AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: edmund2009
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 鳳狙已下修   [複製鏈接]

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

高輸出野不嬲都應該要有硬直
只係多3秒啫
你地射完咪又縮番去

更何况你地冇勁凝神勁 人地一樣冇大技出
比人殺機率小左啦都
輸出扣番啲好正常

helix5b28  同意+1  發表於 2012-12-28 17:39:51
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1359 點

儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

3c你轉左職玩緊係咁講-,-

EXP
430 點
鳳狙改到咁點打塔皇?

依家既鳳狙都打唔入塔皇啦已經- -

重要改廢到咁...

而且大技係戰場用唔到

咁整出黎有乜意思?

整黎比我地打副rj?

定係整出黎比我地掛機升lv?

EXP
1611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

想當年-___-
神巫嘅反傷(利串:我玩緊神巫
神巫嘅反傷係當年都無鳳J屈人屈得咁多西利
但係對其他職黎講係屈左小小 最後GM出左好多野對抗反傷

對於鳳J今次咁改其實都係對其他職業公平番小小姐.....
隻game唔係得鳳J可以玩 仲有其他職家:( 玩緊鳳J嘅你緊係開心啦 下下SM人 自己又唔洗死 係咁係到射人
但係有無諗過其他玩家點....? 隻game入面最最最最最最最坦個個職 塔皇 你地都可以shoot一shoot就搞掂  你地緊係爽啦 咁其他一樣玩緊晴空物語嘅玩家呢:(? 唔係鳳J物語呀

今次咁改完其實鳳J嘅優勢仍然係到 只不過由狂shoot 可能變左做shoot一野就有機會比人殺死 但係你地其實一樣可以sm 一野shoot死人:(
唔好咁自私啦! 隻game唔係得鳳J 1隻職家! 公平D大家都玩得開心d啦!

希望GM會跟TW 繼續努力搞到d職業平衡

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

my1ove 發表於 2012-12-28 18:12
3c你轉左職玩緊係咁講-,-

呢個係事實
大多數鳳狙都有正身
走左班鳳狙重有玩家留係度

如果唔改 正常玩家走曬
邊有玩家比你殺?
到時你地班鳳狙互殺
但機又唔夠人快
又嘈一餐
最後慢機既你地又走
重快汁粒

輸岀少左啲 cd耐3秒
都係秒人
諗下其他無大技近戰職 力士 陰陽
hi都未hi到你 就死左
有幸冇被秒重要一下一下打
比人冰腳就系咁先

唔好咁自私啦鳳狙們

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

kai子乂健 發表於 2012-12-28 18:23
鳳狙改到咁點打塔皇?

依家既鳳狙都打唔入塔皇啦已經- -

如果改左既話鳳J就唔系最初既鳳J.

改到甘真系唔洗玩.根本單打64普副就R痕:)進度慢左幾多大家心照.

lv有幾難升.唯1,1個方法可以快d手升lv.都要改到甘?叫人點算?正系掛波升?要掛幾耐?

有D人就系甘自私嫁拉

自己冇玩就想人地個職改廢D.想官方改既人先系自私精^^自己唔好,想人都唔好

冇人唔比佢地玩鳳J.系佢地自己唔玩又入D有玩鳳J既人數

想人地個職改廢D技的人是什麼心態?真心玩鳳J的人就明佢D系點既人!

如果'倒轉系改正佢地主玩戈隻AC'唔知佢地仲會5會講得甘口響呢

宜家就系到大條道理,說什麼改左對大家都公平D,鬼話連篇!

改正佢地主玩既職,又咪系到嘈滋巴閉

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

宜家專心玩塔皇
香港一定冇人秒到~樂勝樂勝

主打遊戲
晴空物語
EXP
736 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章

最怕玄陽大技禁埋甘=廢補~

EXP
1532 點
提淽 發表於 2012-12-28 19:41
如果改左既話鳳J就唔系最初既鳳J.

改到甘真系唔洗玩.根本單打64普副就R痕:)進度慢左幾多大家心照.

