請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4131|回復: 22

曙光也能感受&世界也能夠感受   [複製鏈接]

六級天王會員

擺脫命運的束縛,不要讓命運控制你了的人生

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

曙光開始變得愈來愈熱情 玩家的心情變得不平靜
時間還是不停 榮榮的心跳已經不能穩定 讓人擔心
曙光的剩玩家下一個人 飄泊的曙光沒地方停泊
還有事情能去做 你的電腦沒有你想像的脆弱 時間已經不多

伸出你的雙手若你還是愛曙光 讓迷茫的榮榮 找到游戲能停留
只需要費一點點電腦空間也就足夠 讓每個人的溫柔 讓這曙光也能夠感受

曙光的玩家剩下一個人 飄泊的曙光沒地方停泊
還有事情能去做 你的電腦沒有你想像的脆弱 時間已經不多

只需要費一點點電腦空間也就足夠 讓每個人的溫柔 讓這曙光也能夠感受

世界也能夠感受糖兄妹 O(∩_∩)O~

地球開始變得愈來愈熱情 地殼的心情變得不平靜
時間還是不停 海洋的心跳已經不能穩定 讓人擔心
北極熊的家剩下一個角落 飄泊的冰雪沒地方停泊
還有事情能去做 你的手沒有你想像的脆弱 時間已經不多

伸出你的雙手若你還是愛地球 讓迷茫的小鳥 找到枝節能停留
只需要費一點點力量也就足夠 讓每個人的溫柔 讓這世界也能夠感受

北極熊的家剩下一個角落 飄泊的冰雪沒地方停泊
還有事情能去做 你的手沒有你想像的脆弱 時間已經不多

只需要費一點點力量也就足夠 讓每個人的溫柔 讓這世界也能夠感受

大名鼎鼎:榮榮迷你倉
食飯唔俾錢:訓教唔做野!
╮(╯▽╰)╭既╮(╯▽╰)╭
與狼共舞:團長就系我

請幫親小弟的黑店
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=101808&extra=page%3D1
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
61 點
- -

EXP
247 點
係我心中,曙光呢隻game係五年前已死,淨下的人90%都是昆狗

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

收帳號a 發表於 2012-10-14 13:06
係我心中,曙光呢隻game係五年前已死,淨下的人90%都是昆狗

90%...有沒計埋我...曙光已經咁小人,90%可能有我份@@。
↑↑↑可以無視
你話曙光呢個game系你心中5年前已經死左,但系我問你一個問題。如果你個人認為佢唔好玩既話可以搵第2個game,但你已家仲要到回題我既野。就等同你對曙光仲有一點點信心。如果你對曙光仲有信心既話就系第2d地方話人知,曙光好好玩等等...既字眼。最好唔好拉d昆狗入曙光O(∩_∩)O~

EXP
58 點
我發現低lv玩家生存唔到`

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

小蕉 發表於 2012-10-17 15:31
我發現低lv玩家生存唔到`

唔一定

請幫親小弟的黑店
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=101808&extra=page%3D1

EXP
144 點
我會不停玩

EXP
99 點
我發覺新玩家唔買點唔用"輔助程式"唔識人唔掛通頂唔得閒係完全唔洗諗玩呢隻GAME

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

r147909 發表於 2012-10-23 13:18
我發覺新玩家唔買點唔用"輔助程式"唔識人唔掛通頂唔得閒係完全唔洗諗玩呢隻GAME ...

我發覺呢個玩家講野幾間接
輔助程式【外掛】好聽d既名【幫幫1/2】
唔識人 【有邊個人玩新game果陣會識到人? {唔計人地叫}】
唔掛通頂【唔一定要掛通頂既,買賣果d 掛一陣可能幾千萬】
唔得閒【如果呢個世界個個都得行閒既話,會變成點?】

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

死啦a0a 發表於 2012-10-22 17:28
我會不停玩

你真系會不停玩?咁有信心

EXP
144 點
-.- 日日都見到我..

EXP
99 點
細細粒 發表於 2012-10-23 23:53
我發覺呢個玩家講野幾間接
輔助程式【外掛】好聽d既名【幫幫1/2】
唔識人 【有邊個人玩新game果陣會識到 ...

