AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

[官方] 外掛舉報專帖   [複製鏈接]

EXP
371 點
樓主
Divinaluck 發表於 2013-1-18 19:38
連中文都唔識答,學咩人玩中文game
抵封帳號

你會否on+9左d? 小朋友唔太識中文有咩問題 計數都未必叻啦
唔識中文唔玩得game? 咁香港人好多都唔識日文韓文/英文可能都有部份人唔太叻
係咪佢地唔可以玩日本game睇日本動漫.韓劇.玩英文game呀?
係咪應該要死左佢呀?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
371 點
GentlemanBeard 發表於 2013-1-18 19:01
若我這樣問呢?

數學題:2加5等於多少?

另外想問一下gm會係點樣發問問題ck外掛呢?
有d人升技係唔會睇飛鴿有無閃閃下 咁就有機會錯失左答野既機會被封
又可能有d人被煩緊 off左悄頻 睇唔到你悄佢問野..又錯失左答野既機會被封
要諗1個有效既方法 如果唔係封完可以賴係gm有問題

EXP
371 點
Divinaluck 發表於 2013-1-19 15:52
只有外掛才會維護外掛, 不要再找藉口

你係咪諗多左? e+係討論緊係咪對所有玩家公平既問題 呢隻game出的時候自己都係小學生 真係連字都唔識打(連點send個字出去都唔知呀) 好多字都唔識睇 好多功能連點用都未知 我相信現在仲會係有呢d小朋友(可能好小部分) 口口聲聲話只有外掛才會維護外掛   你夠香港人啦 有d咩遊行既時候 無去幫手示威呀? 有去幫手維護我地香港法治精神? 如果好似你咁講 係咪無去示威遊行既市民就代表左係同示威既人唱反調呢?

EXP
371 點

記住 只係疑似外掛使者咋 唔係話你100%外掛呀^^

疑似外掛使用者的角色名稱共2人 :  星野卡西乂  ,  紅葉
發現時間:2013年1月28日 4:19
所在地圖位置:吉恩村(71:385)
所在伺服器:灰姑娘
所在分流:6

註:紅葉係係4:2x分既時候有回過字既係對頻~我大約4:0x分-10分已經悄緊佢.只係未拍片~旦我拍片時係4:19分~
星野卡西乂 係完全無回應過

影片:

EXP
371 點
閻魔零 發表於 2013-1-28 09:02
睇榜AC 你真係勁WO  你+人黑名單先密人...人地點密番你?  
你都唔洗咁樣屈我外挂....點解唔俾埋4:22分果 ...

對唔住呀~岩岩係你開個post到都答左你個問題~我係想睇你係咩ser~所以+左你黑名單唔記得左~旦你大可以係我悄緊你既時候係對頻回我囉.你係係我拍完晒野你先係對頻講野 我係見到既~旦都好遲囉.因為我係4:0x分已經企左係到 10分左右已經開始悄你 我唔覺得off左悄頻係一個影響因素 所以都只係話疑似姐:)

我相信有好多捉外掛既人有指定名想捉都會+黑名單睇睇佢係咩ser囉.唔係點知你係邊呀?

EXP
371 點
閻魔零 發表於 2013-1-28 12:30
如果你下次捉人密人之前刪左黑名先好密...我都唔想吊9  回左10幾分鐘都密唔火都黎 ...

好...我下次再捉人會del左壞友先架啦~sorry