AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: cin0308
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 小說比賽結果呢?   [複製鏈接]

EXP
1034 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

哈哈,多謝各位,估唔到一篇無聊的批評真係有咁多人回覆,終於令版主而家搞「公投」,又有機會多幾份獎品^_^

噴垃圾話是沒用的,影響不到我的^_^,另外多謝大家用「文學獎」黎抬高小妹的水平^_^

其實我發現我都真係量多取勝(後期的文原來好短,完全爆手速寫完就收工了~),但係正如買六合彩咁,你無理由話人地買得多中左就葡萄人地架?

點都好啦多謝各位既回覆,尤其係果D無參加又黎浪費時間上AGAMES既人士,無左你地版主就唔會搞「公投」,唔搞公投我就無機會多幾份獎品了^_^

至於你話依度係香港,叫我唔好用其他地方既野黎比較

唔好傻啦,童話官方放上去果條WIKI LINK,我再講多一次,係台灣人寫既PAGE黎架lol,都唔知話你地理解能力低定乜好,入面睇到角川社同電擊文庫都知咩事啦,成班人唔睇書好心就唔好同人拗「輕小說」定義啦,原來連蝴蝶藍都唔識係邊個...吾輩快笑死了^_^
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
367 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章

唔知你做咩事幹要用白色我又用白色
見到你回左又忍唔住繼續回,唉

其實輕小說定義係咩又點呢
依家又唔係世界性地區性文學比賽
比你R贏左定義又如何

事實就係依個童話文學活動佢話左參考網頁係果頁WIKI
有跟既就做o岩,冇跟就錯左
就係咁簡單
你咬住定義係咩黎講其實冇用

EXP
1034 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

tony2691 發表於 2013-5-7 23:04
唔知你做咩事幹要用白色我又用白色
見到你回左又忍唔住繼續回,唉

淡定淡定,因為筆戰和罵戰好玩啊^_^

我唔會鄙視你話唔回又回依d咁19既行為既,放心啦^_^

我都覺得拗輕小說定義好無謂,到底係邊個開始先架,真係無聊/_\

EXP
367 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章

要出到人身攻擊依類招數,到底邊個需要淡定我諗唔洗我多講,只不過呢,見你完全冇回應重點既意思,我都唔逼你
真心講一句,係唔係時候反思下自己既行為呢?
係依件事上點解會咁多人都唔支持你呢