AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1192|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

其實妳地係唔係過份左d [複製鏈接]

EXP
635 點
樓主

點解依家*先*日聽日講話GM衰,GM賤       *成*
我想講,妳地o既活動係原廠做嫁,唔係GM呀
呢個GM以經幫左妳地好多,救返童話佢都算有好大功勞嫁
依家唔係佢唔想幫,係佢想幫都幫唔到呀
妳地又唔嘗試下其他方法,一味只係係到「鬧」GM
GM只係中間人,佢只係我地同原廠o既橋樑
同埋人地唔只係得一個版要管理嫁,重有名將呢
其他可以賺錢o既遊戲佢都要做嫁,呢到唔係女神湖
妳掉左o既野係汁唔返嫁,只係可以話俾GM聽等佢同原廠講返
妳地做咩唔諗下其他方法?我想講
一味鬧係唔會有用,有冇d可以實際做到o既野嫁妳地。
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

第1:你話名將要佢管理?有其他人架wo 唔係點解要分ac/其他人去唔同既區回答/處理問題先~姐係另外果班人廢既?
第2:係~呢件事係原廠搞出黎~但佢地冇責任去查清楚先出?經過上次幸運星單野 仲未學醒?次次都要推出完~發現有問題~先再修改?
如果以後d活動都係咁~咁仲得了?

EXP
1318 點
其實我認為大部人都唔係罵GM(包括在下都沒有罵GM)
只係大部人認為是次活動唔平衡,而且有BUG既出現
大部人罵既其實都係話"唔公平",罵既直指只係"打月兔活動"
並非罵GM
大部份人講既其實只係話加速童話滅亡,並不屬於罵GM的範圍之中
而大部份人其實已經提出了建議及補救方法給GM,只是GM對於大部份的建議及方法無能為力

最後我想問樓主一句:咁你有咩"其他方法",同"實際做到既野"呢
在下真心望樓主賜教

主打遊戲
童話
EXP
5270 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

邊有人罵GM?

有腦都知Gm跟本話唔到事,等於地鐵出左問題,唔開車,唔通走去罵地鐵員工?

人地只系基層員工,又唔系維修員,幫你唔到。

EXP
147 點
我都唔知講左幾多次;邊有一個玩家想童話執!
我只係希望GM同廠方開一D有建設性既建議!;
令到童話呢個Game可以更加長久!
我地作為玩家明白到童話有何最切身改進既地方;
希望可以將童話既時間更加長!
但係作為GM我明白到可能有其他GMAE要顧;
但我地玩家既投訴是否可以不理;玩家既意見亦不顧嗎?!

以上是個人立場;(唉..

EXP
470 點
我唔相信會由一個人同時擔任好多隻遊戲的GM,如果係咁,GM可能就係總經理喇,成間公司得一個人﹖唔夠人都會聘請啦。
我都知個活動唔係GM整出黎,但GM無責任測試好先出個活動咩?要玩家測試完報告番個問題先改,玩家係遊戲測試員?知道有問題又唔停左個活動佢,又唔回溯,由得佢。我地就算怪GM都係怪佢反應慢、做少左測試既程序仲有個解決方法做得不足。

EXP
2309 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我都覺得罵人5好,
活動有活動既缺點,
只系覺得有D5抵lor今次><
都5會覺得gm/官方人員有問題@@
大家呻下就ok了~~