級 不破塔皇    染紅的街道

65等級 穿心雲狩    kychung

51等級  神巫     蛭魔x妖一               個帳月牙天沖

50等級  雲狩     冷漠射手

藤原木

流口水

淚鏡x

穿花蛺蝶

淺雨雪

SKYGG          個帳滅咒呃番黎.再用黎呃人

貓Oo            個帳滅咒呃番黎.再用黎呃人

小Green

小鎚仔

月牙天沖           已我所知呃人次數3↑以上

夢之星夜              個帳月牙天沖

大海膽            已我所知呃人次數3↑以上

小Pink

和二

bonbon泥馬g             個帳kee呼呼

小藍寶

o小鬼o            已我所知呃人次數3↑以上

逝水長流

星灰             已我所知呃人次數3↑以上

hins                  個帳kee呼呼

灰月v3v                  個帳星灰

黑仔xd                  個帳星灰

牛奶bb                  個帳星灰

v3v初吻

乂哈里斯乂

o桐人o

星流乂淚雨

Oo董昭oO         

仙霧神居SER:未有人提供住

以上可以當作參考  信不信你地自己黎確定

下面有得支持/唔支持 希望多d人提供更多昆狗名出黎比我地知道 以免大家中伏

單選投票, 共有 132 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

86.36% (114)
0.76% (1)
12.88% (17)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
351 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 用戶勳章

高低LV不分 只要有昆過人 我都會將佢個名放上黎
出名 但都有昆過人 我都唔會包庇 GAME沒有分種族 不會歧視任何人

*注意:

以下有一名神級昆狗SKYGG,1次就呃左人13000金,同埋呃左多個AC,所以大家真係要小心!
被呃金受害人LV70寧靜,他還公佈被呃既資料,當時
受害人13000金等於港幣$2540!受害人的朋友同昆狗對話!昆狗假銀行轉數單!
13000金就咁被呃了!

跟住就係受害人同昆狗交易果陣既對話

由於受害人無上網CK數,同埋果日係紅日,網上過數要第2個工作天先可以CK到,所以咁就被呃了!

真正帖在此第3樓http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=88866&extra=page%3D1&page=1

EXP
1359 點

儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

暗殺EX

呢個都係:(..

EXP
406 點
仲有個(瞞)佢用左同人地差唔多既名黎想呃我..呃唔到..OFF左...真既係(暪) 唔同GA

EXP
351 點

sinmi1314 發表於 2012-9-11 16:32
仲有個(瞞)佢用左同人地差唔多既名黎想呃我..呃唔到..OFF左...真既係(暪) 唔同GA ...

呢D 扮名 只要睇清楚就得 小心D

EXP
449 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章

一賓賓樂一
琴日有人開世頻話佢收能力為籍口 呃人紫面

PS 森SER

EXP
351 點

my1ove 發表於 2012-9-11 16:32
暗殺EX

呢個都係:(..

多謝你提供 希望可以講埋佢呃左D咩 咁可以了解佢更多

EXP
351 點

leekyo 發表於 2012-9-11 16:42
一賓賓樂一

呢個人我琴日都見到 多謝哂你提醒

EXP
1181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

其實佢地開過隻人就認唔到佢....

EXP
351 點

但起碼都知道嘛 開過隻人另一會事

EXP
1547 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

支持支持

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1005 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章

竟然有唔知發雞盲定混吉既魚柳包xp份:-S

EXP
988 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

支持 就算換角色再昆都起馬做左少少野

EXP
988 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

一賓賓樂一

之前好似比佢卡過信
自此之後就黑名單佢了

EXP
1359 點

儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

佢呃我對翼:(..
原來話用200點收;點知:(..
佢比個好事但既序號我..之後即刻Off左..
有2個都係佢;暗殺EX,ex

EXP
6924 點

試帖勳章 友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

我見過好多個以上既人 真係要小心d 唔好中招

EXP
87 點
開新ac佢地又新開始...防唔到的=0=大前提交易保障自己行先

EXP
369 點

友誼之星勳章

月牙天沖
↑呃完人話自己ac放左比第二個
天馬飛0v0樂
↑呃人點數

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

一賓賓樂一

Wa diu
證據呢?
講一句我呃你紫面就得??

好似係你賣能力值比我
但你紫面綁左
叫我比我個紫面你轉能力值
我唔肯比就話我呃你???

你4x lv叫我放心比個紫面你?
如果你有證據我呃你就po圖啦
又話有cap左圖??

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

人地圖又冇張
開個世頻話我昆就信到十足
真係冇野好講