我玩曙光已經玩左5年
唔係5年係咁玩
係斷斷續續咁玩
每次我上官網
見到有活動就會即刻開GAME玩
問題1
我一ON第1件事係去朝陽城擺攤區/南城區
因為哥度永遠係最多人既地方
我會係到搵D健談既人吹下水
但基本上只有我講佢唔會應
無論我點插入話題都係被無視
可能係因為我冇一套好睇既時裝
冇飛行道具
冇發光武器
冇星河神輕神羽
冇寵物
所以冇人理我
識人我都想
吹極水都埋唔到堆
乞下人地加我入團又冇人理
就連公頻叫收人既都係開輔助程式叫

問題2
唔掛通頂去做買賣就有幾千萬又真係好似幾抵BO
我拎把良質非朱弓鬼角弓風疾弓去賣幾千萬?
真係冇陰公啦
我估賣呢D賣幾千萬你比我掛攤掛足五年都賣唔到
可能你等陣就會串我
咁你點解唔去買點賣野
點解唔去風嗚閻破塔打D武器去賣
點解唔努力D打多D寶物去賣?
但以上一切建基於時間同金錢上
可能你會再串我你玩GAME唔用時間同錢點會可以勁再搵哥三千萬'
我咁多年用既時間係曙光都有幾千個鐘但我認為搵三千萬唔係好似你講到掛下就有咁易

問題3
如果呢個世界個個都得閒既話會變成點?
簡單黎講你迴避左我提出既論點,我可以扣減友方分數

你可能話我小學雞中學牛好得閒打埋D咁既無聊理據
但我都想問下
其實你得閒係到開POST"唱好曙光"
不如實際D開個POST話帶新手有意留名
亦有可能我扭曲左你只係想聽歌既原意
但我玩左曙光咁多年
當年我一手一腳升到上42
真係好唔抵得用輔助程式既人破壞左成個曙光
眼見某些人等級越黎越高
物價越黎越高
一手一腳將曙光變成自己既"私服"
令昆狗橫行
令遊戲小圈子化
我多次下決心DEL曙光
最後一時心軟又再次安裝
又回到些萬劫不復之地
講講下又扯開左話題
算啦我呢個小學雞中學牛做番我D無謂功課先
希望你唔會用D我唔明既道理同我解釋啦

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

r147909 發表於 2012-10-24 21:38
我玩曙光已經玩左5年
唔係5年係咁玩
係斷斷續續咁玩

咁唔怕了,入我團吧  與狼共舞  以後你就背負與狼共舞呢個名去搞搞震啦。但今後如何都不可以昆人。 ↑↑↑海賊王+火影忍者 的對白+改版O(∩_∩)O~  你點講 與狼共舞 呢個細屋企都會歡迎你+入。  但你打左咁多野,我回翻你咁小 真系唔好意思