你咪又係自己玩緊鳳j係度嘈

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

kenny=) 發表於 2012-12-28 20:10
你咪又係自己玩緊鳳j係度嘈

所以呢 我系係到嘈啊.旦比著改你個職你又咪系到嘈

你覆得我就唔該你諗下你自己會5會甘先拉,用個腦停一停,想一想

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

GM大大..好老實甘講

原因有2個:

1.台灣強裝有+15  而港版只得+10 (實力己經差好多)

2.台灣膠囊數值高於香港成倍(實力又差好多)

所以正因為咁,台灣鳳狙輸出太勁,台灣GM先要改弱但港版輸出比台版少,所以唔可以跟台版一樣改法

否則對港版玩鳳狙既玩家很不公平<<會令玩鳳j既玩家造成很多不便..請GM大大體諒有玩鳳J的玩家..

EXP
599 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

提淽 發表於 2012-12-28 20:46
GM大大..好老實甘講

原因有2個:

提淽大大完全講出鳳j們的心聲•﹏•

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-28 20:46
GM大大..好老實甘講

原因有2個:

+10同+15 ge 分別
對鳳狙來說 只在於 秒唔秒到最強塔王而已

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-28 22:40
+10同+15 ge 分別
對鳳狙來說 只在於 秒唔秒到最強塔王而已

甘咪姐系2邊基本既制度都唔一樣一.一

甘就最好TW還TW..HK還HK

至少為鳳J好既人都唔會甘SAD!

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-28 22:45
甘咪姐系2邊基本既制度都唔一樣一.一

甘就最好TW還TW..HK還HK

其實 不如講下鳳狙係pvp (如戰場 會戰)
有咩缺點?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

yynojj 發表於 2012-12-28 22:59
其實 不如講下鳳狙係pvp (如戰場 會戰)
有咩缺點?

我無興趣同你傾呢D=.=

因為呢D已經系題外話 , 講黎沒意思

我之所以系呢到留言明顯只系想GM保留原本鳳J既技能!

EXP
1359 點

儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

3C. 發表於 2012-12-28 19:31
呢個係事實
大多數鳳狙都有正身
走左班鳳狙重有玩家留係度
頂你啦 你自已之前咪又係J
而加轉左職姐
無事實唔事實 呢隻只係1隻game
放鬆d啦 年輕人

其實咁樣無用 J一係計續原封不動 一係就del左佢
如果唔係跟本唔成對比
你地班 你地班 唔好講到好次一d都唔關自已事咁
過去 現在 將來 無分別
鳳狙得2個可能性 存亡!`

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

yynojj 發表於 2012-12-28 16:25
試問 其他職 大技 勁又如何  遲d戰場禁大技   
變身勁又如何(如刺客,陰陽) 咪又係一下比鳳炮 秒 反傷又反 ...

又唔係得鳳狙先可以秒到人 其他職一樣可以秒姐 鳳狙禁埋大技又要改埋招技 好似改左2樣野喎 其實我已經唔想再討論落去 你話掛球升 咁唔該你又唔好咁自私 有d人真係可以一日24小時開住部機為左掛波?電又唔洗錢既? 同埋經波又唔洗錢?- - 我都知你想講話打戰場 戰場要夠600先有1個球喎 要帶人升 得2,3種職可以帶到? 咁你講下鳳狙隻職有咩大技可以用? 我覺得佢打y位都唔會夠打 清怪速度仲慢過道法  仲有我想問下你邊3種職可以打到? 乜咁小既咩? 森守 雲守 塔 神巫 仲有好多 點只3種呀? 定你指十字位? 跟住新技呢 好廢 出左好似冇出咁

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

希望某d人未玩過鳳狙個職就唔好講到隻職可以好_屈咁 隻職都要用錢玩 你們真係覺得1蚊都唔洗入就可以秒一個人?(之前某個人同我講隻職+5就可以秒+10既人 咁+5又唔洗用錢既?) 咁樣我沒話可說 講哂 you win

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-28 23:23
又唔係得鳳狙先可以秒到人 其他職一樣可以秒姐 鳳狙禁埋大技又要改埋招技 好似改左2樣野喎 其實我已經唔 ...

其他職 禁左大技點秒
另外 你甘講 靈仙炮 都帶到升啦
掛y字帶升 有市場先得架