AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3056|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

聖誕節活動仲洗玩既?   [複製鏈接]

EXP
315 點
樓主
04年同舊年都有依個活動    但04年係換頭銜    舊年都係換神秘禮盒    有冇人記得開到D咩野?    上2次都係換原石    今次竟然變左要磨埋    真係呀....今次又冇話有更新D禮物    可能都唔係好正姐(唔方有湯,雞,開)    今次全部物品夾埋先得165M    要5M先有特級神秘禮盒(佔3.33%交貨量)真係有冇D難道呢?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
315 點
既然係咁    教你地1個拿原石方法    但1樣都需要磨石    時間問題    要同時間鬥快    有望完成到啦   
史王D箱可以開到水晶原至到天青原    是看幸運值    最快方法:我覺得只要有2公婆    1個係有光橋既光C    1個係1LV人都可以    1LV人企在寶箱處    光C就定光橋在史洞口    拿完原石    飛出史洞口    要再進入史洞先用婚戒    飛回1LV人那裡    我1H人手開孔雀,琥珀,天青3種夾埋都有150粒左右   

娃娃其實可以解招喚雕像任務(微笑森林果個拎樹猴娃娃任務)    1H人手都拿到35個左右    只要有光C定光橋在村長家&靈猴波波(291.153)處就可以最快超度不斷開1LV新人仔解任

鮮花上遺買最快    可工作/打怪都得

EXP
315 點
另外我記得綠夫那個  "諾瑪的銀杯"  任務都可以拿到紫晶(唔洗磨的)    印象都好快解完的    又係光C既專長

EXP
315 點
史洞B1D寶箱無限開唔洗等    唔係打死史王    打史王果D係掉鑽石原至綠玉原