AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2592|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

GM其實 雲南米線 係咪攞正牌   [複製鏈接]

EXP
1318 點
樓主
其實我懷疑GM自己都已經隻眼開隻眼閉
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1318 點
仲有個MR紫少...
日日係金板宣傳外掛
冇一日係冇宣傳的

EXP
1318 點
其實講錯...就算永久凍結都只會係治標不治本

佢再開隻新ac是但叫個名...咪一樣又可以繼續宣傳
其實最緊要都係GM真係要捉下D外掛...
唔係叫你完全阻擋所有外掛...呢個當然冇可能...咩game都一定有外掛
只係GM有冇捉咁解...
就算真係封唔晒外掛既功能...最少都捉下外掛...正所謂"亡羊"就要"補牢"
如果真係有捉下...捉得多自然少人敢用...咁樣先係童話

你想要一個人人都用外掛單機升lv既童話
定想要一個人人都一路升lv之餘一路傾下計既童話?

而最大問題係...外掛唔係人人都有(在下自己就冇,而且都唔想有)
有外掛升技升lv升到真係鬼死咁勁...冇外掛既升技升lv就升到隻狗咁
如果再唔做D野限制下...長此下去人人用外掛...你估對隻game係好定壞?

EXP
1318 點
其實GM有心捉呢D人根本唔難搵...
去3大新手村地下室...s1~s6去齊
再去威2黑白/水木<係D邊邊位

9成既都係用緊外掛...
而且玩家根本唔驚GM係事實

之前我係E利村地下升緊光技
咁突然有個玩家自發性地黎左,佢仲檢查D玩家係咪用緊外掛...
例如會悄你之類

之後有個外掛玩家岩岩返左黎,佢仲係對話頻講左呢句:
係呀,我係用外掛呀,你吹咩,報比GM知囉,捉到我先算啦ONxx

睇完呢一句之後,我笑左

EXP
1318 點

其實我都建議真係捉用外掛個班會好好多

賣外掛同創造外掛既你係一定阻止唔到
你唯一阻止到既就係阻止D玩家用外掛
如果真係有阻止到...就算遲D再多10個人賣
都冇人敢用...咁先係解決問題
既然你封得賣外掛個條友既AC
點解唔行多步...封埋用既人呢?
定係真係隻眼開隻眼閉?
封散佈外掛既人...但係唔封用外掛既人?

搵個班用外掛既人...我真係唔認為有幾難
定係GM其實係默許D玩家係"睇唔到"既情況之下用外掛先?

GM之前都話就快出返收費ser
但係如果照E家既情況落去...返到去收費ser都只會係繼續有外掛出現

簡單講一句:連最基本外掛問題都未做好...仲點出收費ser呢?
出完D人咪又係日日外掛屈法技/屈完之後咪又係外掛升lv

如果真係咁既,咁9成9收費ser都係斷尾收場