AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

[官方] 外掛舉報專帖   [複製鏈接]

EXP
53 點
樓主
疑似外掛使用者的角色名稱:別緹
發現時間:2013年1月24日 1:40am
所在地圖位置:吉地下室 (16,32)
所在伺服器:灰姑娘
所在分流:1
圖片或影片(如有):

希望各位玩家見到外掛真係會用d時間去舉報,
因為我見好多人都自己升自己 見到外掛都唔理...
唔捉d外掛無論人手幾努力升都無用!
最後用左升技既半hr去up左咁多圖,希望真係可以捉到人:)
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
53 點
疑似外掛使用者的角色名稱:桐人
發現時間:2013年1月24日 5:47am
所在地圖位置:吉醫 (10,98)
所在分流:2
圖片或影片(如有):無得法URL 將之間既空格del左就睇到
網址如下: w w w   .youtube.com/watch?v=7GVsnrvRpAk
又見多個上榜既人用外掛..GM可唔可以快d採取有關措施..

EXP
53 點
GM唔係應該整好反外掛先出game比人玩架咩?
玩家捉外掛仲有心機過GM,可悲可悲....

EXP
53 點
疑似外掛使用者的角色名稱:我叫巴治奧
發現時間:2013年2月5日 2:45am
所在地圖位置:伊醫 (10:55)
圖片或影片(如有):
w  w  w.yo   utube   .com/  watch?v=  QF708ad2s  WY&feature=youtu.be

呢個人係#82已經比人post過, 究竟GM想點...

EXP
53 點
疑似外掛使用者的角色名稱:烙印
發現時間:2013年2月15日 10:95
所在地圖位置:吉e (10:95)
圖片或影片(如有):
http:/    /w w w.  youtube .  com/watch?v=1ancArj61Dw&feature=youtu.be