AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: OceanOne
打印 上一主題 下一主題

究竟台灣雷爵係咪真係起緊新ser   [複製鏈接]

EXP
149 點
100級以上真係得個睇字
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
95 點
到底會有咩改動@@

EXP
101 點
Divinaluck 發表於 2012-11-23 23:25
我真系幾同情自己升50-60個段時間..日日組隊打咕嚕島

但係諗番起果陣係成班「同病相憐」既人一齊係度升,打之餘仲係度傾下計真係唔錯,果陣係有情好多

EXP
101 點
Divinaluck 發表於 2012-11-27 01:55
咁你真系走寶~
月費轉免費之前的資料片, 真系好過而家好多
最起馬d人唔會過千敏, 過萬血 ...

我係最初岩岩ob出左灰姑娘ser冇幾耐就玩,之後出左美人魚資料片之後就搬左去美人魚ser玩,一路玩到國王新衣定綠野先stop,之後仲斷斷續續咁玩下停下咁。

諗番起最初細細個睇番童話個背景故事「童話王國的居民為了讓童話世界能繼續存在下去,決定讓人們來到童話王國,參與童話人物的生活,體驗所有的童話。而這個故事,就在人類來到童話王國以後開始…。」童話online係果陣真係一個fairyland黎,好多野都係好有童真(可能同我玩果陣係小學時期有關),但係而家睇番童話已經俾現實入侵左,好多野都金錢掛帥(雖然我知而家呢個免費ser當道既世代,攪收費ser已經唔work),我覺得有d似背景故事果句「然而時代的進步改變了一切,孩子們不再輕易相信傳說中的故事,開始懷疑故事裡的角色為什麼那麼笨、童話人物是不是真的存在?一些比較沒有名氣的童話角色和故事,因為不再有人相信,漸漸地從童話王國裡消失了。」,所以我真係好希望今次呢個收費ser可以俾番我童年回憶入面個童話online我

himkentim  <3  發表於 2012-12-12 22:53:54

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
718 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章

wai5567 發表於 2012-11-27 02:38
個時仲有加魅力既幻師

我係呀,加1敏1魅==
個ac重係到~不過依家好似冇咩用咁(2003年)