AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 484fun
打印 上一主題 下一主題

[疑難] [發起罷玩]紅利BUG嚴重影響公平 要求回潮!!!   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

badylok009 發表於 2012-9-28 13:24
如果你地check到有問題會唔會回溯先
因為我買左600點
打算入600點

放心,無論咩情況之下儲值記錄都會保留。
同埋,暫時我地見唔到有需要回溯。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1382 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章

樓上, 我真係由 CB 玩到而家, 隻白素貞仲用了中轉

我琴日無上, 咁如果好似你以上說, 咁我今晚上GAME ,

係未除了自己入了五六千點數 紅利外,  會再補CB 時送點紅利比我.

如果無, 係未找你拿........

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
55 點

你話CB支持到E+??咁CB玩過,之後一直冇玩,E+玩番呢???咁叫做一直支持??

EXP
77 點
咁即係有玩cb既可以唔洗錢+20 冇玩cb既要比更多錢去+20

EXP
1382 點

84 樓, 應該係有時限, 由七月至八月計算
我估,, 如果你有玩CB , 都唔會過左二個月
才去開一個角式玩才叫支持啦....

EXP
765 點
回溯喇!
洗左甘多錢換黎只係咁【詞語過濾】唔公不

EXP
765 點
大覺屋師真 發表於 2012-9-28 13:32
計左CB派既點,呢個係我地目前搵到既問題。
不過調番轉,CB個時玩到而家,其實仲有幾多人?同埋,如果有 ...

唔好死撐喇!問題根本係你地到

你地甘講姐係無玩cb可以全身吾洗錢+20喇
咩道理

EXP
25 點
係呀~GM話我地成班一齊屈佢隻GAME有問題呀0.0

EXP
193 點

“不過調番轉,CB個時玩到而家,其實仲有幾多人?同埋,如果有個人,由CB開始一路咁支持我地,咁其實送多小小紅利俾佢地係咪都合理呢?呢度最多都係幾千紅利。“

1)唔好用人數作藉口,企圖大事化小,玩得名將列傳既都係玩家,竟然要分級?除非你夠彊講一句:只有CB玩家值得玩alta既名將列傳
2)麻煩你計算好你所說的幾千紅利,其實等於幾多hkd/alta點之後,才選用合適的量詞
3)如果你出活動送野比cb玩家我估無人會唔服既,但將一個重大錯誤既bug,講到好似係合情合理既派紅利點,無人會服囉

EXP
164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

你地公司自己撫心自問, 對我地呢D入左4,5千HKD既玩家黎講,真係公平?
咩叫CB玩過,一直支持就送3千幾紅利?對於後玩,又洗左大量錢既玩家公平咩?
你地公司唔好係到轉移視線啦係到!
我洗咁多錢,藍時又抽唔到,裝又上唔到全套20,
呢家咁大個BUG, D人唔洗錢仲勁過洗錢既人,
你意思到底係咪想我地用錢玩既人,去接濟D唔用錢玩既人先?
你地公司想提早汁既咪講聲囉!

仲有,玩家用紅利購物,隻GAME會無交易記錄?
你查返果D人有無充值記錄,乜都一清二楚啦,入得果少少點,何來萬幾點紅利呀!
我入咁多錢先得過千幾紅利, 你唔係同我講公平呀!

我地洗左錢既人,唔係要求你地咩補償, 你係咪應該要對BUG左既人,做返D野呀?

只攻與防  講得好好呀! 宜家有GM有bug又唔認!  發表於 2012-9-28 15:05:01

EXP
277 點
唯獨愛妳 發表於 2012-9-28 14:58
你地公司自己撫心自問, 對我地呢D入左4,5千HKD既玩家黎講,真係公平?
咩叫CB玩過,一直支持就送3千幾紅利?對 ...

算拉  代理跟本都唔想搞返好
第一水賺夠  宜家仲點會彩我地
仲話要追究我。

我查過記錄,尋⽇收到最多紅利個⼈只係萬 幾點,⽽且佢真係消費點數⾄有紅利。 請你提供「有⼈BUG到2萬紅利」既證據,或 者你可以提供bug到2萬紅利個⼈既⾓⾊名我 去查,否則我有理由相信你係有⼼黎搗亂, 我地保留追究權利。

EXP
164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

484fun 發表於 2012-9-28 15:11
算拉  代理跟本都唔想搞返好
第一水賺夠  宜家仲點會彩我地
仲話要追究我。

你地查唔到有人bug到2萬紅利,
咁大隻game,都無紅利交易記錄?
唔識去查下琴日紅利購物過萬點既人?
咁簡單事,唔係唔識做呀?
有幾多人會有過萬紅利, 16萬點數呀, 有幾多人會入到呀?
呢家主要問題係你地公司自己出錯,你地追究 我地比錢你地洗既玩家d乜?

你到公司到底知唔知, 呢家新ser 藍時已經趺左5,6倍價?
唔係因為有bug,你真係當玩家傻仔賣咁平? 自己諗下啦!

EXP
398 點
不過調番轉,CB個時玩到而家,其實仲有幾多人?同埋,如果有個人,由CB開始一路咁支持我地,咁其實送多小小紅利俾佢地係咪都合理呢?呢度最多都係幾千紅利。

你話由公測開始計上線時間E.G.800小時UP就會派都話順D啦,CB玩左,冇玩2個月依家玩返無啦啦可以有點派?_?
你不如係個咩一重奏果到話派紅利迎接CB玩家回歸好過啦~

EXP
1382 點

樓上,  先前早一二個星, 真有人有人話用左幾十萬去玩.....

忘記了是誰........

EXP
70 點
我唔想知紅利幾時搞掂....我淨係想問一句...個任務要煩到幾時...紅利問題...有幾難搞...出新時咪又有大把人抽...舊個D會88的....
我唔係因為唔公平唔想玩...係比D紅字閃到眼都殘埋唔想玩囉...

EXP
121 點
係囉,鑄造我用咗千幾金宜家唔俾人整武器呀?

EXP
160 點
ten00000 發表於 2012-9-28 15:33
樓上,  先前早一二個星, 真有人有人話用左幾十萬去玩.....

忘記了是誰........

幾十萬?痴情fans喔。真係好野。

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
55 點
GM你地查最高紀錄有用咩??
人地有幾個ac,加埋可能有幾萬,
冇ac過2萬點唔代表冇人bug左2萬點!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

唯獨愛妳 發表於 2012-9-28 15:24
你地查唔到有人bug到2萬紅利,
咁大隻game,都無紅利交易記錄?
唔識去查下琴日紅利購物過萬點既人?

咪話左冇人有多濄2萬紅利囉...講你又唔信,問你邊個多過2萬又講唔出,下下聽人講...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

SiU浩 發表於 2012-9-28 16:14
GM你地查最高紀錄有用咩??
人地有幾個ac,加埋可能有幾萬,
冇ac過2萬點唔代表冇人bug左2萬點! ...

點bug?你不如話我知?我地查過除左因為CB帳號派多左,其他所有人紅利點數記錄都正常,你話個bug係咩?