EXP
99 點
睇錯左你
仲以為你一定會串爆我
如果我下次ON一定搵你
到時唔好無視我WO

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

r147909 發表於 2012-10-24 21:38
我玩曙光已經玩左5年
唔係5年係咁玩
係斷斷續續咁玩

經我細心睇你既回話覺得 以下︾
你玩曙光已經玩左5年【覺得曙光VS其他Games】邊個好?
你每次上官網【系唔系見到有個靚女系到 跟住會即刻開GAME玩?】咁似我既
你既問題1:
1.你一玩翻第一件事就係去朝陽城擺攤區/朝陽城南城區
   因為果度永遠有靚女既!
   你會搵人吹水,都唔搵榮榮...
   基本上你同笨小願呢d人講野佢通常唔會應你。知唔知點解?
   無論我點插入話題都係被無視←系你講d野可能人地唔多明姐
   可能係因為我冇一套好睇既時裝←唔一定系睇裝嫁←我就會睇佢系唔系昆狗先
   你無飛行法寶←我借住俾你先←等到你有自己既飛行法寶果陣再還
   你無發光武器←玩Games姐洗唔洗玩到咁型←又唔系去媾女
   你無【星河.神輕.神羽】果d咪入 與狼共舞 同團長講 想要神既野←咁個靚仔團長就會去報團戰←win左咪任你打羅
   你無寵物←一定要有寵物先會有人理你?←我無寵物又唔見有人唔理我?
   你想識人就入與狼共舞呢個屋企啦←佢地個團長好好人嫁←佢放野會買1送1&60%off   
   與狼共舞 最重要系 【無視等級...重視女性...禁狗出入】
   吹極水都埋唔到堆←無人叫你吹水←你可以講【靚女可唔可以同我做朋友吖!】←/用自己既方法 唔一定吹水
   乞下人地加我入團又冇人理←你乞d加唔到人既人有鬼用咩←人地簡系扮威。
   就連公頻叫收人既都係開輔助程式叫←你話緊我?
你既問題2:
   唔掛通頂去做買賣就有幾千萬又真係好似幾抵BO←我以前都系系塔打野賣出去搵錢嫁啦@以前我都唔掛通既都可以搵到錢
   我估賣呢D賣幾千萬你比我掛攤掛足五年都賣唔到←我以前掛1日都搵到10m啦 最小
   可能你等陣就會串我←原來你認為我串你?←我唔會睇唔起人既←我通常11點收工
   咁你點解唔去買點賣野←我無咁既必要←玩得開心就得←玩得唔開心玩黎做咩←真系哂自己時間?
   點解唔去風嗚閻破塔打D武器去賣←我唔打呢d野的←打打下會好想訓教...
   點解唔努力D打多D寶物去賣←咩野系寶物?就系我系曙光識既一個家姐,佢已經無玩曙光3年了。以下不說了,我不會說自己的歷史。  
   但以上一切建基於時間同金錢上←打機一定要講錢?
   可能你會再串我你玩GAME唔用時間同錢點會可以勁再搵果三千萬←系可以唔用錢的←玩games開始時系唔會有好多錢,用自己個腦去搵錢。
你既問題3:
   如果呢個世界個個都得閒既話會變成點?←咁呢個世界就會變廢物
   簡單黎講你迴避左我提出既論點,我可以扣減友方分數←唔明
   你可能話我小學雞中學牛好得閒打埋D咁既無聊理據←一定要分小學中學大學?只要有道理就得。理咁多有咩用?
   但你都想問下我←其實我得閒係到開POST"唱好曙光"←系我玩左咁多年真系唔想睇住佢死。
   不如實際D開個POST話帶新手有意留名←你認為真系有用咩?我咁講既話。會唔會有人話佢系新手,之後再賣左去,再啦第2個AC話【你好啊!我系新手吖,可唔可以帶我升( ⊙ o ⊙ )啊!】咁你認為我會唔會咁傻
   亦有可能我扭曲左你只係想聽歌既原意←你講得無錯←我個人認為糖兄妹佢地好好心地←同有d明星唔同。
   你玩左曙光咁多年←當年我一手一腳升到上42←咁勁啊←我人手升到53級先有幫1。
   真係好唔抵得用輔助程式既人破壞左成個曙光←你個人認為GM真系唔知有人用外掛玩曙光?←佢地一定知←只系曙光有1-100點&M咁多精←人手升哂既話有無可能←1年時間既話←你真系當d GM傻?←GM都可能知打怪升咁難系曙光壞地方so俾人用掛玩←我個人認為。
   眼見某些人等級越黎越高←高級有咩用←得個睇字
   物價越黎越高←高價咪好羅←自己都可以搵多d
   令昆狗橫行←邊個話昆狗橫行既
   你多次下決心DEL曙光←最後又咪俾我系agames呢到同你講野。
                                                                    +油唔好對曙光死心

請幫親小弟的黑店

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

r147909 發表於 2012-10-25 00:51
睇錯左你
仲以為你一定會串爆我
如果我下次ON一定搵你

宜家我要翻工無咩時間玩,正系會掛住系到 11點30分打後我估我會系屋企既

EXP
88 點
如果e家玩番有冇人會帶升?_?

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

卍無名仕卍 發表於 2012-11-17 21:12
如果e家玩番有冇人會帶升?_?

六級天王會員

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

O(∩_∩)O~

EXP
1853 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

真係難得有人仲咁有心玩曙光