AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

【未定案】伺服器合併意見收集   [複製鏈接]

主打遊戲
夢想世界
EXP
433 點
其實我都系想話比大家知  佢合得一次  就會有第二次第三次  既然如此  不如一次過合左佢  (3合1)
國籍方面  我建議可以比轉ser來既人免費重新再選擇過  
幫派方面   我認為應該要比現有南ser既5lv幫可以再升上去以吸納更多合ser來既人  其實唔洗驚會唔會太多幫既問題  多幫的話 幫戰變化又會多d  其實都唔錯   而且有實力既幫自然能夠堅持到最後  唔需要擔心
賠償方案果d   我認為一系唔好比  要比就應該全部ser都要有
神武方面   我認為可以以比例分配既方式去定合左出來之後既新ser既價 eg: 南ser 佔50% 天ser佔30% 天空ser佔20%  例如(假設)聰果南ser6000 天ser5000 天空ser4000  咁演算方式就會系 6000x0.5 + 5000x0.3 + 4000x0.2 = 4900 =新價
活動方面   我認為有需要適當地增加次數 / 刷新數量 以應付增加左既人流     要增加次數活動:兵臨左右路  如由原來有5隊打加至8隊     要增加刷新次數同刷新數量既活動:天兵, 樹, 修羅, 四方等(如果大家有意見可以再補充)
熱血排行同天兵排行果類方面  直接將排名插入  (因為如果要重新打過太煩) 如南ser術士 第1名71輪12次 第2名 69輪15次 第3名 68輪12次  天ser 第1名69輪12次 第2名 68輪15次 第3名 65輪12次 天空ser第1名 68輪12次 第2名 66輪13次 第3名 66輪12次  
咁新既排名就會系  第1名=南ser第1名 第2名=南ser第2名 第3名天ser第1 如此類推
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
413 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

而家都有不少人離開夢想,gm快d合ser,唔好再比人走啦

EXP
365 點
兵林估計不可能去8組

EXP
365 點
國籍最多只能打個折扣,不可能不用錢吧

EXP
413 點

一係天寧同天空合,一係天空同南瑤合,三個一齊合都活動好麻煩的

EXP
139 點
12345678 發表於 2012-11-3 12:37
唔出頻講野既人未必係唔玩囉你搞清楚啦而家係大多數人都想合ser啊仲有你話大多數d人係叫人幫玩姐係味放ac ...

我唔覺得天寧ser有幾多人想合 況且提出合ser一定唔係天寧同南遙既人

EXP
413 點

不了情 發表於 2012-11-3 23:39
我唔覺得天寧ser有幾多人想合 況且提出合ser一定唔係天寧同南遙既人

其實我想講有d留言係天寧留低的,天空留的唔算多,因為個ser己經好少人玩,可能天寧d人覺得唔夠人,都想合ser

EXP
424 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

EXP
414 點
不了情 發表於 2012-11-3 23:39

你都幾好野嫁啵  你又知留言果d係唔係天0同南ser既人 你唔會傻到問人你係唔係天0同南ser下話   人地都未必應你啦

EXP
413 點

12345678 發表於 2012-11-4 13:28
你都幾好野嫁啵  你又知留言果d係唔係天0同南ser既人 你唔會傻到問人你係唔係天0同南ser下話   人地都未 ...

贊成,我一睇完d留言都知唔少係天寧既人,

EXP
466 點
其實講到尾我認為將兵臨加到10隻都解決吾到問題..
應該每次打完左路/右路冷卻1分鐘先可以再打..
甘變相左d高lv吾洗次次搶到...
同埋我認為吾單止天空ser(本人戈ser)D人想合ser;
有吾少ser都會有D人都想合ser..

EXP
18 點
合SER就賣AC之後等夢想汁粒吧
又乜又物, 改版就越改越差 簡直九唔搭八.

天寧 嵐

EXP
625 點
甘仲吳快d賣

EXP
365 點
嵐xD 發表於 2012-11-4 23:18
合SER就賣AC之後等夢想汁粒吧
又乜又物, 改版就越改越差 簡直九唔搭八.

都是不要合,合了冇AC玩

EXP
1350 點
係我天寧唔想合

EXP
139 點
12345678 發表於 2012-11-4 13:28
你都幾好野嫁啵  你又知留言果d係唔係天0同南ser既人 你唔會傻到問人你係唔係天0同南ser下話   人地都未 ...

宜家系討論緊野,你唔滿意人講野都唔洗咁話人,點樣幾好野呀!我有冇好唔禮貌覆你既貼呀!下下系到針對人咁款!宜家俾意見咋!咩叫討論區呀?

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
暫時收集到的意見都有在研究了,希望各位繼續提供意見。

EXP
414 點
不了情 發表於 2012-11-5 10:15
宜家系討論緊野,你唔滿意人講野都唔洗咁話人,點樣幾好野呀!我有冇好唔禮貌覆你既貼呀!下下系到針對人 ...
我唔覺得你而家好有禮貌!!!我只係以事論事,你覺得我針對都冇計,話你幾好野都唔得.粗口黎嫁?!有幾唔禮貌?以己度人!...................................

EXP
489 點
最重要問天空既人,天空太少人 南遙同天空合幾好~!

EXP
489 點
本來就唔應該改版改到咩都精品