AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 淺倉藍
打印 上一主題 下一主題

[官方] 關於月費版    關閉 [複製鏈接]

EXP
470 點
樓主
原廠o既開發人員已經換得七七八八,無咩人熟悉呢隻遊戲o既架溝 <--呢點唔係藉口
咁又開個ser出黎﹖我都知你地會迴避呢個問題,點解咁快開個ser出黎,大家都估到。

順滕摸瓜呀﹖知唔知而加得番幾多人玩﹖開隻人行下ser1 商丫,包你話恐怖,第一行都有得你擺檔,2行金商都擺唔滿,改得黎都無人玩,我都係等緊月費完,唔知完點前改唔改到月費設定呢‥估唔到玩緊月費版我會問呢個問題
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
470 點

聽版主講,原來未必改到個設定,睇黎真係可以退童,入左點就算,當比乞丐,月費都好呃,奉勸各位想追隨月費設定既唔好升Lv都好D,已經浪費左金錢,唔好浪費埋時間同心機,好似我咁,未完月費但只掛機,靜觀其變,但我只見佢地搞其他野,好似出包、出雙經、而加出埋什麼活動小組,唔通我地每月比50蚊玩月費版就係為左呢d﹖如果一開始大家知道係咁,大家會唔會入點呢﹖唔改個設定唔會有好多人玩落去

EXP
470 點
蘋果味牙籤 發表於 2013-5-19 22:42
即係例如你20LV咁解喇
咁按道理應該比1LV多左19*(3+3) (升左19個LV,3點隨機點,3點自由點)
咁首先將你D點 ...

所以我咪話改唔改番月費版都會有好多爭議,改唔番就會比人話呃人比錢玩,因為都唔係玩緊月費版(我都好認同係呃錢),但如果而加先改番月費版,緊有爭議,有人按照免費版玩法加點要求重點,有人想好似免費ser咁一個Lv重晒6點(我都唔係好認同,因為唔會有新手想加入),都有人反對咁樣重點,就係晒左錢買左屬調食既人喇,本人就係按照月費版黎加商人點,加到唔湯唔水,加左好多力,但竟然仲玩緊免費版,結果後面d點唔加了,反正夠力用,主玩角色更加無升,因為預佢地都唔改同唔知點加點好,硬係覺得無論點改都好難好多人玩,要怪就怪佢地唔識世界,唔整好左先出ser斷左條米路

EXP
470 點
蘋果味牙籤 發表於 2013-5-20 10:35
所以我依家都無玩住
但應承自己 佢一改好
我一定入點玩

我係局住玩,月費未完。
改好都未必咁好玩,人物既點都唔知會有咩安排,仲有之前有人利用任務洗出黎既黑錢已經帶來唔少問題。如果改完再開另一ser都可以接受,不過d月費錢白白浪費左‥