AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 988|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[其他] 玩任何平台既PES都無咁嬲 [複製鏈接]

EXP
1759 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 麻雀勳章 吹水勳章 紅寶石勳章

樓主

小弟玩左名將4個月,自問負出左唔小錢同時間,但代理只識'搶錢',之前2-4星期出一次新既商城野,今次1星期就下架?看來都係等汁嫁喇

名將都無上20日...,唔會再綜合巴哈("散文")攻略
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
2139 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

人地台版咪係係出限量...
講真呢兩隻新名將真係唔係咁勁= =
得個樣...~_~'

EXP
1759 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 麻雀勳章 吹水勳章 紅寶石勳章

真係越諗越覺得玩'名將'係ON居既行為

EXP
7564 點
係lo

EXP
191 點
明鋸列傳    <你吾明?
玩2個月真係玩到無野玩
2個月前  有FD 叫我玩@@  玩洛吾錯WO
個陣 4個人  一齊升  日日玩    2個月後   得番我一個
個陣好開心架   日日玩到好夜   吹下水 吹下LV
E家    升到 95 已經 無路可升  係咁打副  係咁日任 做到ON 9 無哂引  走既走 仲留係到做咩
出新地圖- -  味係咁 日任  副丫副丫  !!!!!!!!!!!算了  退了

EXP
1759 點

kzerobio 發表於 2013-1-17 23:33
明鋸列傳

明鋸列傳<在心中喇呢D野
4個月前5個人一團,有E(EC係女仔黎)有打又有怪坦(全敏閃爆巨劍),真係正到好似天堂咁,(同你做既野差唔多,唔多講喇),有時仲約埋出黎搞活動(唱K,踩單車...),琴日走左3個,得返2個打手,E加EC又難招到哭出泥...點算呀(呀~我記得講我地係5人公會,好小同其他人交流添)
我代埋班FD感謝名將既員工比呢個平台我地開心過

EXP
1428 點
我升到90級無咩點玩,再玩無意思,而吹水大把GAME可以吹,唔一定係名將度吹

EXP
313 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章

越講越灰~~~唉